Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – St. Louis 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 27.09.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Vincent Trocheck podél střídaček zavezl puk do útočného pásma a krátce za modrou čárou napřáhl ke střele, která zamířila do prázdné brány! Florida vede v závěru 4:2! Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
     
    58:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Brayden Point se v mezikruží dostal ke střele, kterou sice Roberto Luongo dokázal vyrazit, NIKITA KUČEROV ale v blízkosti pravé tyče dorazil puk do odkryté brány a brankář Panthers byl již bezmocný! V závěru drama! Asistence: Brayden Point a Michajl Sergačev.
     
    52:56
    Florida právě vstřelila branku!
    CONNOR BRICKLEY napřáhl po přihrávce Marka Pysyka na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která od modré čáry zasvištěla do sítě a Andrej Vasilevskij se ji marně snažil zastavit! Florida opět vede o dva góly. Asistence: Mark Pysyk a Derek MacKenzie.
     
    47:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dan Girardi tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou puk tečoval mimo dosah Roberta Luonga útočník RYAN CALLAHAN! Tampa Bay se vrátila zpět do zápasu a nutno dodat, že si vstřelit gól zasloužila. Dokáží hosté vyrovnat? Asistence: Dan Girardi a Vladimir Namestnikov.
    25:57 Jonathan HUBERDEAU - 2:0

     
    25:57
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU si najel před bránu na krásnou přihrávku od Aleksandera Barkova a z blízkosti nedal Andreji Vasilevskému šanci! Florida využila přesilovou hru a vede 2:0. Jonathan Huberdeau vstřelil svůj druhý gól v zápase, zatímco Aleksander Barkov připsal druhou asistenci. Skvěle sehráno. Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.
     
    20:42
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU po přihrávce Aleksandera Barkova na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a v úvodu druhé třetiny propálil Andreje Vasilevského! Florida vede doma nad Tampou Bay 1:0! Asistence: Aleksander Barkov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Huberdeau (Barkov), 26. Huberdeau (Barkov, Trocheck), 53. Brickley (Pysyk, MacKenzie), 60. Trocheck (Barkov, Huberdeau) – 48. Callahan (Girardi, Namestnikov), 59. Kučerov (Point, Sergačev)


    Florida Panthers: Luongo (Sateri) – Ekblad (A), McCoshen, Pysyk, Matheson, Weegar, Brown – Brickley, Haapala, McGinn – Sceviour, Pirri, Huberdeau, Barkov, MacKenzie (C), Trocheck (A), McCann – Dadonov, Tippett. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Girardi, Stralman, Koekkoek, Coburn, Šustr, Sergačev – Kunitz, Bournival, Palát – Johnson, Point, Gourde, Conacher, Namestnikov, Stamkos (C) – Callahan, Volkov, Kučerov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney. Čároví: Scott Driscoll, Brandon Gawryletz

    Diváci: 8242
    thejrc.org