K. Vary – Litoměřice 3:0 (kon.) | Kladno – Přerov 3:4 (0:1 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 4:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 1:4 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:1 (0:0, 4:0, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 30.09.2017, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté využili nabídnutou přesilovou hru a snižují na 1:4. Čisté konto Danečkovi překazil MATĚJ ZABLOUDIL. Prostějov tak už ztrácí jen tři góly a může ještě živit naděje na obrat. Asistence: Daniel Voženílek, Milan Švarc.
     
    39:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI z trestného střílení vyšlo. Tentokrát se rozhodl zakončovat mezi betony a přesně našel mezírku mezi betony Neužila.
     
    36:53
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Napodruhé už to ale polskému střelci vyšlo! ARON CHMIELEWSKI dostal znovu bezchybnou přihrávku od Michala Kovařčíka před bránu. Měl před sebou odkrytou bránu a trefit prázdný prostor mu nedělalo nejmenší problém. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    33:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi znovu využívají přesilovku a vedou už o dva góly! ARON CHMIELEWSKI si s pukem na holi nabruslil na osu hřiště a puk po jeho střele propadl za záda Neužila. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    25:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Od modré nejprve vypálil Bartko. Jeho střela ještě orazítkovala pouze břevno, ale pak se na brankovišti nejrychleji zorientoval MICHAL KOVAŘČÍK a puk dorazil do sítě. Asistence: Jan Bartko.
    Marken.cz

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 26. M. Kovařčík (Bartko), 34. Chmielewski (M. Kovařčík), 37. Chmielewski (M. Kovařčík), 40. O. Kovařčík (TS) – 43. Zabloudil (Voženílek, Švarc)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Loubal) – Haman, L. Kovář (A), Ovčačík, Zahradníček, Bartko, Piegl – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Kvasnica (C), Mikulík, Christov – Bajtek, Pechanec, J. Kalus – Franek (A), Klimša, Kaukič.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – Mikliš, M. Drtina, A. Holík, Horyna, D. Kolář, Žovinec – Švec, Hozák, Fiala – Nouza (A), Venkrbec (C), L. Luňák – Rudovský, Divíšek (A), Starý – Švarc, Voženílek, Zabloudil.

    Rozhodčí: Vojtěch Fiala, Jakub Koziol – Radim Adamec, Marian Poruba

    Diváci: 1338
    thejrc.org