Motor ČB – Frýdek-M. 1:0 (po pr.) | Prostějov – Kadaň 5:1 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 5:3 (kon.)
Přerov – K. Vary 1:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:2 (3:1 po s.n.) | Slavia – Třebíč 2:3 (kon.)
Havířov – Vsetín 3:4 (po pr.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 27.09.2017, 18:00 • Zimní stadion, Prostějov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou už 5:1! DANIEL VOŽENÍLEK ještě hledal před brankou svého spoluhráče, ale kotouč nešťastně srazil za záda brankáře Lukeše jeden z obránců Trhačů. Bez asistence.
     
    44:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla paráda! Tomáš Nouza osvědčil své zkušenosti a velkou hokejovou chytrost. Na modré čáře naznačil střelu, ale místo ní našel přesným pasem, který ještě prošel mezi nohama jeho spoluhráče, na zadní tyčce volného JANA RUDOVSKÉHO, který měl před sebou zcela odkrytou klec. Hosté tak pykají za svou nedisciplinovanost. Asistence: Tomáš Nouza a Marek Drtina.
     
    42:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí soupeři opět odskakují! Po vyhraném buly posunul Žovinec puk k ALEŠOVI HOLÍKOVI, který s ním popojel na vrchol pravého kruhu a dělovkou nad lapačku Lukeše zvyšuje na 3:1. Asistence: Dušan Žovinec.
     
    34:18
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí po druhém gólu polevili a Trhači je za to trestají! JAN HAVEL to udělal náramně, když si v mezikruží prohodil obránce a z levého kruhu se trefil přesně do bližšího horního růžku Neužilovy branky. Ten toho s takovou střelou moc dělat nemohl. Asistence: František Wágner a Šimon Szathmáry.
     
    24:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Nádherně to udělal LUKÁŠ LUŇÁK, který se od zadního mantinelu drze natlačil až před branku a bekhendem poslal puk za záda Lukeše – 2:0. Asistence: Marek Švec.
     
    18:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Teď už se domácí prosazují! Tomáš Nouza nabil JANU RUDOVSKÉMU, na jehož střelu z levé strany útočného pásma už Lukeš nedosáhl. Jestřábi tedy využívají svou přesilovku. Asistence: Tomáš Nouza a Jiří Hozák.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 19. Rudovský (Nouza, Hozák), 25. L. Luňák (Švec), 43. A. Holík (Žovinec), 45. Rudovský (Nouza, M. Drtina), 57. Voženílek – 35. J. Havel (Wágner, Szathmáry)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – M. Drtina, Mikliš, Bažant, A. Holík, Žovinec, D. Kolář – Dvořáček, Divíšek (A), Rudovský – L. Luňák, Venkrbec (C), Nouza (A) – Zabloudil, Voženílek, Švarc – Fiala, Hozák, Švec.
    SK Trhači Kadaň: Š. Lukeš (Danylec) – Kadeřávek, Szathmáry, Cestr, R. Černý (A), Trefný (C), Blaha, Lidák – Krejčiřík, Hejcman (A), O. Procházka – Wágner, Rob, J. Havel – Ringler, Rindoš, Tůma – Macháček, Adámek.

    Rozhodčí: R. Čech, Jechoutek – K. Lukš, O. Doležal

    Diváci: 1241
    ocianews.com