Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Columbus – St. Louis 5:2 (kon.) | Florida – Tampa 4:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 27.09.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Vincent Trocheck podél střídaček zavezl puk do útočného pásma a krátce za modrou čárou napřáhl ke střele, která zamířila do prázdné brány! Florida vede v závěru 4:2! Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
     
    58:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Brayden Point se v mezikruží dostal ke střele, kterou sice Roberto Luongo dokázal vyrazit, NIKITA KUČEROV ale v blízkosti pravé tyče dorazil puk do odkryté brány a brankář Panthers byl již bezmocný! V závěru drama! Asistence: Brayden Point a Michajl Sergačev.
     
    54:42
    Jared McCann fauloval Chrise Kunitze a dostal dvě minuty za vysokou hůl. Zřejmě poslední šance Tampy.
     
    52:56
    Florida právě vstřelila branku!
    CONNOR BRICKLEY napřáhl po přihrávce Marka Pysyka na pravém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která od modré čáry zasvištěla do sítě a Andrej Vasilevskij se ji marně snažil zastavit! Florida opět vede o dva góly. Asistence: Mark Pysyk a Derek MacKenzie.
     
    50:55
    Alexander Volkov usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Tampy za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    47:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dan Girardi tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou puk tečoval mimo dosah Roberta Luonga útočník RYAN CALLAHAN! Tampa Bay se vrátila zpět do zápasu a nutno dodat, že si vstřelit gól zasloužila. Dokáží hosté vyrovnat? Asistence: Dan Girardi a Vladimir Namestnikov.
     
    45:25
    Jonathan Huberdeau se ocitl před bránou v obrovské šanci a mohl zkompletovat hattrick, jeho dorážku ale Andrej Vasilevskij zastavil a potřetí v zápase zatím neinkasoval! Skóre: 2-0.
     
    41:00
    Steven Stamkos se také zapojil do šarvátky a dostal dvě minuty za hrubost.
     
    41:00
    Michael Matheson se pustil do Michajla Sergačeva a oba kohouti dostali dvě minuty za hrubost, první jmenovaný hráč ale ještě dvě minuty navíc.
     
    40:59
    Nikita Kučerov napřáhl od modré čáry ke tvrdé ráně, se kterou si Roberto Luongo uměl poradit, stejně jako z následnou dorážkou Braydena Pointa z blízkosti! Fantastický dvojitý zákrok!
     
    37:35
    Steven Stamkos během pouhých pěti sekund dvakrát tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu, Roberto Luongo ale jeho první ránu vyrazil, zatímco druhou podržel ve svém náručí!
     
    36:17
    Connor Brickley usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Floridy za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:14
    Kapitán Floridy Derek MacKenzie fauloval Nikitu Kučerova a dostal dvě minuty za sekání.
     
    31:52
    Neuvěřitelné! Steven Stamkos během pouhých šesti sekund dvakrát orazítkoval tyč z levého kruhu pro vhazování! Obrovská šance Tampy.
     
    31:27
    Brayden Point se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici a mířil mezi tři tyče, fantastický Roberto Luongo ale puk vyrazil a nadále proti Lightning drží čisté konto!
     
    30:05
    Vincent Trocheck se pustil do Michaela Bournivala a byl vyloučen na dvě minuty za hrubost.
    25:57 Jonathan HUBERDEAU - 2:0

     
    25:57
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU si najel před bránu na krásnou přihrávku od Aleksandera Barkova a z blízkosti nedal Andreji Vasilevskému šanci! Florida využila přesilovou hru a vede 2:0. Jonathan Huberdeau vstřelil svůj druhý gól v zápase, zatímco Aleksander Barkov připsal druhou asistenci. Skvěle sehráno. Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.
     
    24:28
    Brayden Point fauloval Jonathana Huberdeaua a usedl na trestnou lavici na dvě minuty za podržení.
     
    20:42
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU po přihrávce Aleksandera Barkova na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a v úvodu druhé třetiny propálil Andreje Vasilevského! Florida vede doma nad Tampou Bay 1:0! Asistence: Aleksander Barkov.
     
    16:35
    Jevgenij Dadonov se ocitl před bránou v obrovské šanci, Andrej Vasilevskij ho ale vychytal! Minuta z přesilové hry je minulostí.
     
    15:28
    Anton Stralman nedovoleně zastavil Coltona Scevioura a vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    12:51
    Jonathan Huberdeau se dostal před bránou k dorážce, se kterou si Andrej Vasilevskij poradil!
     
    12:44
    Aleksander Barkov bleskově objel bránu a pokoušel se puk u levé tyče zasunout do brány, Andrej Vasilevskij se ale na švestkách nachytat nenechal a připsal si skvělý zákrok! Skóre: 0-0.
     
    06:20
    Ondřej Palát se ocitl před bránou v obrovské šanci, český útočník ale Roberta Luonga nepropálil! Oba brankáři zatím chytají skvěle!
     
    06:00
    Jamie McGinn podrazil Vladimira Namestnikova a dostal za podržení dvě minuty. Úvodní přesilovou hru si vyzkouší Tampa Bay.
     
    03:25
    Brandon Pirri se vzápětí ocitl v další šanci, když v mezikruží pálil z blízkosti tvrdé s příklepem, Andrej Vasilevskij ale puk vyrazil a připsal si velmi důležitý zákrok! Trvá bezbrankové skóre.
     
    01:27
    Brayden Point se snaze vstřelit gól vrazil do Roberta Luonga a dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáře.
     
    01:27
    Brayden Point se po necelé minuty ocitl před bránou ve velké šanci, jeho střelu s příklepem ale Roberto Luongo vyrazil! Následuje trest.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Huberdeau (Barkov), 26. Huberdeau (Barkov, Trocheck), 53. Brickley (Pysyk, MacKenzie), 60. Trocheck (Barkov, Huberdeau) – 48. Callahan (Girardi, Namestnikov), 59. Kučerov (Point, Sergačev)


    Florida Panthers: Luongo (Sateri) – Ekblad (A), McCoshen, Pysyk, Matheson, Weegar, Brown – Brickley, Haapala, McGinn – Sceviour, Pirri, Huberdeau, Barkov, MacKenzie (C), Trocheck (A), McCann – Dadonov, Tippett. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Girardi, Stralman, Koekkoek, Coburn, Šustr, Sergačev – Kunitz, Bournival, Palát – Johnson, Point, Gourde, Conacher, Namestnikov, Stamkos (C) – Callahan, Volkov, Kučerov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney. Čároví: Scott Driscoll, Brandon Gawryletz

    Diváci: 8242
    thejrc.org