Philadelphia – NY Islanders 2:5 (kon.) | Vegas – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
San Jose Sharks
Pondělí 02.10.2017, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (05:17:00)
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Nosek (VGK) 0+0, 1 střela, čas na ledě 9:14
    Radim Šimek (SJS) 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:13.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Chris Tierney (SJS) 1+0
    2. Erik Haula (VGK) 1+0
    3. David Perron (VGK) 1+0.
     
    Střely na branku: 37 – 33 (14:6, 9:13, 14:14).
     
    Je dobojováno! Zcela vyrovnané utkání mezi Las Vegas a San Jose končí těsnou výhrou San Jose, které v Nevadě asi nebylo lepším týmem, ovšem díky lepší efektivitě v koncovce si přece jenom odváží vítězství 5:3. Vítězný gól padl v jednapadesáté minutě, když hostující přesilovku využil Nick Desimone. Rytíři si v závěrečné desetiminutovce vytvořili velký tlak, ale neproměnili ani jednu z mnoha střel a v poslední minutě od Warda inkasovali pátý gól do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:32 Joel WARD - 3:5
    https://gfycat.com/gifs/detail/querulousqueasydachshund
     
    59:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Půl minuty před koncem je definitivně rozhodnuto! Schmidtovo zakončení z pravého mantinelu vyrazil Grosenick mezi kruhy, kde stál JOEL WARD a téměř přes celé hřiště zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:56
    Bødkerovi chyběly centimetry k vypíchnutí puku mimo obrannou třetinu, Schmidt měl na modré čáře velké problémy s jeho krocením.
     
    58:22
    Schmidtova střela zápěstím letěla dost dlouho na to, aby ji hostující hráči stihli zablokovat. Chvíli poté dostali puk aspoň do středu hřiště.
     
    58:17
    Fleury opustil brankoviště a usedl na střídačku. Golden Knights se v samotném závěru pokusí vyrovnat v šesti proti pěti.
     
    57:49
    Smithův nedávný spoluhráč z Floridy Jonathan Marchessault se o vyrovnání Vegas také nezasloužil. Stejně tak Theodore, jenž zkusil štěstí od modré.
     
    57:12
    Rilley Smith se zády k brance a hokejkou mezi nohama dostal do zajímavé příležitosti, z bezprostřední blízkosti ale zvedl kotouč až nad břevno.
     
    56:57
    Tomáš Nosek těsně před brankovištěm tečoval spoluhráčovu střelu, zároveň se snažil dotlačit puk za záda Grosenicka, jenž si ale věděl rady ve složité situaci.
     
    56:19
    Hosté v plném počtu.
     
    55:55
    Teď už se ale hraje u Grosenicka, kterého prověřil Alex Tuch. Schmidt pak ještě napřáhl od modré, ale puk tentokrát proletěl z brankářova pohledu vedle levé tyče.
     
    55:17
    Marc-Andre Fleury udržel domácí naděje na vyrovnání, když výborným zákrokem zastavil Sorensenův individuální únik. Ten hodně zaváněl druhým inkasovaným gólem Knights při vlastní přesilovce.
     
    54:49
    A ještě jedno vyhození z hokejek Sharks, jmenovitě se o něj zasloužil Chris Tierney.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Haula, 31. Perron (Karlsson), 36. Miller (Eakin, Theodore) – 18. Sorensen (Šimek), 25. Tierney (DeMelo, Heed), 29. Goodrow (Carpenter), 51. DeSimone (O´Regan, Meier), 60. Ward


    Vegas Golden Knights: Fleury (Pickard) – Engelland, Miller, Garrison, Theodore, Sbisa, Schmidt – Leipsic, Smith, Eakin, Lindberg, Bellemare, Haula, Perron, Karlsson, Marchessault, Šipačjov, Tuch, Nosek.
    San Jose Sharks: Dell (32. Grosenick) – Ryan, Šimek, DeSimone, Heed, DeMelo, Fitzgerald – McCarthy, Sorensen, Godrow, Donsooi, Carpenter, Ward, Helewka, Tierney, Bollig, O´Regan, Bødker.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kowal – Heyer, Rody
    bahis siteleri