Astana – Slavia 1:1 (kon.) | Plzeň – Beer Ševa 3:1 (kon.) | Lugano – FCSB 1:2 (kon.)
Kolín nad Rýnem – CZ Bělehrad 0:1 (kon.) | BATE – Arsenal 2:4 (kon.) | Salzburg – Marseille 1:0 (kon.)
Konyaspor – Guimarães 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Zorja Luhansk 0:1 (kon.) | Östersunds FK – Hertha 1:0 (kon.)
Lazio – Waregem 2:0 (kon.) | Nice – Arnhem 3:0 (kon.) | Rosenborg – Vardar 3:1 (kon.)
Zenit – Real Sociedad 3:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Villarreal 0:0 (kon.) | Partizan Bělehrad – Dynamo Kyjev 2:3 (kon.)
Skënderbeu – Young Boys 1:1 (kon.) | Ludogorec – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Braga – Başakşehir 2:1 (kon.)
AEK Atény – Austria 2:2 (kon.) | AC Milán – Rijeka 3:2 (kon.) | Lyon – Atalanta BC 1:1 (kon.)
Everton – Apollon Limassol 2:2 (kon.) | Lok. Moskva – Zlín 3:0 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Kodaň 0:0 (kon.)
konec
PFK Ludogorec Razgrad
2:1 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Čtvrtek 28.09.2017, 21:05 • Ludogorec Arena, Razgrad • Evropská liga • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:00:43)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 17:20.
     
    Je konec! Ludogorec Razgrad doma otočil duel s Hoffenheimem a nakonec zvítězil 2:1! Hoffenheim se přitom ujal vedení už po dvou minutách. Skóre otevřel Pavel Kadeřábek! Od té doby však Ludogorec kraloval dění na hrací ploše a tlačil se do pokutového území. Vyrovnání se domácí dočkali chvíli po přestávce, kdy se parádní střelou prosadil Světoslav Djakov ! V 68. minutě mohl Hoffenheimu vrátit vedení Lukas Rupp, ale ve vyložené šanci netrefil zařízení. Trest pro německý celek přišel v 72. minutě, kdy se Jody Lukoki uvolnil v pokutovém území a technickou střelou rozhodl o výhře bulharského šampióna!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté hrají s míčem na polovině Hoffenheimu a jsou opravdu blízko cennému vítězství. Naopak Hoffenheim by měl po dvou kolech nula bodů.
     
    90+1
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Marcelinho, přichází Lucas Sasha.
     
    90
    Jody Lukoki se znovu probil do pokutového území a opět mířil na zadní tyč. Jeho technický pokus tentokrát Oliver Baumann schoval do rukavic.
     
    89
    Hoffenheimu se hodně rychle krátí čas na vyrovnání. Německý celek se ne a ne prodrat do blízkosti pokutového území Ludogorce. Domácí už brání v devíti lidech.
     
    88
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Wanderson, přichází Claudiu Keșerü.
     
    87
    A další nepřesnost v hostující rozehrávce! Dlouhou přihrávku na polovinu bulharského celku nedohnal Andrej Kramarić a míč proskákal do zámezí.
     
    86
    Cicinho vyvezl míč po pravé straně na polovinu Hoffenheimu. Německý celek se v posledních minutách prakticky nemůže prodrat do pokutového území soupeře.
     
    85
    Domácí celek zahrával rohový kop. Jody Lukoki vymyslel centr na malé vápno, kam vyrazil Oliver Baumann a nadýchaný centr schoval do rukavic.
     
    84
    Stefan Posch poslal loktem k zemi Motiho a také jemu je pískán nedovolený zákrok. Domácí celek zatím zvládá závěr utkání s obrovským přehledem.
     
    83
    Tentokrát už se faul na Cicinha píská. Dennis Geiger podkopl domácímu obránci nohu a vykoledoval si žlutou kartu.
     
    82
    Cicinho podpořil ofenzívu Ludogorce náběhem po pravém křídle. Eugen Polanski jej tvrdým způsobem poslal k zemi, ale rozhodčí tentokrát nepíská faul.
     
    81
    Už se zdálo, že Wanderson bude moci centrovat do pokutového území, ale asistent rozhodčího nakonec zvedl praporek. Wanderson stál v těsném ofsajdu.
     
    80
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Gustavo Campanharo, přichází Jacek Góralski.
     
    80
    Hoffenheimu se dnes zkrátka nedaří! Eugen Polanski na hranici pokutového území fauloval Motiho a Ludogorec si znovu může odpočinout.
     
    79
    Nico Schulz se vydal na individuální průnik po levé straně hřiště. Hostující záložník neobešel prvního obránce a Ludogorec ihned odkopl balón daleko od branky.
     
    78
    Gustavo Campanharo zůstává sedět na trávníku a drží se za lýtko. Domácího dirigenta hry zřejmě postihly křeče. Ludogorec má k dispozici všechna tři střídání.
     
    77
    Philipp Ochs si navíc v souboji s Motim pomohl nedovoleným způsobem a domácí nasbírají další cenné vteřinky. Hoffenheim je v nelehké pozici.
     
    76
    Další prudkou přihrávku za obranu domácího celku zastavil parádně načasovaným skluzem Igor Plastun. Hoffenheim musí začít na vlastní polovině.
     
    75
    Na stadionu po druhé brance domácího celku panuje fantastická atmosféra! Diváci si užívají vedení proti bundesligovému celku a ženou Ludogorec za vítězstvím.
     
    74
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Mark Uth, přichází Felix Passlack.
     
    73
    Jody Lukoki za svou oslavu branky ještě vidí žlutou kartu.
    72. Jody LUKOKI - 2:1
     
    72
    Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
    Ludogorec otáčí vývoj dnešního utkání! JODY LUKOKI se stává domácím hrdinou! Křídelník Ludogorce si navedl míč do pokutového území, rychle si jej přehodil na pravačku a parádní technickou střelou nedal Baumannovi šanci!
     
    71
    Andrej Kramarić dostal přihrávku na hranici pokutového území a pohotově se snažil uvolnit Marka Utha. Jeho průnikovou přihrávku zastavil Cosmin Moti.
     
    70
    Exekuce přímého kopu se zhostil Andrej Kramarić. Hostující útočník vykouzlil centr na přední tyč, kde akrobatickým způsobem zasáhl obránce Igor Plastun.
     
    69
    Uth táhl akci německého celku po levé straně, přenesl hru na Schulze, kterého nedovoleně atakoval Natanael. Vše se obešlo bez karetního trestu. Hoffenheim bude rozehrávat.
    68. Ruppova vyložená šance
     
    68
    Hoffenheim se mohl vrátit do vedení! Lukas Rupp si na zadní tyči počkal na centr z levé strany, měl moře času na zamíření, jenže nedopravil míč do branky!
     
    67
    Další problémy hostujícího záložníka. Kevin Vogt je nyní otloukán ze všech stran. V krátkém časovém rozmezí schytal druhou ránu do stejného místa.
     
    66
    Kevin Vogt zůstává ležet na trávníku a drží se za kotník. Hostující záložník podle všeho schytal ránu v souboji s Djakovem. Vogt ukazuje, že bude pokračovat ve hře.
     
    65
    Wanderson se na pravém křídle natahoval po vysoké přihrávce za obranu. Domácí křídelník převzetí míče trošičku podcenil a balón mu uskočil do zámezí.
     
    64
    Anicet Abel se ve výskoku opřel do odraženého míče. Domácí záložník vyslal akrobatické zakončení, ale rána mu vůbec nesedla a proskákala mimo branku.
     
    63
    Další žlutá karta! Za šlapák v pokutovém území si ji vysloužil Philipp Ochs.
     
    62
    Hoffenheimu se vůbec nedaří najít recept na defenzívu bulharského celku. Ludogorec napadá soupeřovu rozehrávku velmi vysoko a nenechává hráčům v bílém prostor.
     
    61
    Mark Uth si za hranicí pokutového území Ludogorce zpracoval prudkou přihrávku a druhým dotykem pohotově vypálil. Rána mu vůbec nesedla a skončila vysoko nad brankou.
     
    60
    Jody Lukoki mohl postupovat sám na branku Hoffenheimu, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Lukoki byl v ofsajdu o dobré tři metry.
     
    59
    Také hostující útočník Uth se zapisuje na seznam hříšníků! Uth může být rád, že za strčení do soupeře nemusel do sprch!
     
    58
    Polanski fauloval na polovině hrací plochy a dostává žlutou kartu.
     
    57
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Dennis Geiger.
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Pavel Kadeřábek, přichází Philipp Ochs.
     
    56
    Ludogorec měl k dispozici rozehrávku přímého kopu. Centr z levé strany Gustavo Campanharo prodloužil na zadní tyč, kam si nenabíhal nikdo v zeleném dresu.
     
    55
    Světoslav Djakov si v souboji s Polanskim v pokutovém území Hoffenheimu pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí fotbalista se zlobí, ale verdikt rozhodčího je neměnný.
     
    54
    Domácí brankář se znovu zapojil do rozehrávky bulharského šampióna. Brankář Broun nakopl míč na levou stranu, kde si míč zpracoval Natanael. Ludogorec může pokračovat.
     
    53
    Natanael Batista Pimenta se vydal na individuální průnik do pokutového území. Domácího obránce zastavil až důrazný Håvard Nordtveit, který míč odkopl na pravou stranu hřiště.
     
    52
    Hoffenheim se snaží překvapit obranu Ludogorce dlouhými nákopy. Jeden z nich s přehledem odhlavičkoval Cosmin Moti. Domácí mohou zaútočit.
     
    51
    Anicet Abel si na levé straně vyměnil několik rychlých přihrávek s Djakovem. Jedna z nich však mířila do ofsajdu, ve kterém se nechal lapit Světoslav Djakov.
     
    50
    Jorge Broun musel poprvé ve druhé půli zasahovat. Domácí brankář dával dobrý pozor na vysoký míč do pokutového území a na malém vápně jej schoval do rukavic.
     
    49
    Ludogorec si vyrovnáním hned po změně stran zvedl sebevědomí a domácí celek se nadále tlačí do útoku. Cicinho naháněl dlouhou přihrávku, ale míč nakonec končí v zámezí.
    47. Světoslav DJAKOV - 1:1
     
    47
    Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tohle byla fotbalová paráda! SVĚTOSLAV DJAKOV se zpoza hranice pokutového území opřel do míče, který vyhlavičkoval Nordtveit. Domácí záložník vyslal nádhernou střelu, která skončila u vzdálenější tyče!
     
    46
    Ludogorec obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Natanael ihned obdržel přihrávku na levou stranu a rozjel kombinaci s kolegy z defenzívy.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Hoffenheim vlétl do utkání jako velká voda a po rychlé akci otevřel Pavel Kadeřábek skóre už ve 2. minutě! V 16. minutě mohli hosté své vedení navýšit, jenže Uth nedosáhl na Kramarićovu pobídku před odkrytou branku. Po dvaceti minutách hry se poprvé ukázali domácí fotbalisté. Anicet Abel stál sám před brankářem, jenže levačkou minul. V závěru poločasu ještě zpoza pokutového území vypálil Natanael, jehož ránu Baumann vyškrábl nad břevno.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hoffenheim se v závěru první půle usadil na polovině Ludogorce a vyměňuje si krátké přihrávky. Nikdo v zeleném rozehrávku mladého výběru neatakuje.
     
    44
    Před branku Hoffenheimu tentokrát přiletěl prudký centr z pravé strany. Před připraveným Djakovem odvrátil rybičkou nebezpečí Eugen Polanski.
    43. Natanaelova jedovatá střela
     
    43
    Až nyní si Ludogorec vypracoval další možnost! Natanael Batista Pimenta se na polovině soupeře nadvakrát opřel do míče a jeho druhou střelu musel Baumann vyrazit nad břevno!
     
    42
    Natanael Batista Pimenta chtěl přenést hru za obranu Hoffenheimu. Nákop domácího obránce se od stojícího Schulze odrazil do zámezí. Ludogorec bude vhazovat.
     
    41
    Cosmin Moţi si na vlastní polovině počkal na odražený míč, zpracoval si jej a nikým neatakován přenesl hru na levou stranu. Natanael však vrátil balón Brounovi.
     
    40
    Ludogorec svého soupeře prakticky nepouští za půlící čáru. Bulharský mistr nadále pokračuje v obléhání pokutového území soupeře. Zatím však marně.
     
    39
    Pavel Kadeřábek skvěle pokryl náběh aktivního Wandersona. Český fotbalista pouštěl míč do zámezí a dotírající Wanderson jej zatažením za dres poslal k zemi.
     
    38
    Právě Jody Lukoki zůstává po dalším souboji na polovině Hoffenheimu sedět na trávníku a drží se za kotník. Jasným gestem dává najevo, že bude schopen pokračovat.
     
    37
    Cicinho prodloužil míč na pravou stranu, kam si naběhl Jody Lukoki. Před druhým jmenovaným míč skočil a Lukoki jej ve velké rychlosti napálil vysoko nad branku.
     
    36
    Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde nebyl nikdo v bílém dresu. Naopak připravený Cosmin Moţi odhlavičkoval balón ven z pokutového území.
     
    35
    Cicinho na vlastní polovině fauloval Zubera. Hostující obránce se hlasitě zlobí, jenže rozhodčí nechal žlutou kartu v kapsičce. Hoffenheim bude zahrávat přímý kop.
     
    34
    Na stadionu zatím panuje skvělá atmosféra. Domácí fanoušci cítí, že Ludogorec může s Hoffenheimem sehrát vyrovnanou partii. Také početná skupina německých příznivců je velmi hlasitá.
     
    33
    Andrej Kramarić zastavil rozběhnutého Aniceta a za svůj ostrý zákrok vidí žlutou kartu.
     
    32
    Pavel Kadeřábek obdržel přihrávku do velmi obtížné pozice. Český fotbalista si skvěle zpracoval míč a pohotově vyslal oblouček na polovinu Ludogorce.
     
    31
    Po dlouhé době se Hoffenheim prodral na polovinu Ludogorce. Håvard Nordtveit si v souboji s obráncem pomohl zatažením za dres. Bulharský celek bude rozehrávat.
     
    30
    Je za námi půlhodina hry a hostující Hoffenheim zatím drží těsné vedení. Hosté se vedení ujali hned v úvodu dnešního zápasu. Od té doby je však Ludogorec mnohem aktivnější.
     
    29
    Cicinho se ujal rozehrávky rohového kopu. Domácí obránce vyslal nadýchaný centr na přední tyč, kde zasáhl připravený Håvard Nordtveit. Ludogorec zůstává u míče.
     
    28
    Cicinho dostal moře volného prostoru na pravé straně hřiště. Krajní obránce Ludogorce míč udržel na hřišti a vybojoval alespoň rohový kop. Domácí teď hodně tlačí.
     
    27
    Natanael Batista Pimenta se krásnou kličkou na polovině Hoffenheimu zbavil Pavla Kadeřábka. Český fotbalista své zaváhání bleskově napravil a získal míč pro Hoffenheim.
     
    26
    Anicet Abel si navedl míč na pravačku a vystřelil zpoza pokutového území. Anicetův pokus tentokrát zablokoval obětavý Kevin Vogt.
     
    25
    Wanderson číhal na polovině hřiště na vysokou přihrávku za obranu. Domácí křídelník se zbavil obránce, ale odražený míč už nedostihl na hrací ploše.
     
    24
    Lukas Rupp se neohroženě pustil do souboje na polovině domácího celku. Campanharo se mu položil pod nohy a Rupp se nakonec dopustil prohřešku vůči pravidlům.
     
    23
    Ludogorec je v dosavadním průběhu utkání aktivnějším celkem a snaží se útočit. Hoffenheim zatím spíše brání a vyčkává na rychlé protiútoky.
     
    22
    Cicinho uspěl v hlavičkovém souboji se Schulzem. Domácí obránce si v hlavičkovém souboji pořádně natloukl, nicméně rozvíjející se akci soupeře zastavil.
     
    21
    Anicet Abel se tentokrát ocitl v roli centrujícího fotbalisty. Jeho vysokou přihrávku před branku Hoffenheim stáhl Oliver Baumann do rukavic. Německý celek může zaútočit.
    20. Anicetova šance
     
    20
    Natanael Batista Pimenta vypálil zpoza hranice pokutového území. Po odrazu od obránce se k míči dostal Anicet Abel, který z dobré pozice levačkou minul Baumannovu branku!
     
    19
    Wanderson dostal další přihrávku na levou stranu. Tentokrát si míč potáhl až k rohovému praporku, odkud se mu nepovedlo odcentrovat před branku!
     
    18
    Ludogorec uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Bulharský celek do kombinace zapojil také brankář Brouna, jež míč nakopl na polovinu Hoffenheimu.
     
    17
    Wanderson motal hlavy obráncům Hoffenheimu na levé straně hřiště. Domácí šikula se snažil najít recept na Posche, ale nakonec otočil hru na spoluhráče z obrany.
     
    16
    Na druhou stranu sprintoval s míčem Andrej Kramarić. Hostující útočník šel sám na brankáře, ale ještě se rozhodl pro přihrávku na Utha. Před druhým jmenovaným zakročil ve skluzu Plastun!
     
    15
    Anicet Abel si v pokutovém území brousil zuby na centr z levé strany. Domácí záložník se hnal za hlavičkou, jenže v souboji se Zuberem netrefil balón podle svých představ.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Natanael Batista Pimenta (PFC Ludogorec Razgrad).
     
    13
    Mark Uth si naběhl na krásný oblouček do pokutového území Ludogorce. Hostující útočník si míč zpracoval hrudí, ale dlouho otálel se zakončením a nakonec minul branku.
     
    12
    Eugen Polanski vybojoval míč v souboji s Anicetem Abelem na polovině hřiště. Hostující fotbalista nechtěl nic uspěchat a pomohl si přihrávkou na Nordtveita.
     
    11
    Gustavo Campanharo si na vlastní polovině bleskově otočil a vyslal do úniku Wandersona. Druhý jmenovaný přihrál na hranici pokutového území, ale Djakov trefil jen obránce.
     
    10
    Exekuce přímého kopu se ujal Wanderson. Domácí křídelník poslal krátký centr na přední tyč, kde se Gustavo Campanharo dopustil útočného faulu.
     
    9
    Hlavní rozhodčí musí krotit emoce! Na polovině hřiště se Eugen Polanski dohadoval s Campanharem. Rozhodčí nakonec oba uklidnil a nařídil přímý kop pro Ludogorec.
     
    8
    Německý celek měl k dispozici rozehrávku rohového kopu. Lukas Rupp vymyslel centr na malé vápno, nicméně dobře obsazený Nordtveit se k hlavičce neprobil.
     
    7
    Mark Uth je v úvodních minutách dnešního duelu velmi aktivní. Hostující útočník se pro míč stáhl na polovinu hřiště, kde se nechal faulovat. Hoffenheim bude rozehrávat.
     
    6
    Do útoku se nyní hnal rovněž Hoffenheim. Své postavení si však nepohlídal Mark Uth, který se ocitl v ofsajdu. Ludogorec může znovu zaútočit.
     
    5
    Hostující brankář musel zasahovat. Oliver Baumann však dával dobrý pozor a střelu zpoza hranice pokutového území schoval do rukavic. Ludogorec také hraje aktivně.
     
    4
    Domácí celek se okamžitě hnal vpřed s pokusem o rychlou odpověď. Lukoki se sice rozběhl za dlouhou přihrávkou, ale podle asistenta rozhodčího stál v ofsajdu.
    2. Pavel KADEŘÁBEK - 0:1
     
    2
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim se hned v úvodu utkání ujímá vedení! Hosté udeřili ze své první šance! PAVEL KADEŘÁBEK vystihl nepřesnou rozehrávku, předal míč Uthovi, který jej naservíroval před branku a rozběhnutý Kadeřábek dovršil dílo střelou do odkryté branky!
     
    1
    Hoffenheim obstaral výkop k dnešnímu utkání. Hosté poslali míč až k Baumannovi, který musel spěchat, jelikož se k němu řítil Marcelinho. Hostující gólman situaci ustál.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Ludogorec bude hrát v zeleném, zatímco Hoffenheim přijel v bílém.
     
    Úvodní sestavy:

    PFC Ludogorec Razgrad: Broun – Cicinho, Plastun, Moţi, Batista Pimenta – Campanharo, Djakov (C), A. Abel – Lukoki, Marcelinho, Wanderson.
    Náhradníci: dos Santos – Góralski, Keșerü, Joao Paulo, Sasha, Terziev, Vasilev.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Nordtveit, Zuber – Kadeřábek, Rupp, Vogt, Polanski (C), N. Schulz – Kramarić, Uth.
    Náhradníci: Stolz – Geiger, Hack, Hoogma, Ph. Ochs, Passlack, Skenderović.

    Rozhodčí: Raczkowski – Obukowicz, Listkiewicz (vš. POL).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    PFC Ludogorec Razgrad

    Bulharský celek vstoupil do nového ročníku Evropské ligy o něco lépe. V úvodním duelu musel bojovat na horké půdě tureckého Basaksehiru a proti tureckému celku uhrál cennou remízu 0:0. V domácí soutěži zatím drží až druhé místo o bod za CSKA Sofia. O víkendu sehrál Ludogorec duel na půdě Septemvri Sofie, kde zvítězil vysoko 4:1.
     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Hoffenheim v letošní sezóně navazuje na parádní výkony z loňského ročníku. Celek, ve kterém působí také Pavel Kadeřábek, sice vstoupil do Evropské ligy porážkou 1:2 s Bragou, jenže v německé Bundeslize zatím drží druhou pozici a dýchá na záda vedoucímu Dortmundu. O víkendu si navíc zlepšil náladou vítězstvím 2:0 nad Schalke. Dnes budou hostujícímu trenérovi chybět zranění Amiri, Demirbay a Bičakčić.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Evropské ligy. Společně se dnes podíváme na souboj mezi Ludogorcem Razgrad a TSG 1899 Hoffenheim. Výkop je stanoven na 21:05.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 47. Djakov, 72. Lukoki (Campanharo) – 2. Kadeřábek (Uth)

    Karty:   14. Batista Pimenta (LUD), 73. Lukoki (LUD) – 33. Kramarić (HOF), 58. Polanski (HOF), 59. Uth (HOF), 63. Ph. Ochs (HOF), 83. Geiger (HOF)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 17:20.
    PFK Ludogorec Razgrad: Broun – Cicinho, Plastun, Moţi, Batista Pimenta – Campanharo (80. Góralski), Djakov (C), A. Abel – Lukoki, Marcelinho (90+1. Sasha), Wanderson (88. Keșerü).
    Náhradníci: dos Santos – Góralski, Keșerü, Joao Paulo, Sasha, Terziev, Vasilev.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Nordtveit, Zuber (57. Geiger) – Kadeřábek (57. Ph. Ochs), Rupp, Vogt, Polanski (C), N. Schulz – Kramarić, Uth (74. Passlack).
    Náhradníci: Stolz – Geiger, Hack, Hoogma, Ph. Ochs, Passlack, Skenderović.

    Rozhodčí: Raczkowski – Obukowicz, Listkiewicz (vš. POL)
    thejrc.org