Kunlun – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Omsk 2:3 (kon.)
Soči – Chanty-Mansijsk 2:3 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Barys Nur-Sultan
Sobota 30.09.2017, 13:30 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:42 Alexej KRUČININ - 2:1
    https://gfycat.com/gifs/detail/HollowDistinctBushsqueaker
     
    47:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor jde do vedení! Petrov dokonale využil toho, že obránce Barysu ztratil hůl, následně naservíroval kotouč ALEXEJI KRUČININOVI, který ho už uklízel do opuštěné branky. Kapitán Čeljabinsku tedy za to vzal, 2:1! Asistence: Alexej Petrov, Semjon Kokujov.
    22:10 Richard GYNGE - 1:1
     
    22:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, je srovnáno! RICHARD GYNGE to vzal na sebe a překonal brankáře Karlssona střelou ke vzdálenější tyči. Rodák ze švédského Tyresö se prosazuje potřetí v sezoně, 1:1! Asistence: Paul Szczechura, Igor Polygalov.
    18:26 Vladislav NIKULIN - 0:1
     
    18:26
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Stejná akce, jako přes kopírák. Barys vyhrál buly, ke střele se následně odhodlal opět Lipin, Děmčenko nyní však jen vyrazil betonem k VLADISLAVOVI NIKULINOVI, který už kotouč poslal za záda brankáře Čeljabinsku. Pro dvaadvacetiletého útočníka první branka, třetí bod v sezoně, 1:0 pro Astanu! Asistence: Alexandr Lipin.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 23. Gynge (Szczechura, Polygalov), 48. Kručinin (A. Petrov, Kokujov) – 19. V. Nikulin (Lipin)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bailen, I. Višněvskij, Kolcov, A. Petrov (A), Borodkin, Mamajev, Žuldikov, Isajev – Gynge, Szczechura, Jakuceňa (A) – Kručinin (C), Rybakov, Kokujov – Šipin, Polygalov, Peňkovskij – Mošarov, Šarov, Šolochov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Southorn, Dallman (A), Lipin, Šalapov, Makljukov, Savčenko, Orechov, Polochov – Dawes (C), Vey, Frattin – Michajlis, St. Pierre, Puškarjov (A) – Akolzin, Sagadajev, Lichotnikov – Markelov, Gurkov, V. Nikulin.

    Rozhodčí: Eduard Odins, Alexej Ravodin – Konstantin Gordenko, Daniil Zakharov

    Diváci: 6 900
    thejrc.org