Havlíčkův Brod – Letňany 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Technika Brno – Poruba 1:0 (kon.)
Zlín – Přerov 5:2 (kon.) | Třemošná – Ústí n/L 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 12:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 7:4 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 3:6 (kon.)
Jihlava – Liberec 1:5 (kon.) | Třinec – Vsetín 8:1 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 6:2 (kon.)
Sparta – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
Mountfield HK
Sobota 30.09.2017, 14:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    57:00
    Žďár právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný obrat je dokonán! Přečíslení dva na jednoho sehráli domácí skvěle. Šimon Malenovský si najel s kotoučem k levému kruhu a poté přesnou přihrávkou našel najetého ROBERTA BAČA, který z první překonal Tichého – 4:3. Asistence: Šimon Malenovský, Josef Cibuzar.
     
    41:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    No a uběhlo osm sekund a je tomu skutečně tak! Střelu od modré čáry jemně ale velice chytře tečoval před brankovištěm DOMINIK BEDNÁŘ přesně mezi betony brankáře Tichého – 3:3. Asistence: Šimon Malenovský, Miroslav Adámek.
     
    39:39
    Žďár právě vstřelil branku!
    To byla akce na zlatou helmu. JIŘÍ PUCZEK v souboji jeden na jednoho nedal hostujícímu obránci šanci a skvělou kličkou se uvolnil až před Tichého a konečně ho dokázal kličkou na forhand překonat – 2:3. Asistence: Robert Bačo, Jakub Konečný.
     
    23:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté znovu odskakují. Střela od modré způsobila domácím hodné problémů, závar v brankovišti nakonec ukončil PETR MORAVEC, který puk dorazil za brankovou čáru – 1:3. Asistence: Kryštof Lang, Jakub Naar.
     
    22:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprosto nevídaná branka! Hostující obránce Boukal si hrál před Tichým s pukem tak dlouho dokud mu ho nechtěně backhandem zasunul do sítě. Kuriózní, ale platná branka, je připsána PETRU POKORNÉMU – 1:2. Bez asistence.
     
    11:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale na tohle už byl Vít krátký. Parádní přihrávkou skrz pásmo našel Budina volnou hůl JAROSLAVA KAŠPARA, který z levého kruhu vymetl pravou šibenici – 0:2. Asistence: Matyáš Budina, Marek Pelda.
     
    03:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Favorit zápasu uzavřel Plameny ve vlastním pásmu a ze vzniklé skrumáže padla branka. V ní se dobře orientoval FILIP BOŠTÍK, který propasíroval puk za záda Víta – 0:1. Asistence: Lukáš Pajer, Matěj Havlíček.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 23. Pokorný, 40. Puczek (Bačo, Konečný), 42. Bednář (Malenovský, Adámek), 57. Bačo (Malenovský, Cibuzar) – 4. Boštík (Pajer, Havlíček), 12. Kašpar (Budina, Pelda), 24. Moravec (Lang, Naar)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Macek, Filip, Pokorný, Cibuzar, Adámek – Putz, Konečný, Kouba, Štola, Matas, Malenovský, Picka, Bačo, Doležal, Puczek, Bednář
    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Pelda, Boukal, Havlíček, Naar, Perička, Pinkas – Moravec, Budina, Kašpar, Lang, Jušta, Pajer, Šlaicher, Šedivý, Boštík

    Rozhodčí: Čuňočka – Krejčí, Berger
    thejrc.org