Vítkovice – Liberec 11:3 (kon.) | Ne – Tatran 20:2 (kon.) | Panthers – Bohemians 5:6 (kon.)
Královské Vinohrady – Jičín 3:2 (kon.) | Ostrava – Chodov 7:8 (po pr.) | Olomouc – Židenice 1:7 (kon.)
konec
FBS Olomouc
1:7 (0:1, 0:1, 1:5)
K1 Florbal Židenice
Čtvrtek 28.09.2017, 18:00 • SH ZŠ Velká Bystřice (kapacita: 250 míst) • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    Třetí třetina nakonec ukázala naprostou dominanci Židenic, které ještě přidaly dalších pět branek. Brněnský mančaft tak čeká v tabulce postup nahoru, naopak Hanačky zůstanou na samotném dnu s nulou bodů na kontě. Ode mě je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (20:08:04)
     
    Nejlepší hráčky utkání: Jitka Oháňková (Olomouc) – Petra Grufíková (Židenice)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 15, Židenice – 35
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 7, Židenice – 13
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Olomoucké florbalistky se ještě snaží o aktivní presink, Židenice už ovšem hrají takticky v naprosté pohodě. Konečný výsledek by se už tak nějak výrazně měnit moc neměl.
     
    58:43
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky jsou znovu na koni. Po rychlém protiútoku se sice Dundelová neprosadila, když trefila tyč. Na svém místě byla ovšem byla i ALŽBĚTA ŠVEHLOVÁ, jež už s dorážkou neměla sebemenší problém. Asistence: Monika Dundelová.
     
    57:44
    Židenice jsou aktuálně dost neorganizované, Olomouc začíná svého soupeře opticky viditelně přehrávat. Prozatím však z toho kromě jedné branky nic nebylo.
     
    56:25
    Domácí jsou vstřelenou branku dost nekopnutí, Hanačky se tak začínají po dlouhé době dostávat do útoků a ofenzivních akcí. Už je celkem ovšem pozdě.
     
    55:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen dočkají. Lichnová poslala přihrávku zpoza branky přesně na čepel BARBORY SUCHÁNKOVÉ, která už s dokončením myšlenky neměla sebemenší problém. Remešová na ránu pod víko dosáhnout nemohla. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    54:05
    Židenice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou v laufu! Domácí florbalistky už totiž tempu Židenic moc neholdují, když se tentokrát po individuální akci prosazuje MICHAELA HŘEBÍČKOVÁ. Její rána proletěla přesně na přední tyč do šibenice brány Frankové. Bez asistence.
     
    53:13
    Trenérský štáb Brna si vybírá oddechový čas!
     
    52:18
    Tomanová postupovala přesně podél mantinelu až k soupeřově brance, pro tuto chvíli ovšem zůstane jen u nepovedené akce. Zpětná přihrávka totiž nové tváři v olomoucké sestavě nevyšla, míček mířil k hokejce Židenických.
     
    51:41
    Drápalová se dostávala do brejku, jenomže k dotažení šance do konce jí chyběla větší přesnost. Její střelu zátahem tak Franková se štěstím zlikvidovala nohou.
     
    50:32
    Nedůrazy v domácí defenzívě začínají vzrůstat, Židenice ovšem hrají dost ležérně. Většina akcí je tak o dost přehrávána, Brňanky většinou přidávají o nahrávku navíc
     
    49:29
    Cholinská se dostala za obránkyně, nicméně její rána a branku neprošla. Clonící bekyně Židenic dopravily míček mimo tři tyče do bezpečného prostoru.
     
    48:18
    Takacsová vypálila z osy hřiště přímo za běhu, Franková však byla připravena. Olomouc bude v tuto chvíli rozehrávat.
     
    47:33
    Domácí družstvo i nadále nestíhá, Židenice jsou ve všech ohledech v této fázi utkán lepším družstvem. Aktuální stav tak není překvapením.
     
    46:39
    Židenice právě vstřelily branku!
    Olomouc už opravdu tahá za kratší konec. Židenice totiž proměňují i dost jednoduchou akci už v pořadí pátou branku zápasu. MARTINA VALEHRACHOVÁ totiž střelou z poloviny hřiště, která měla de facto nulou rychlost, propálila nejistou Frankovou. Asistence: Kristýna Pospíšilová.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 56. Suchánková (Lichnová) – 16. Pravcová (Novotná), 40. P. Grufíková (Drápalová), 41. P. Grufíková (Dundelová), 45. Hyksová (Indrová), 47. Valehrachová (Pospíšilová), 55. Hřebíčková, 59. Švehlová (Dundelová)


    FBS Olomouc: Franková (Králová) – Podroužková, Peterková, Sedláková, Václavíková (C) – Pavlíková, Suchánková, Pařízková – Bouchalová, Oháňková, Horáčková – Reimerová, Rozenbergová, Šablaturová – Cholinská, Kylarová, Lichnová – Tomanová, Fleischmannová.
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Drápalová (C), Valehrachová, Pospíšilová, Pravcová – Hyksová, A. Grufíková, Mošťková – Dundelová, Novotná, Indrová – Švehlová, Brigitta Takácsová, P. Grufíková – Hřebíčková, Praxová, Sedláčková.

    Rozhodčí: Pavel Hála, Vladimír Hála

    Diváci: 75
    bahis siteleri