Karabach – AS Řím 1:2 (kon.) | Juventus – Olympiakos 2:0 (kon.) | Sporting – Barcelona 0:1 (kon.)
Atlético – Chelsea 1:2 (kon.) | Anderlecht – Celtic 0:3 (kon.) | PSG – Bayern 3:0 (kon.)
CSKA Moskva – Manchester Utd. 1:4 (kon.) | Basilej – Benfica 5:0 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
0:3 (0:1)
Celtic Glasgow
Středa 27.09.2017, 20:45 • Constant Vanden Stockstadion, Brusel • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi pro dnešní večer loučím, děkuji vám za pozornost a u sledování dalších přenosů se těší Jaroslav Svoboda. (22:50:44)
     
    Další část soutěže, tedy třetí zápasy základních skupin, se odehrají 17. a 18. října. Celtic se vydá do Mnichova, kde bude bojovat o zázračný úspěch v souboji s domácím gigantem. Na Anderlecht čeká těžká domácí bitva proti PSG. Oba zápasy se odehrají ve středu 18. října ve 20:45.
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:14.
     
    Dnešní utkání sledovalo 19898 diváků.
     
    A nakonec oficiálně i druhý gól zápasu připsán hráči Celticu, tedy nikoliv vlastní branka, ale trefa Patricka Robertse!
     
    Je hotovo! Celtic vítězí v Bruselu 3:0, když hlavně trpělivou hrou čekal na své šance, které nakonec využil! Domácí naopak doplatili na chyby v defenzívě. Celtic po drtivé porážce proti PSG doma lepší svou pozici ve skupině Ligy mistrů, naopak Anderlecht po prohře 0:3 s Bayernem prohrává stejným poměrem, navíc doma se skotským mistrem, s celkem, se kterým měl bojovat o to třetí místo v tabulce. Dnes si Anderlecht situaci značně zkomplikoval.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Scott SINCLAIR - 0:3
     
    90+3
    Celtic právě vstřelil branku!
    A ještě hřebíček do domácí rakve! Další obrovská chyba v rozehrávce a Ntcham bleskově přihrál na SCOTTA SINCLAIRA, který prchl po křídle a tvrdou ránou pod břevno pečetí vítězství Celticu!
     
    90+2
    Gordon čekal s míčem na zemi na rozehrávku, napadat se jej vydal Teodorczyk, který poté spíše symbolicky zajel kolem brankáře hostů skluzem, když už měl Gordon míč v náruči.
     
    90+1
    Střelu z velké dálky mířící mezi tyče, možná šlo o střílený centr, si Gordon dobře pohlídal. Nastavovat se budou tři minuty.
     
    90
    Teď měli domácí velké štěstí, dva bránící hráči se srazili a Griffiths se dostal k míči, nakonec však pískán útoční faul útočníkovi hostujícího týmu.
     
    89
    McGregor nepředal přesně míč na Griffithse a Anderlecht znovu vyráží vpřed.
     
    88
    Útočný faul pískán Teodorczykovi.
     
    88
    Gordon samozřejmě s odkopem nikam nespěchal, Celtic se snaží šetřit čas. Ale po nepřesné kombinaci na pravém křídle budou vhazovat hráči Anderlechtu.
     
    87
    A další centr Bruna, ale znovu do ofsajdu. V něm je Henry, již pátý ofsajd domácích, pokud dobře počítám, v tomto zápase, i ve druhém poločasu.
     
    85
    Zatímco domácí příznivci již jen doufají, sektor hostů nyní utváří atmosféru zápasu. A Celtic se brání dalšímu útoku domácích. Teodorczyk se po centru z pravého křídla do zakončení nedostal.
     
    83
    Celtic je blízko vítězství v zápase Ligy mistrů, poslední si připsal v sezóně 2013/2014 proti Ajaxu doma. Poslední venkovní je ještě o rok starší, na půdě Spartaku Moskva.
     
    81
    Velmi ostrý zákrok na Lustiga, kterému Dennis Appiah prošlápl kotník. Zákrok se sice píská, ale tohle nejspíš volalo i po karetním ocenění.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 38. Griffiths (Tierney), 50. Roberts, 90+3. Sinclair (Ntcham)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:14.
    RSC Anderlecht: Boeckx – D. Appiah, Deschacht (57. Stanciu), Dendoncker, Spajić (44. Mbodji), Chipciu – Onyekuru, Trebel, Gerkens, Hanni (C) (70. Bruno) – Teodorczyk.
    Náhradníci: Sels – Berić, Bruno, Harbaoui, Sowah, Stanciu, Mbodji.

    Celtic Glasgow: C. Gordon – Tierney, Boyata, Šimunović, Lustig – S. Brown (C) (70. N. Bitton), Ntcham – Sinclair, Rogic (65. C. McGregor), Roberts (78. Forrest) – Griffiths.
    Náhradníci: de Vries – Armstrong, N. Bitton, M. Dembele, Forrest, Hayes, C. McGregor.

    Rozhodčí: Jesús Gil Manzano – Juan Yuste, Angel Nevado Rodriguez (vše Španělsko)

    Diváci: 19898
    bahis siteleri