Chomutov – PZ Kladno 5:0 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Kladno – Sparta 5:3 (kon.)
Technika Brno – Vítkovice 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
K. Vary – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 1:6 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:2 (kon.)
Pardubice – Letňany 7:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:7 (kon.) | Havířov – Třinec 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Třemošná 11:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 0:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:7 (0:2, 0:2, 0:3)
Berani Zlín
Čtvrtek 28.09.2017, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    46:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Geidl sklapl betony před Hrazdirovou střelou od modré. Puk se však zastavil o bránící hráče, od nichž se odrazil do brankoviště. Domácí gólman držel puk stále na očích a chystal se jej přikrýt lapačkou. Pohotovější byl ale TOMÁŠ MARTINEC, který si kotouč od gólmana vzal a dopravil jej okolo jeho pravé nohy do branky. Asistence: Richard Hrazdira.
     
    44:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    I ve třetí třetině přišly ze strany hostujícího celku dvě slepené branky. Druhou branku třetí třetiny vsítil z mezikruží DAVID LAVIČKA. Asistence: Tomáš Martinec.
     
    43:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Geild už v brankovišti ležel, když se do jeho blízkosti dostala zlínská útočná formace. Berani se bez ostychu natlačili do brankoviště a ADAM BACHÁNEK uklidil puk do branky. Asistence: Michal Kopčil, Dan Handl.
     
    27:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vyhráli vhazování před Málkem a započali kombinaci. Talafovu střelu od modré tečoval v mezikruží MICHAL KOPČIL. Kotouč tak zapadl mezi pravou brusli a tyčku vsetínské branky. Gólman Málek neměl šanci proti této střele zakročit. Asistence: Tadeáš Talafa, Michal Forman.
     
    26:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování v útočném pásmu poslal Martinec kotouč na KRYŠTOFA BEDNAŘÍKA, a ten dopravil puk pohotovou střelou k levé tyčce. Asistence: Tomáš Martinec, Richard Hrazdira.
     
    17:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují z nepřehledné situace v brankovišti. Kopčilovu střelu vyrazil Málek do mezikruží, kde již čekal MICHAL FORMAN, který se přesunul k levé tyčce, odkud nakonec gólová střela šla. Domácí brankář tento scénář předvídal a přesunoval se ke své levé tyčce. Jeden ze vsetínských obránců mu však zkomplikoval pohyb, o to jednoduší šance to pro Formana byla, poslal kotouč do odkryté branky. Asistence: Michal Kopčil, Adam Bachánek.
     
    12:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínu se podařilo proměnit útočnou aktivitu v první branku dnešního utkání. Z pozice na pravém kruhu se dokázal prosadit KRYŠTOF BEDNAŘÍK. Asistence: Richard Hrazdira.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 13. Bednařík (Hrazdira), 18. Forman (Kopčil, Bachánek), 27. Bednařík (Martinec, Hrazdira), 28. Kopčil (Talafa, Forman), 44. Bachánek (Kopčil, Handl), 45. Lavička (Martinec), 47. Martinec (Hrazdira)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (28. Geidl) – Houser, Velikovský, Kunst, Sviták, Navrátil – Dědek, Babeliak, Pažitka, Kočí, Calaba, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Čajanová.
    Berani Zlín: Šarman (Lekeš) – Prčík, Hoferek, Talafa, Mikulík, Riedl, Forman, Prokeš – Kopčil, Bednařík K., Kráčalík, Handl, Dluhoš, Lavička, Hrazdira, Martinec, Bachánek, Macík.

    Rozhodčí: Šudoma – Hubáček, Sedlák
    thejrc.org