David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:2 (5:0, 2:1, 3:1)
HC Klatovy
Středa 27.09.2017, 18:15 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:54
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Dnes velmi aktivní a pravděpodobně nejlepší hráč hostů, TOMÁŠ VRACOVSKÝ, z levé strany rychle nabruslil před bránu a zakončením mezi Markovy betony se zapisuje do střelecké listiny! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    47:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přání domácích fanoušků bylo vyslyšeno! LUKÁŠ ENDÁL dostal perfektní přihrávku přes šířku kluziště od Miroslava Třetiny a z pravého kruhu nekompromisní ranou bez přípravy rozvlnil síť za zády Adama Berana! Asistence: Miroslav Třetina, Martin Kříž.
     
    45:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Když to nejde zprava, půjde to zleva! JAN MILFAIT zaútočil netradičně z druhé strany a po přesné střele zápěstím slaví už svoji čtvrtou branku v tomto utkání! Asistence: Martin Kříž, Jakub Šuhaj.
     
    44:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ze svízelné situace dostali nejlepším možným způsobem. Vybojovali kotouč, přesunuli se do útoku a skórovali. Nechytatelnou střelou o tyč se z prostoru mezi kruhy se prezentoval LADISLAV HAVLÍK! Asistence: Tomáš Chlubna, Petr Kuchta.
     
    36:07
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Západočeši přesilovou hru bleskově využívají a střílí alespoň čestnou branku! Po vyhrané buly se kotouč dostal na pravý kruh k VOJTĚCHU TULAČKOVI, který se trefil přesně nad Markovo rameno! Asistence: Tomáš Vracovský, Lukáš Kaňák.
     
    31:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale domácí prosazují! Tomáš Semrád uvolnil JANA MILFAITA, který se dostal do úniku. Havlíčkobrodský útočník si po naznačení položil brankáře na led a pak pohodlně uklidil kotouč pod horní tyč! Asistence: Tomáš Semrád, Jiří Vašíček.
     
    30:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři navyšují své vedení! Lukáš Endál přihrál MIROSLAVU TŘETINOVI, který měl na pravém kruhu dost času, aby si srovnal kotouč a přesně zamířil. Puk po jeho střele zápěstím zapadl přesně do horního rohu brány! Asistence: Lukáš Endál.
     
    12:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je naprostá demolice. David Vala založil útok, na jehož konci byl JAN MILFAIT. Tomu se možná zakončení z pravého kruhu nepovedlo úplně podle jeho představ, kotouč se po zemi přesto doklouzal až za brankovou čáru! Asistence: Jakub Šuhaj, Kryštof Kulhánek.
     
    08:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neskutečná kanonáda Havlíčkova Brodu. Domácí znovu zamkli svého soupeře v jeho třetině a po přihrávce Patrika Přidala vystřelil jedovatou střelu zápěstím JAN MILFAIT, jehož pokus z levého kruhu skončil až v síti! Asistence: Patrik Přidal.
     
    07:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využili více volného prostoru na ledě. LUKÁŠ ENDÁL si sjel před hostující brankoviště a zblízka protečoval střelu Tomáše Semráda za záda Adama Berana! Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.
     
    05:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se brzy ujímají dvoubrankového vedení! Akce domácích zpočátku vypadala nenápadně, DANIEL SPRATEK ale dostal dostatek prostoru, aby se z rohu kluziště natlačil před brankoviště a zblízka zasunul puk za Beranova záda! Asistence: David Kozlík, Tomáš Semrád.
     
    00:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nepříjemný začátek pro hostující mužstvo. Klatovy se v Kotlině ještě ani pořádně nerozkoukaly a už musí dotahovat ztrátu. Hostující brankář vyrazil puk po střele Jana Milfaita jenom před sebe a JAKUB ŠUHAJ dorazil puk do sítě! Asistence: Jan Milfait, David Vala.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Šuhaj (Milfait, Vala), 6. Spratek (Kozlík, T. Semrád), 8. Endál (T. Semrád, Třetina), 9. Milfait (Přidal), 13. Milfait (Šuhaj, Kulhánek), 31. Třetina (Endál), 32. Milfait (T. Semrád, Vašíček), 45. Havlík (Chlubna, Kuchta), 46. Milfait (Kříž, Šuhaj), 48. Endál (Třetina, Kříž) – 37. Tulačka (Vracovský, Kaňák), 48. Vracovský (Tulačka)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Novák) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, Havlík, Kříž – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Beneš, Spratek, Kozlík – Kuchta, Ludvík, Chlubna
    HC Klatovy: Beran (Sochůrek) – Leština, Walter, Kaňák, Slavík "A", Houfek, Kubík, Sysel – Uhlík, Topinka "C", Pacanda, Vracovský, Tulačka, Vlček, Němec "A", Vondrák, Piovarči, Kosnar

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – David Otáhal, Roman Komínek

    Diváci: 695
    bahis siteleri