K. Vary – Litoměřice 3:0 (kon.) | Kladno – Přerov 3:4 (0:1 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 4:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 1:4 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Rytíři Kladno
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 30.09.2017, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Autorem vítězné branky je ZDENĚK ČÁP.
     
    63:19
    Kubík se drze prosmýkl okolo bránících Zubrů a přestože byl tísněn, jednou rukou na holi píchl do kotouče, který přeletěl Klimeše a zacinkal o tyč jeho klece!
     
    62:46
    Už to vypadalo, že je po zápase! Cikánek neudržel ve výstroji poměrně nenápadnou střelu, kterou dojíždějící hráč Přerova dorazil do klece rukou. Rozhodčí ale vše viděl a nekompromisně rozpažil.
     
    54:05
    Teď před vlastní brankou zaváhal Matula a byly z toho velké problémy. Kotouč se po přesném pasu dostal až ke zcela volnému Šlahařovi, na kterého už zívala prázdná branka. Jenže střela mu nesedla a Cikánek puk skvěle vykopl betonem.
     
    53:03
    Dnešní utkání sleduje 4011 diváků!
     
    42:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Petr Štindl objel napadajícího protihráče, zamíchal s pukem na modré čáře a jeho střelu na kruhu zvedl do horních pater branky JOHAN LORRAINE. Asistence: Petr Štindl, Linus Svedlund.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radomír Pala – 2 min., sekání).
     
    35:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pěkná akce v podání Kladna. Kloz přejel modrou čáru, posunul na Machače a ten na kruzích našel DAVIDA TŮMU. Ten nezaváhal a ve vyložené pozici si ještě kotouč stáhl na bekhendovou kličku, proti které neměl Klimeš šanci. Asistence: Patrik Machač, Jan Kloz.
     
    24:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Berger – 2 min., držení protihráče).
     
    21:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Aktivní nástup Zubrů do třetiny je podtržen brankou. Zoufale nedůrazní před vlastním brankářem teď byli Rytíři, kteří nechali TOMÁŠE FOŘTA na několik pokusů dotlačit kotouč do branky. Asistence: Roman Pšurný, Milan Procházka.
     
    15:20
    Kružík v dobré pozici před Klimešem tečoval spoluhráčovu střílenou nahrávku pouze do brankové konstrukce!
     
    14:35
    Výborný Klimeš! Kubíkovo nahození od modré čáry betonem vyrazil pouze k Přikrylovi. Ten se do kotouče opřel vší silou, ale brankář hostí rychlým přesunem jeho šanci zlikvidoval!
     
    12:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Milan Procházka – 2 min., hákování).
     
    10:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z vedení se Rytíři dlouho neradovali. Lubomír Malina přesným pasem od pravého mantinelu našel před branku najíždějícího ROMANA PŠURNÉHO, který svižnou střelou z mezikruží překonal Cikánka. Asistence: Lubomír Malina.
     
    09:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neskutečná akce! Autorem branky je sice DAVID TŮMA, ale tahle trefa z 90 % patří Patriku Machačovi, který projel s kotoučem do pásma, naznačil střelu na bližší tyči, poté objel branku a předložil puk právě Tůmovi, který už měl snadnou práci. Asistence: Patrik Machač.
     
    03:34
    Prachbídnou rozehrávku Hořavy vystihl na kruhu postavený Tomáš Sýkora, který z bezprostřední blízkosti vmetl kotouč Cikánkovi rovnou do klína!
     
    02:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí! Nenápadné nahození JIŘÍHO GOIŠE od levého mantinelu Cikánek nejspíš neviděl. Kotouč doklouzal až za jeho záda. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    01:01
    V dobré pozici se před Klimešovou brankou po přenechání kotouče objevil Jan Kloz. Jeho bekhendový pokus však skončil kdesi na výstroji ležícího brankáře!
    Marken.cz

    Jaroslav Keimar

    Branky a nahrávky: 10. D. Tůma (Machač), 36. D. Tůma (Machač, J. Kloz), 43. Lorraine (Štindl, Svedlund) – 3. Goiš (Navrátil), 11. Pšurný (Malina), 22. Fořt (Pšurný, Milan Procházka), rozh. náj. Čáp

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Zdeněk Čáp (PRE)
    0:1   Johan Philip Lorraine (KLA)
    2. série:
    0:1   Tomáš Fořt (PRE)
    0:1   Tomáš Kaut (KLA)
    3. série:
    0:1   Roman Pšurný (PRE)
    0:2   Tomáš Sýkora (PRE)
    4. série:
    0:2   David Tůma (KLA)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Štindl, Kehar, F. Matula, P. Hořava (A), Štich, Zelingr – Kubík, R. Přikryl, J. Strnad (C) – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kružík, T. Kaut, Redlich – Lorraine, Svedlund, Zikmund.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Zbořil, O. Horák, M. Novotný, Malina, Pala (A), Čáp – Plášek (A), T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Milan Procházka, Pšurný, Fořt – Koblar, Berger, F. Dvořák – Goiš, Šlahař, Navrátil.

    Rozhodčí: Zubzanda, Jechoutek – Bosák, Ševic

    Diváci: 4011
    ocianews.com