Havlíčkův Brod – Letňany 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Technika Brno – Poruba 1:0 (kon.)
Zlín – Přerov 5:2 (kon.) | Třemošná – Ústí n/L 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 12:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 7:4 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 3:6 (kon.)
Jihlava – Liberec 1:5 (kon.) | Třinec – Vsetín 8:1 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 6:2 (kon.)
Sparta – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
12:1 (4:0, 4:1, 4:0)
Rytíři Kladno
Sobota 30.09.2017, 12:00 • Malá hala, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    55:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec se čepuje poctivá plzeňská dvanáctka. SEBASTIÁN MALÁT ujel po levé straně a klečícího Gabřišku překonal přesnou ranou pod víko. Asistence: Marcel Marcel.
     
    52:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    DANIEL KUCHÁRIK vystihl rozehrávku Kladna a pěknou střelou zápěstím překonal bezmocného Gabřišku. Po třech asistencích tedy přidává plzeňský útočník i první branku. Bez asistence.
     
    51:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu jubilejní desátá branka Západočechů! Ta padla po přečíslení, Adamec našel před brankou nehlídaného DOMINIKA SOUKUPA, který dává svou druhou branku v utkání. Asistence: Václav Adamec, Vlastimil Kvasnička.
     
    45:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí vyrazili dopředu a dávají devátou branku! MARCEL MARCEL se dostal k zakončení, střílel v tísni z levého kruhu, ale Gabřiškovi k překvapení všech prošel kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    37:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O malou chvíli později se však domácí radují z další branky! MAREK VÁGNER se protlačil k dorážce po střele Daniela Kuchárika a dává osmý gól Plzně. Asistence: Daniel Kuchárik, Vlastimil Kvasnička.
     
    32:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O chvíli později je tu další branka indiánů! Malák střílel z levého kruhu a JAKUB ŠILER pěknou tečí nedal Sukovi šanci. Asistence: Daniel Malák, Adam Ženíšek.
     
    32:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Avšak sotva si Rytíři vypracovali nějaké šance, je tu šestá branka Západočechů! Domácí využili tlak, ADAM ŽENÍŠEK dotlačil kotouč za ležícího Suka. Asistence: Marcel Marcel.
     
    29:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se radují z první branky! Indiánům se nepodařilo vyhodit, LADISLAV FUNK zachytil kotouč a přesnou ranou z pravého kruhu překonal jinak bezchybného Prchlíka. Bez asistence.
     
    22:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají přesilovku a dávají už pátou branku! Malát našel pěknou přihrávkou z pozice obránce najíždějícího DAVIDA JIŘÍČKA, jenž už neměl problém překonat přesouvajícího se Suka. Asistence: Sebastián Malát, Tomáš Hollar.
     
    12:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Při signalizované výhodě nakonec dávají Západočeši čtvrtou branku a už v první periodě zadělávají na debakl! Kuchárik udržel kotouč, nabídl ho pro VLASTIMILA KVASNIČKU, který z pravé strany prostřelil Suka ranou pod horní tyč. Asistence: Daniel Kuchárik, Adam Ženíšek.
     
    10:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velká chyba Kladna za brankou, Vágner vybojoval kotouč, našel před brankou volného JANA SLANINU, který dokázal překonat přesouvajícího se Suka, bleskový vstup indiánů do utkání! Asistence: Marek Vágner.
     
    07:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vzápětí tu však je druhá branka Západočechů! Slanina se zbavil na pravé straně obránce, předložil kotouč před branku volnému DOMINIKU SOUKUPOVI, který už velkou šanci spolehlivě proměnil a prostřelil Suka. Asistence: Jan Slanina, Tomáš Pánek.
     
    03:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná akce indiánů a domácí jdou do zaslouženého vedení! Kvasnička předložil kotouč na střed Kuchárikovi, který vrátil na z druhé vlny přijíždějícího ADAMA ŽENÍŠKA, který už byl před Sukem sám, položil si ho a po zemi zasunul kotouč do prázdné brány. Asistence: Daniel Kuchárik, Vlastimil Kvasnička.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 4. Ženíšek (Kuchárik, Kvasnička), 8. Soukup (Slanina, Pánek), 11. Slanina (Vágner), 13. Kvasnička (Kuchárik, Ženíšek), 23. Jiříček (Malát, Hollar), 33. Ženíšek (Marcel), 33. Šiler (Malák, Ženíšek), 38. Vágner (Kuchárik, Kvasnička), 46. Marcel, 52. Soukup (Adamec, Kvasnička), 53. Kuchárik, 56. Malát (Marcel) – 30. Funk


    HC Plzeň 1929: Prchlík (Bielecký) – Páník, Hamšík, Pánek (A), Jiříček, Kremláček (C), De Sousa, Vajner, Malák – Vágner, Slanina (A), Soukup, Hollar, Šiler, Marcel, Adamec, Malát, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    Rytíři Kladno: Suk (33. Gabriška) – Staněk (A), Alscher, Robovský, Funk (C), Sýkora, Ticháček (A) – Procházka, Chrenka, Bašta, Kleveta, Kraus, Bulva, Sachr, Šimek, Sojka, Ton, Ullrych, Šapovaliv

    Rozhodčí: Šindel – Charvát, Hřebík
    ocianews.com