Florida – Tampa 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 5:1 (kon.) | Detroit – Chicago 2:4 (kon.)
Nashville – Columbus 3:4 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Minnesota 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Vegas – Colorado 2:4 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:0 (kon.) | Los Angeles – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Tampa Bay Lightning
Pátek 29.09.2017, 00:00 • BB&T Center, Sunrise • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Michael MATHESON - 5:2

     
    59:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi zřídka vídaná situace! Stamkosova rána z první zamířila mimo a byla tak prudká, že se odrazila od zadního mantinelu a následně se došourala až do opuštěné branky Lightning! Autorem branky je označen MICHAEL MATHESON. Bez asistence.
    58:36 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:2

     
    58:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Střela Sergačeva z levé strany byla zblokována obráncem Floridy, k odraženému kotouči se ale dostal VLADISLAV NAMĚSTNIKOV, a bekhendem jej uklidil za záda Reimera. 2:4! Asistence: Michail Sergačev, Nikita Kučerov.
    49:53 Jared MCCANN - 4:1

     
    49:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Je tu hattrick! Brickleyho přihrávka našla JAREDA MCCANNA, který se řítil na Budaje zcela osamocen a následně jej svou rychlou střelou překonal. Asistence: Connor Brickley, Radim Vrbata.
    33:32 Jared MCCANN - 3:1

     
    33:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Ale pozor, domácí z ničeho nic odskakují opět na rozdíl dvou branek! JARED MCCANN dostal přihrávku od McGinna a svou následnou střelou k bližší tyči překonává Budaje mezi rukou a betonem. Druhá branka pro rodáka ze Stratfordu v tomto utkání, 3:1! Asistence: Jamie McGinn.
    18:55 Alex KILLORN - 2:1

     
    18:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují! Krásnou kombinaci po ose Stamkos-Kučerov zakončuje ALEX KILLORN, který v prostoru mezi kruhy jen nastavil hůl na střílenou přihrávku od svého spoluhráče a puk skončil až za zády Reimera. Killornova první branka v rámci přípravy, 1:2 z pohledu jeho mužstva! Asistence: Nikita Kučerov, Steven Stamkos.
    14:24 Jared MCCANN - 2:0

     
    14:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats odskakují na rozdíl dvou branek! Od modré čáry střílel Petrovic, Budaj jen vyrazil před sebe, kde stál nikým nechráněný JARED MCCANN, a ten tak dorazil kotouč za záda brankáře Tampy. Druhá branka jednadvacetiletého Kanaďana v přípravě, 2:0! Asistence: Alex Petrovic, Ian McCoshen.
    08:17 Radim VRBATA - 1:0

     
    08:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Autorem branky je RADIM VRBATA, který si Budaje perfektně položil na zem a následně jej překonal. Český útočník tak zaznamenal druhou trefu v přípravě, 1:0 pro Panthers! Asistence: Brandon Pirri.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 9. Vrbata (Pirri), 15. McCann (Petrovic, McCoshen), 34. McCann (McGinn), 50. McCann (Brickley, Vrbata), 60. Matheson – 19. Killorn (Kučerov, Stamkos), 59. Naměstnikov (Sergačev, Kučerov)


    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Matheson, Petrovic, Wittchow, Weegar Jo. Brown, McCoshen – Pirri, Bjugstad (A), Vrbata (A) – McGinn, McCann, Tippett – Haapala, Malgin, Sceviour – Zolnierczyk, Haley (A), Brickley
    Tampa Bay Lightning: Budaj (Vasilevskij) – Hedman, Girardi (A), Sergačev, Strålman, Coburn, Šustr – Naměstnikov, Stamkos (C), Kučerov – Palát, Johnson, Point – Killorn, Gourde, Callahan (A) – Conacher, Paquette, JT Brown

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Jean Hebert – Pierre Racicot, Tony Sericolo

    Diváci: 13 279
    thejrc.org