Vlašim – Ústí n. L. 2:1 (kon.) | Varnsdorf – Sokolov 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 6:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
6:0 (4:0)
MFK Vítkovice
Neděle 01.10.2017, 17:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    69
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Premiérový gól dalšího obránce Dynama v této sezoně. Po rohovém kopu Novák přizvedl Moravcův centr, hostům se nepovedl odkop a LUKÁŠ HAVEL se akrobaticky položil do takových "polonůžek" a přes hlavu trefil volný kout branky.
    62. Patrik ČAVOŠ - 5:0
     
    62
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí dnes střílí buď krásné góly, nebo si je dávají hosté sami. Teď dlouhý pas Kaduly dostihl v rohu Táborský, předal jej Wermkemu, který podržel balon a vyzval k zakončení PATRIKA ČAVOŠE, jenž nádherou střelou z dvaceti metrů o břevno nedal Nemravovi šanci.
    42. Michal ŘEZÁČ - 4:0
     
    42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další akce z kategorie mimořádně vydařených, 4:0. Domácí rozehráli na pravé straně gólovou akci, Patrik Čavoš si zasekl míč a na sekundu přesně vyslal pas na rozběhnutého MICHALA ŘEZÁČE, který jako rutinér poslal brankáře na zem a pak obloučkem vstřelil svůj první gól v sezoně.
    27. Jakub PRAJZA - 3:0
     
    27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Málo vídaná situace, hosté si vstřelili dva vlastní góly za necelou půlhodinu! Na dlouhý míč za obranu se tlačil Wermke, bránící JAKUB PRAJZA ale v tísni odehrál míč obloučkem na brankáře. Nemrava si šel pro míč, pak ale nepochopitelně ruce stáhl a asi pouštěl balon mimo branku. Přihrávku či střelu mohl určitě chytat, za tohle by se malá domů nepískala. Jenže balon pustil a je z toho druhý vlastní gól.
    16. Jakub PEŠEK - 2:0
     
    16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Parádní akce domácích končí druhým gólem. Javorek si na hranici vápna narazil s Táborským, ten mu parádní patičkou vrátil balon. Javorek přihrávkou našel na penaltovém puntíku JAKUBA PEŠKA, který vypálil mimo dosah brankáře Nemravy.
     
    3
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá nebezpečná akce Dynama už končí gólem. Javorek vyslal milimetrovou kolmici za obranu na Jindřicha Kadulu, jeho ostrý pas do vápna směřoval do nebezpečného prostoru, kde si ONDŘEJ CVERNA vstřelil čistý vlastní gól.

    Pavel Kortus ml.

    Branky: 3. Cverna (vla.), 16. Pešek, 27. Prajza (vla.), 42. Řezáč, 62. Čavoš, 69. Havel


    SK Dynamo Č. Budějovice: Staněk – Řezáč, P. Novák, Havel, Kladrubský (C) – Wermke, Javorek, Čavoš (71. Benát), Pešek (68. Pouček) – Kadula (64. Jakub Moravec), Táborský.
    Náhradníci: Křížek – Benát, Pouček, Mashike Sukisa, Hála, Řehoř, Jakub Moravec.

    MFK Vítkovice: Nemrava – Cverna, Mikula (C), Twardzik, Prajza – Urbančok, Motyčka, Ožvolda (74. Dramé), Vasiljev – Mišinský (66. Kučera), Mrázek (66. Szotkowski).
    Náhradníci: Netolička – Dramé, Kotouč, Szotkowski, Pavelka, Kučera, Bzirský.

    Rozhodčí: Houdek – Podaný, Polák

    Diváci: 1176
    thejrc.org