Dukla Praha – Příbram 2:4 (kon.) | Teplice – Plzeň 2:1 (kon.)
konec
FK Teplice
2:1 (2:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 01.10.2017, 11:00 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga – Čechy • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Poslední čtyři ligové zápasy
    Teplice – Plzeň 1:1
    Plzeň – Teplice 1:3
    Teplice - Plzeň 1:0
    Plzeň – Teplice 2:2
     
    Delegace
    Hlavní rozhodčí = Vojtěch Severýn
    První asistent = Miloš Vitner
    Druhý asistent = Miroslav Fišer
     
    FK Teplice
    Domácí mužstvo je favoritem tohoto zápasu. V tomto ročníku Juniorské ligy prohrálo pouze dva duely, a sice doma s Boleslaví 0:2 a venku s Bohemians 1:2, když ještě v závěru dohrávalo o desíti po vyloučení Hasila (bez první žlutí karty). Teplice táhne především Dominik Šup, před tímto kolem nejlepší střelec Juniorské ligy (11 gólů).

    V posledním utkání vyhrál severočeský tým na Slavii poměrem 4:1. Po gólech Haljety, Žitného, Šupa a Šimečka vedl již 4:0, soupeř poté jen snižoval v 83. minutě Vejvarem.

    Pokud se vrátíme k domácím zápasům teplické juniorky, tak zjistíme, že žlutomodří porazili například Spartu 5:2. Pražané přicestovali do dějiště zápasu například s Julišem.
     
    FC Viktoria Plzeň
    Západočeské mužstvo nehraje v této sezoně špatně. Viktoriány táhne především trio Tomáš Arzberger – Rudolf Novák – Jonáš Vais. A to ještě hosté odeslali Lukáše Pfeifera do třetiligových Domažlic na hostování, aby si vyzkoušel dospělý fotbal. Viktoria může těžit z vynikající loňské U19, která dosáhla na medaili.

    V posledním zápase přivítala Plzeň doma v Luční ulici Duklu Praha. Do hry zasáhl v prvním poločase Hubník, na soupisce Plzeňských byli například Řezníček či Kovařík. Ostatně, právě Řezníček dal dva góly a červenomodří otočili duel z 0:1.

    I tak je dnes mužstvo ze západu Čech outsiderem. A může za to především série tří venkovních zápasů bez výhry. Naposledy slavila Viktoria plný bodový zisk ze stadionu soupeře 14. srpna po výhře 5:2 nad letos trápícím se Jabloncem.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Nikiforov – Dressler, Haljeta, Hyčka, Urma, Žitný, Vošahlík, Kodad, Šup, Hasil (C), Červenka
    Náhradníci: Němeček – Hruštinec, Berešík, Šimeček, Zárybnický, Švejda, Zeman

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – R. Novák (C), Pilař, Vacovský, Kadar, Sedláček, Vais, Ryška, Čermák, Suchý, Arzberger
    Náhradníci: Valeš – Kulhánek, Skála, Mudra, Pavlík

    Rozhodčí: Severýn – Vitner, Fišer.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výhodu prvního útoku zápasu měl domácí celek. Teplice postupují na Sváčka po pravé straně.
     
    1
    Kadar zklidnil hru přihrávkou na Sváčka, poté právě obránce Plzně svádí souboj na vlastní polovině.
     
    1
    Teplice presovaly rozehrávku Plzně, Sváček byl pod tlakem, poté se do souboje s protihráčem pustil Vošahlík.
     
    2
    Rozehrávka domácího celku byla bezproblémová. Poté přilétl centr z pravé strany na malé vápno, kde jeden z fotbalistů Teplic zakončil hlavou, avšak pokus neměl razanci.
     
    3
    Jeden z domácích hráčů zůstal na pravé straně zcela volný, Sváček si pokryl střelu na bližší tyč, i následnou dorážku z dobré pozice.
     
    4
    Sváček zvolil rozehrávku nakrátko se stoperem. Poté se Plzeň hnala do útoku po levé straně, ale její přechodová fáze nebyla ideální.
     
    4
    Arzberger si sbíhal za obranu domácích, ale Nikiforov měl k míči blíže. Poté přišel faul jednoho z hostujících hráčů na vlastní polovině.
     
    5
    Jeden z domácích hráčů centroval, ale hostující fotbalista odvrátil míč z první hlavou. Poté by měl vhazovat celek v červenomodrém, konkrétně Ryška.
     
    6
    Nakonec vhazoval domácí celek, byl z toho dlouhý aut po pravé straně, poté jeden z hostů zablokoval centr protihráče a Teplice tak kopou roh.
     
    6
    Jeden z hostů na přední tyči prodloužil balon na kopačku soupeře, ten těsně křížem z levé strany minul hostující branku.
     
    7
    Sváčkova pravá noha uvedla míč do hry výkopem od vlastní poloviny. Poté by měl Žitný vhazovat z levé strany.
     
    8
    Další výkop Sváčka na polovinu domácích, poté získal míč Kadar, následně si zahrál Suchý na pravé straně.
     
    8
    Krásná kolmice jednoho z hostů na levou stranu, ale hráč Plzně v obrovské šanci sice vsadil razanci, ale balon letěl mimo tři tyče v souboji tváří v tváří s Nikiforovem!
     
    9
    Krátká kombinace hostů na levé straně byla nepřesná. Poté kontroval domácí celek Žitným. Na přední tyči byl ovšem připravený hráč Plzně.
     
    10
    Vošahlík nahrál na levou stranu, poté se balon dostal až na kopačku Nikiforva, nákop za obranu Plzně skončil u Sváčka.
     
    10
    Jeden z hostů připravil na levé straně přihrávkou pod sebe dobrou pozici pro svého spoluhráče, ten mířil křížem po zemi k delší tyči, ale balon přistál vedle brankové konstrukce.
     
    11
    Kadar našel Suchého. Poté Plzeň kombinovala zhruba dvacet metrů před brankou soupeře, avšak k zakončení na svatyni Nikiforova nedošlo.
     
    12
    Domácí celek měl k dispozici autové vhazování z pravé strany, poté obránce Plzně vystoupil proti soupeři, nakonec jeden z hostů zablokoval šanci na přední tyči. Roh pro Teplice.
     
    13
    Novák byl připravený na přední tyči, poté se Plzeň ubránila. Spoustu pokusů zablokovala hostující obrana, Sváček nezasahoval.
     
    13
    Arzberger přerušil útok domácích a Plzeň se hnala do kontru po levé straně, ale jeden z hostů prohrál souboj jeden na jednoho.
     
    14
    Viděli jsme rychlostní souboj dvou hráčů, nakonec fotbalista Teplic odcentroval z pravé strany na malé vápno, kde jeho spoluhráč zakončil nad branku Sváčka.
     
    15
    Nikiforov vykopával od vlastní branky, poté fauloval hráč Teplic na polovině hřiště.
     
    16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kadar posunul míč na pravou stranu na Arzbergera, poté jsme sledovali centr na zadní tyč, kterého využil ve skluzu VÁCLAV PILAŘ! Hosté vedou v Teplicích 1:0!
     
    17
    Dlouhý nákop teplického hráče, ale Sváček zaznamenal jednoduchý zákrok. Hostující brankář začne akci západočeského mužstva.
     
    17
    Plzeň se rychle dostala do útoku, Arzberger hledal spoluhráče na zadní tyč a ten jen o fous nezakončil ve velké šanci hlavou.
     
    19
    Sudí Severýn odpískal faul jednomu z hostujících hráčů, Teplice rozehrávají nakrátko z vlastní poloviny.
     
    20
    Sváček poslal míč křížem na levou stranu, ale tam došlo ke ztrátě hostujících hráčů. Teplice se snaží uklidnit hru Nikiforovem.
     
    20
    Žitný sice nepokazil přihrávku po své pravé ruce, ale poté dva hráči hostů zdvojili soupeře. Nicméně, i tak bude domácí celek kopat standardní situaci z dobré pozice.
     
    22
    Teplice právě vstřelily branku!
    Dressler centroval pravou nohou na zadní tyč a Sváček poté inkasuje po přesné hlavičce po své pravé ruce. NERIMN HALJETA srovnává na 1:1.
     
    23
    Sváček rozehrál akci hostujícího celku, ale ta neměla dlouhého trvání. Domácí celek kontruje po pravém křídle.
     
    24
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla fotbalová nádhera! Urma přihrál z levé strany, PATRIK ŽITNÝ se z nějakých třiceti metrů opřel do míče. Sváček reagoval na střelu soupeře, ale míč končí v levém horním rohu hostující branky. Teplice vedou 2:1.
     
    25
    Kadar fauloval v souboji Vošahlík, poté se Plzeň bránila Suchým. Kombinace domácích vyústila v rohový kop.
     
    26
    Hostující celek odvrátil centr na přední tyč, domácí mužstvo bude pokračovat autovým vhazováním.
     
    26
    Arzberger se hlásil o přihrávku na pravé straně, poté Plzeň napadala rozehrávku Nikifirova Čermákem, domácí brankář oslovil na levé straně Vošahlíka.
     
    27
    Kadar obdržel přihrávku na pravé straně, ale neměl vůbec prostor na dobrou rozehrávku z pohledu Plzně. Teplice získaly míč Vošahlíkem, ale Sváček podržel hosty při křižné střele k pravé tyči.
     
    28
    Vošahlík přišel o balon v souboji s Arzbergerem. Poté Plzeň dostala hru na pravou stranu na Kadara, ale centr obránce hostů přinesl pouze střelu mimo tři tyče.
     
    28
    Plzeň ustála nákop Nikiforova. Poté Sváček reagoval stejnou mincí. Po sérii soubojů na polovině hřiště drží míč Čermák.
     
    29
    Jeden z hostů poslal z levé strany míč do ohně, Suchý zakončoval k tyči, ale branka neplatí pro ofsajd plzeňského hráče.
     
    30
    Sedláčkovi na levé straně utekl balon. Poté vedl domácí protiútok přes levou stranu, konkrétně přes Urmu, toho ovšem o balon připravil Arzberger.
     
    31
    Hostující celek rozehrával Vaisem z poloviny hřiště. Následně je outsider zápasu celkem hodně trpělivý na polovině hřiště.
     
    31
    Plzeň přesunula těžiště hry na pravou stranu na Kadara, poté byla faulovaný Čermák. Právě druhý jmenovaný hráč hostujícího celku rozehraje z poloviny hřiště.
     
    32
    Zřejmě Sedláček si stoupl do ofsajdu a domácí celek tak bude postupovat na Sváčka, akci začíná svojí rozehrávkou Nikiforov.
     
    33
    Chyba v rozehrávce Plzně, ale Sváček krásně vyrazil střelu mířící do pravého rohu hostující branky z pohledu fotbalisty Teplic!
     
    34
    Hosté nechali propadnout balon na hranici vápna k Žitnému, ale jeho ránu srazil Arzberger. Sváček pouze sledoval hru.
     
    34
    Suchý byl součástí hostující kombinace, tu nezrychlil Čermák, Plzeň se usadila na polovině Teplic, ale nakonec cesta k centru z levé strany nevedla.
     
    35
    Novák vystoupil proti soupeři. Plzeň se bránila celkem aktivně, ale poté jí protiútok vůbec nevyšel. U míče Teplice, konkrétně Urma.
     
    35
    Útok domácích šel přes pravou stranu, Novák číhal na přední tyč, Plzeň se ubránila. Ale domácí celek pokračuje Vošahlíkem.
     
    36
    Žitný zklidnil hru, poté si Hasil pomohl nahrávku na Nikiforova. Plzeň přestála ve finální fázi domácí akce centr z pravé strany.
     
    37
    Pilař ukázal rychlé nohy na levé straně, ale poté si nerozuměl při narážečce se spoluhráčem.
     
    37
    Hasil nahrával křížem na Červenku. Poté zasáhl stoper hostů. Ale útok Teplic nekončí v době, kdy se hra přestěhovala na levou stranu.
     
    38
    Hasil hlavičkoval na vlastní polovině po rozehrávce Sváčka, posléze je hra přerušena po faulu na jednoho z domácích hráčů.
     
    39
    Arzberger možná trošku zpomalil hostující akci, ale Plzeň i tak vybojovala roh z levé strany.
     
    39
    Hostující celek rozehrál nakrátko, ale vše skončilo nepřesnou přihrávkou Kadara na Vaise. Co převedou Teplice při protiútoku po pravé straně?
     
    40
    Sváček vykopával od vlastní branky. Arzberger byl posléze rychlý na levém křídle, ale už byl s míčem v zámezí, takže Teplice vhazují.
     
    40
    Arzberger nahrával spoluhráči, poté Sedláček neodcentroval z pravé strany. Ale hostující celek alespoň vhazuje Kadarem.
     
    41
    Suchý byl důrazný na polovině hřiště, ale Teplice i tak ohrozily Sváčka, ten nepustil míč do sítě při zakončení z levé strany na bližší tyč.
     
    42
    Domácí celek byl aktivní a zejména díky tomu se Plzeň nedostala s míčem na polovinu Teplic.
     
    42
    Kadar byl hráčem, který získal míč pro hosty. Ale pak špatná kombinace hostů dostala soupeře k balonu. Načež Červenkova razantní střela z úhlu přistála vedle levé tyče při zakončení levou nohou.
     
    43
    Čermák mohl nahrávat Suchému. Ale Plzeň vedla svojí akci přes Kadara na pravé straně. Poté ale byl zřejmě Novák donucený hrát až ke Sváčkovi.
     
    44
    Arzberger bránil ze svého pohledu na pravé straně, ale to nikterak nevyrušilo Vošahlíka. Šance domácích na třetí branku vzaly za své po útočném faulu.
     
    45
    Již v poslední minutě normální hrací doby je tady roh domácích z pravé strany.
     
    45
    Opět Novák na přední tyč, ale jeho spoluhráč poslal míč z první mimo hostující vápno. Ještě by měly Teplice vhazovat.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Teplice vedou nad Plzní 2:1. A to šel soupeř do vedení, když jeden z hostů využil centru k zakončení ve skluzu. Sledovali jsme velice dobrou první půli. Bylo se na co dívat. Rozhodně nemůžeme opomenout nádhernou branku Žitného do levého horního rohu hostující svatyně z třiceti metrů. Po třetím gólu se hra trošku zklidnila. Ale úvodní dějství nabídlo skvělou podívanou!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Pilař, přichází Pavlík.
     
    46
    Rozehrávky druhého poločasu se ujal Vais.
     
    46
    Novák byl na začátku hostující akce. Poté se do ní zapojil nohama Sváček, balon směřoval na levou stranu na Sedláčka, ale ten ztratil míč.
     
    46
    Ryška zasáhl hlavou, poté přihrával na Sedláčka. Plzeň kombinuje také s Pavlíkem.
     
    47
    Arzberger vhodil míč do hry z pravé strany. Nikiforov podcenil centr na přední tyč, ale poté nezakončil v celkem dobré šanci Sedláček.
     
    47
    Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na hrací ploše a musí být ošetřený...
     
    48
    Zřejmě Šup je na nohou. Pokračujeme rozehrávkou Sváčka přes pravou stranu.
     
    49
    Plzeň se ubránila i díky Sedláčkovi. Poté ale jsme byli svědky přetaženého centru z pravé strany. Nikiforov bude vykopávat od vlastní branky.
     
    49
    Sedláček nešel do hlavičkového souboje. Následovat by ovšem mělo autové vhazování z levé strany v podání Ryšky.
     
    50
    Další aut pro hosty obstaral Sedláček, ale Vais nedosáhl na dlouhou přihrávku na levou stranu, proti hráči Plzně vyběhl včas Nikiforov.
     
    51
    Arzberger se nenechal obejít. Poté domácí celek vhazoval z levé strany, Novák odvrátil míč hlavou do bezpečí.
     
    52
    Hyčkův křižný pas z pravé strany nebyl vůbec povedený. Ale Teplice zůstaly u míče, nicméně vůbec je neposlechla přechodová fáze a Sváček mohl být v klidu.
     
    52
    Ryška si vyměnil balon s Vaisem. Ten poté nahrával na levou stranu, kde jeden z domácích hráčů zasáhl skluzem proti Sedláčkovi, ale hosté vhazují.
     
    53
    Sedláček nezískal míč pro hosty v souboji jeden na jednoho. Ale na programu dne je další autové vhazování Plzně, kdy si míč bere Ryška.
     
    53
    Sváček přihrál Novákovi na pozici stopera. Poté měl k míči daleko na hrotu útoku Čermák, takže na tahu je domácí celek.
     
    54
    Hyčka si vyskočil na pravé straně do souboje s Ryškou, ale balon poté chytil Sváček. Plzeň se chce prosadit přes pravou stranu.
     
    54
    Nakonec to Čermák z dvaadvaceti metrů vzal na sebe, ale balon mířil hodně vedle pravé tyče. Nikiforov bude rozehrávat od vlastní branky.
     
    55
    Kodad utekl protihráči na pravé straně a posléze by měly Teplice kopat roh.
     
    56
    Dressler nenašel pravou nohou nikoho ze svých spoluhráčů na zadní tyči. Poté vhazuje hráč Plzně z pravé strany.
     
    56
    Kodad centroval z pravé strany, balon skočil před Sváčkem, ale tohle byl velice snadný zákrok pro hostujícího brankáře.
     
    57
    Novák se rozhodl pro přihrávku po levé straně přes Sedláčka, ale tomu utekl míč prvním dotekem do zámezí, domácí celek bude vhazovat.
     
    58
    Arzberger byl dobře hlídaný na hrotu útoku. Ale Plzeň nadále držela míč na polovině domácích. Nakonec na zadní tyči neuspěl jeden z hostů ze záklonu.
     
    58
    Pavlík absolvoval hlavičkový souboj na polovině hřiště, poté je tady standardní situace pro Teplice, kterou zřejmě rozehraje Dressler.
     
    59
    Dresslerův křižný centr na zadní tyč se stal snadnou kořistí pro Sváčka. Plzeň se poté dere do útoku přes levou stranu, konkrétně přes Vacovského.
     
    60
    Čermák kooperoval na polovině hřiště, ale pak nebyl hostující celek vůbec přesný při přechodové fázi. Kontr Teplic zakončil Vacovský skluzem.
     
    60
    Kodad vhazoval, ale vzápětí přerušil rozhodčí akci Teplic, Plzeň se bude snažit vyrovnat tento zápas od Sváčka.
     
    61
    Krásný balon Sedláčka za obranu hostů, ale jeden z hráčů Plzně v celkem dobré šanci nepřeloboval Nikiforova!
     
    62
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Arzberger, přichází Kulhánek.
     
    63
    Domácí akce končí ofsajdem. Plzeň poté kombinuje na polovině hřiště, ale zatím se nemůže dostat k něčemu vážnějšímu.
     
    63
    Poměrně snadno se dostal domácí celek k míči, ale poté byl hráč Teplic v ofsajdu, takže branka nemůže platit.
     
    64
    Ryška byl připravený na levé straně, ale velkou chybou v rozehrávce nahrál Sváček soupeři, tomu ovšem utekl balon.
     
    64
    Sváček zkusil rozehrávku nakrátko s Novákem. Pak se k míči dostal na polovině hřiště Suchý. Poté pokračoval již zmiňovaný kapitán hostů.
     
    65
    Hráč Plzně podrazil protihráče na pravé straně a může být rád, že nedostal kartu.
     
    66
    Zejména díky důrazu v souboji s Kulhánkem se domácí celek dostal k rohu, ale poté odvedl dobrou práci Ryška.
     
    66
    Sváček rozehrál přes levou stranu, tam přišel faul na Sedláčka. Hráč Plzně zůstává ležet na trávníku.
     
    67
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Sedláček, přichází Skála.
     
    68
    Kombinace domácích hráčů na levé straně přinesla roh pro Teplice.
     
    69
    Hasil šel do souboje s Kulhánkem, poté útočí Plzeň přes levou stranu, kde právě Kulhánek získal faul na vlastní osobu.
     
    69
    U Pavlíka skončila nepřesná kombinace hostů. Poté držel ještě balon Ryška, ale Teplice jsou již připravené na útok Plzně.
     
    70
    Na křižný centr z pravé strany si naskočil Nikiforov, následoval dlouhý balon na polovinu hřiště, kdy jeden z prvních doteků zaznamenal Skála.
     
    70
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Haljeta, přichází Hruštinec.
     
    71
    Skála vystoupil proti Žitnému. Poté fauloval hráč Plzně protihráče ve středovém kruhu a domácí celek rozehrává nakrátko.
     
    72
    Pavlík nepokazil akci Plzně přihrávkou křížem na pravou stranu, ale následně se hosté nedostali k ničemu podstatnému.
     
    73
    Viděli jsme několik soubojů na levé straně z pohledu Teplic. Plzeň poté nabídla svému soupeři standardní situaci.
     
    73
    Při centru na přední tyč se nic nestalo. Teplice poté hrály přes pravou stranu, kde byl Hyčka, ale ten centrem neohrozil Sváčka.
     
    74
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vošahlík, přichází Šimeček.
     
    75
    Novák na poslední chvíli přerušil dobrou akci Teplic svým zákrokem, jinak by jeden z domácích hráčů šel sám na Sváčka.
     
    76
    Až příliš rychlá byla rozehrávka Nováka křížem na levou stranu na Ryšku, kdy levý bek Plzně nemohl dosáhnout na míč na hrací ploše.
     
    77
    Domácí celek nepůsobil jistě při své kombinaci, čehož ovšem nevyužil Kulhánek. Sváček vyrazil následně střelu z dvaceti metrů před sebe, ale v obrovské šanci nedorazil míč do celkem odkryté branky Plzně Hyčka!
     
    77
    Vais oslovil spoluhráče, ale poté domácí obrana zablokoval pokus Suchého. I tak je třetí tým české části Juniorské ligy na balonu.
     
    78
    Nikiforov měl dost času na rozehrávku. Poté Plzeň nepresovala Kulhánkem, ale nákop Teplic dopadl až ke Sváčkovi.
     
    79
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Červenka, přichází Švejda.
     
    80
    Celkem dlouho trvalo než Teplice vhazovaly z levé strany. Poté byl centr hráče domácích sražený.
     
    81
    Autové vhazování domácího hráče letělo na přední tyč. Poté bojoval Hruštinec, vše uzavřel Žitný střelou z dvaceti metrů z pravé strany nad branku Sváčka.
     
    81
    Zřejmě Skála fauloval v hlavičkovém souboji Dresslera a domácí celek může rozehrát nakrátko z vlastní poloviny.
     
    82
    Novák zasáhl v obraně hlavou. Ale poté Skála daroval autové vhazování Kodadovi.
     
    82
    Po několika odrazech hrál domácí celek přes levou stranu, ačkoliv jeden z hostů zůstal ležet na trávníku.
     
    83
    Vacovský s Pavlíkem poté vracejí míč domácímu celku a už se opět hraje.
     
    84
    Hyčka se dotkl míče na pravé straně, ale všemu předcházel faul na Hruštince. Domácí celek volí rozehrávku nakrátko.
     
    84
    Sváček nakonec vyřešil rozehrávku hostujícího celku, ale Plzeň nepředvedla nic zásadního v útočné fázi.
     
    85
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Šup, přichází Berešík.
     
    85
    Akce Teplic po levé straně byla hodně rychlá a také nepřesná. Sváček dobře přečetl hru.
     
    86
    Čermák nahrával po pravé straně, ale před jedním z hostů chytil míč do náruče Nikiforov.
     
    86
    Nikiforov zklidnil hru krátkou rozehrávkou. Poté Teplice nikam nepospíchaly při své útočné fázi.
     
    87
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Ryška, přichází Mudra.
     
    87
    Teplice aktivně napadaly rozehrávku Plzně. Nakonec vše skončilo faulem na jednoho z hostů na polovině hřiště.
     
    88
    Novák si sbíhal na centr z pravé strany, balon propadl na zadní tyč, ale tam nikdo z hostujících hráčů nezakončil.
     
    88
    Mudra nahrával dozadu na Pavlíka. Poté se míč dostal opět k Mudrovi, ale ten zatím neodcentroval.
     
    89
    Autové vhazování Skály z levé strany šlo na přední tyč, ale Nikiforov byl bez práce. Poté drží míč Mudra.
     
    90
    Mudra centroval na Nováka. Poté se Plzeň snaží vyrovnat Suchým.
     
    90
    Na zadní tyči se k zakončení hlavou nedostal Skála. Poté ještě hrál Vacovský. Plzeň ještě vhazuje z levé strany.
     
    90
    Zřejmě Novák útočným faulem daroval míč domácím a tohle už bude pro Plzeň složité.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Žitný, přichází Zárybnický.
     
    90+1
    Centr hráče Teplic z levé strany skončil na zadní tyč, kde míč získal Mudra. Poté vhazuje Skála.
     
    90+1
    Po faulu na Mudru nakopl Sváček míč na polovinu domácích. Plzeň ještě pošle do vápna soupeře dlouhý míč.
     
    90+2
    Skála centroval z levé strany na přední tyč, ale domácí celek se ubránil bez zásahu Nikiforova.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Teplice vítězí nad Plzní 2:1. Všechny góly padly již v prvním poločase. Zejména ta, kterou rozhodl zápas Žitný, ta opravdu stála za to. Sváček nemohl moc, co dělat se zakončením do levého rohu hostující branky.

    Viktoria toho ve druhém poločase směrem dopředu moc nepřevedla, víceméně si před Nikiforovem vypracovala žádnou větší šanci, naopak domácí celek mohl rozhodnout, ale Hyčka v obrovské šanci neuspěl dorážkou střely z dvaceti metrů. (12:59:02)

    Vít Muzikář

    Branky: 22. Haljeta, 24. Žitný – 16. Pilař


    FK Teplice: Nikiforov – Dressler, Haljeta (70. Hruštinec), Hyčka, Urma, Žitný (90+1. Zárybnický), Vošahlík (74. Šimeček), Kodad, Šup (85. Berešík), Hasil (C), Červenka (79. Švejda)
    Náhradníci: Němeček – Hruštinec, Berešík, Šimeček, Zárybnický, Švejda, Zeman

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – R. Novák (C), Pilař (46. Pavlík), Vacovský, Kadar, Sedláček (67. Skála), Vais, Ryška (87. Mudra), Čermák, Suchý, Arzberger (62. Kulhánek)
    Náhradníci: Valeš – Kulhánek, Skála, Mudra, Pavlík

    Rozhodčí: Severýn – Vitner, Fišer

    Diváci: 120
    thejrc.org