Kometa Brno – Salzburg 0:7 (kon.) | Vsetín – Havířov 1:0 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Kladno 2:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Pardubice 5:3 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 3:4 (po pr.)
Liberec – Slavia 3:4 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 30.09.2017, 18:00 • Home Credit Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    61:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! JAROSLAV BROŽ si sjel do pravého kruhu odkud nechytatelnou ranou do horního rohu prostřelil bezmocného Zajíčka.
     
    47:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ve zmatcích před Pánkem se nejlépe zorientoval MARTIN MAŤÁTKO, který poslal kotouč za bezmocného Pánka a srovnal na 3:3! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    47:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Petr Šafářovský přihrál na modrou JAKUBU ŽŮRKOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě a snížil náskok Slavie. Asistence: Petr Šafářovský.
     
    39:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    ADAM KLAPKA se po nahrávce Daniela Hradila dostal do dalšího samostatného úniku a pro tentokrát už uspěl. Zajíčka překonal střelou do horního rohu a posílá Slavii do dvoubrankového vedení.
     
    38:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení a otáčí vývoj zápasu! V nepřehledné situaci před bránou se nejlépe zorientoval JAROSLAV BROŽ, který dotlačil puk za čáru a vsítil druhou branku Slavie.
     
    25:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! VLADISLAV HOUŠKA se svým pokusem z pravého kruhu sice neuspěl, jenže poté se dostal k dorážce a poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Jan Štibingr.
     
    07:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Dominik Šeliga vybojoval puk za bránou a poslal jej na JAKUBA RYCHLOVSKÉHO, který z levého kruhu prostřelil Pánka a vsítil první gól utkání. Asistence: Dominik Šeliga.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 8. Rychlovský (Šeliga), 48. Žůrek (Šafářovský), 48. Maťátko (Rychlovský) – 26. Houška (Štibingr), 39. Brož, 40. Klapka (Hradil), 62. Brož


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Novák) – Bieniek, Nikolič, Žůrek, Škorec, Had, Ira – Rychlovský, Maťátko, Liška, Drábek, Křepelka, Vomáčka, Hájek, Kotyza, Šáfářovský, Šeliga
    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Macek, Antoš, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Hradil, Hasil, Vaniš, Janča, Houška, Petrák, Klapka

    Rozhodčí: Vyštejn – Kajínek, Lichtenberg
    bahis siteleri