K. Vary – Chomutov 4:3 (2:0 po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | Kladno – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Jihlava – Třinec 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 30.09.2017, 16:30 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zřejmě je po zápase, JAKUB HOSKOVEC totiž téměř přes celé kluziště trefuje odkrytou libereckou klec! Asistence: Michal Machač.
     
    45:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól Liberec! Nezbedovo nahození od modré prosvištělo nad horní tyčí pardubické branky, od zadního mantinelu se ale puk odrazil zpátky před brankovou čáru. Tam byl nejpozornější JAN ŠÍR, který kotouč uklidil za Vlkova záda. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    24:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machač s Matýsem si oproti předchozí brance vyměnili roli asistenta a střelce a je to už o dva góly! Druhý jmenovaný ONDŘEJ MATÝS nedal z mezikruží nekompromisní střelou k tyči Paříkovi žádnou šanci. Asistence: Michal Machač a Jakub Hoskovec.
     
    21:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí stav zápasu! Ondřej Matýs se po chybě libereckých hráčů zmocnil puku a šikovným pasem našel úplně volného MICHALA MACHAČE, který zblízka bekhendem procedil puk za Paříkova záda. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    14:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vedení Liberci dlouho nevydrželo. Domácí se dostali do útočného pásma, a ačkoliv byl JAKUB HOSKOVEC na pravé straně už hodně z úhlu, dokázal i s pomocí odrazu o Paříkovu masku propasírovat kotouč do sítě! Asistence: Michal Machač a Ondřej Matýs.
     
    13:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Kapitán Tygrů TOMÁŠ NEZBEDA využil chyby Dynama v obranném pásmu, po zisku puku na nic nečekal a střelou z otočky překvapil domácího gólmana. Asistence: Jan Šír.
    Marken.cz

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 15. Hoskovec (Machač, Matýs), 22. Machač (Matýs), 25. Matýs (Machač, Hoskovec), 59. Hoskovec (Machač) – 14. Nezbeda (Šír), 46. Šír (Nezbeda)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Janský) – Pražák, Faltys (C), Žouželka, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Štefka (A), Machač, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matýs, Zídek, Černý
    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Polášek) – Miročnikov, Aubrecht, Krejsa, Turský, Leško, Starosta (A) – Janele, Holenda, Šír, Vlach, Piroutek, Beran, Nezbeda (C), Burda (A), Chlum, Žemba, Bouřil

    Rozhodčí: Horák – Klouček, Špůr
    ocianews.com