K. Vary – Litoměřice 3:0 (kon.) | Kladno – Přerov 3:4 (0:1 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 4:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 1:4 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 30.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu dnešního utkání. V této třetině jsme mohli vidět poměrně větší pasivitu Třebíče a snahu Havířova dostat se před bránu domácích. To se jim ve druhé polovině třetí třetiny už dařilo více, ale i přes jejich snahu se jim nepodařilo prorazit přes třebíčskou obranu a třebíčského brankáře. Horácká Slavia byla dnes lepším týmem, pohlídala si celý průběh hry a v této třetině nedovolila Havířovu větší akce. Horácká Slavia si proto dnes odnáší vítězné tři body. Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:57:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Nyní se pokusil nahodit puk na prázdnou bránu Wasserbauer, jeho pokus končí vedle brány.
     
    59:30
    Hosté hrají bez brankáře v šesti.
     
    59:03
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, puk se ale dostává k domácím hráčům, kteří ho vyhazují z obranného pásma.
     
    59:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:47
    Sikora se nahrává s Krislem, ten vypálil na Vejmelku a následně se před bránou snažili jejich spoluhráči o dorážku. To se jim ale nepodařilo a vzniklo z toho pouze postavení hráče v brankovišti.
     
    57:40
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté, po neshodě před bránou domácích se k puku dostává Zohorna, ten vyráží do středního pásma a následně do útočného pásma, kde nyní bojuje se svými spoluhráči o puk.
     
    57:25
    Sikora nahodil puk do středu třebíčské obranné třetiny, tam však stál připravený jeden z hráčů Třebíče a domácí vyráží do středního pásma.
     
    56:57
    Postnikov posunul puk za bránu domácích, stál ale ještě za červenou čárou, která rozděluje polovinu hřiště a bylo tak odpískáno zakázané uvolnění.
     
    56:10
    Horký se pokusil vybojovat puk za bránou Dolejše, na dva obránce hostů ale sám nestačil a domácí se připravují na útok Havířova.
     
    55:35
    Vhazování vyhráli domácí, o kotouč ale vzápětí přicházejí a hosté rozjíždí útočnou akci.
     
    55:25
    Vejmelka si nyní pěkně poradil s nahozeným pukem od modré čáry, který ukryl do své lapačky. Vhazovat se bude v pravém kruhu obranného pásma Třebíče.
     
    54:52
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole domácí, Luboš Horký vyráží za bránu Dolejše, tu si objíždí a nahrává puk Vágnerovi na modré čáře, který ho po chvíli ztrácí. Hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    54:36
    Zohorna se dostal podél pravého mantinelu až před Dolejše, vypálil, jeho střela ale minula bránu.
     
    54:30
    Pořízek se pokusil o střelu z pravé strany třetiny domácích, jeho pokus však nebyl dotažen úplně přesně, díky důslednosti jednoho z třebíčských hráčů, který ho atakoval.
     
    53:24
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, dobře rozjetý Luboš Horký ve středním pásmu ztratil rovnováhu a upadl, ke kotouči se dostali hosté a můžou vyrazit kupředu.
     
    52:35
    Vhazování před Dolejšem si berou domácí, v souboji za bránou hostů o puk přichází a to i při dalším souboji Krisla se Zohornou a domácí se musí rychle vracet.
     
    51:40
    Nyní se rychle rozjetý Hudeček pokusil překvapit Vejmelku, třebíčská obrana byla ale pozorná a místo toho vyráží do útoku Horácká Slavia.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 8. Kaláb (R. Erat, Dolníček), 12. Vodný (D. Mikyska, T. Havránek), 15. Kusko (R. Zohorna, T. Havránek), 40. Horký (Kaláb, Dolníček) – 19. Drtil (P. Beránek, Postnikov), 31. Krisl (Sikora)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Kaláb, L. Vágner, Hort, D. Mikyska, Spurný, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Kratochvíl, R. Zohorna, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    AZ Havířov: Dolejš (M. Laco) – Krisl, R. Havel, Postnikov, Drtil, Staněk, Petran – Kanko, Matai, Sikora – Pořízek, Hudeček, M. Kalus – P. Beránek, Maruna, Gřeš – Kotala, Cihlář, L. Bednář.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Polák, Kotlík.

    Diváci: 1043
    ocianews.com