K. Vary – Chomutov 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | Kladno – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Jihlava – Třinec 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:2 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 30.09.2017, 12:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A timeout se vyplatil, Východočeši po vyhraném buly rozhodují dnešní duel! František Hnik vyhrál vhazování dozadu přímo na hůl DOMINIKA ŘEPÍKA, jenž si s pukem vybruslil doprostřed modré čáry, zdvihl hlavu a dělovkou napálil přesně pravý horní roh boleslavské brány. Marek se se svou vyrážečkou natahoval marně. Asistence: František Hnik.
     
    49:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle šance do prázdné brány v podání Hradeckých končí vyrovnávacím gólem! Jakub Hašek zavezl po pravé straně kotouč do útočného pásma, kde zabrzdil a pohlédl směrem k bráně. Tam si všiml najíždějícího ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, jenž bez větších průtahů napálil z levého kruhu prostor mezi tyčí a přesouvajícím se Markem. Asistence: Jakub Hašek.
     
    19:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První třetina nakonec nebude bez branky, v poslední možné chvíli se prosazují Bruslaři! První ránu osamoceného OSCARA FLYNNA dokázal ještě Bartozel vyrazit, bohužel pro jeho tým ale jen znovu na hůl boleslavskému útočníkovi. Ten už si se svým druhým pokusem poradil lépe a přes ležícího brankáře ho poslal do odkryté části domácí klece. Bez asistence.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 50. Matějček (Hašek), 65. Řepík (Hnik) – 20. Flynn


    Mountfield HK: Bartozel (D. Dvořák) – Hroudný (C), Muška, Lelek, Pohl, J. Moník, T. Kynčl (A), Jonáš – D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Havelec, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    BK Mladá Boleslav: Marek (Dusil) – Linhart, Uřidil, Chujac, Jirásek, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Straka (A), Tóth, Kalaš, J. Dvořák, Krejčík (C), Flynn, Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun. Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodčí: Barek, Lacina – Blümel, Špringl
    thejrc.org