Kunlun – Toljatti 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Čeljabinsk 3:2 (po pr.)
Ufa – Petrohrad 1:6 (kon.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Omsk 5:4 (kon.)
Minsk – Barys 3:2 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:4 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
SKA Petrohrad
Středa 04.10.2017, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:28
    Domácí kapitán Panin si nyní počkal na Prochorkina a kolenem jej nevybíravě poslal k ledu. To byl velmi nebezpečný zákrok, po kterém se hostující forvard jen velmi těžce zvedá z ledu. Panin inkasuje 5 minut za faul kolenem a osobní trest do konce utkání.
     
    49:16
    Nakonec z toho bude poměrně komplikace pro hosty. Maxim Čudinov dostává pětiminutový trest za podražení plus osobní trest do konce utkání za nesportovní chování.
     
    39:17
    Tak a je to tady znovu! Domácí protestují, ale sudí jsou nekompromisní a trestají lavičku Ufy menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    33:46
    Trochu přísné rozhodnutí, nicméně s tím domácí nic neudělají. Následují dvě minuty pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odsedí Linus Omark.
     
    27:27
    Domácí navíc budou hrát znovu v oslabení. Linus Omark dostává dvě minuty za sekání.
     
    23:27
    Jegor Rykov oslabuje svůj celek, který si vyzkouší další početní nevýhodu. Obránce SKA dostává menší trest za hození hole.
     
    13:52
    Ilja Kovalčuk znovu neudržel nervy na uzdě a v obranném pásmu dalším zbytečným zákrokem srazil jednoho z domácích hráčů. Poté se na ledě strhla menší mela, ale na lavici trestů za nedovolené putuje jen hostující hráč.
     
    10:32
    Arťom Fjodorov již odjíždí za katr. Domácí hokejista bude rád, jak si své dvě minuty za podražení odsedí celé.
     
    06:56
    Denis Kokarev už putuje na trestnou lavici, kde se odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:36
    Zbytečný faul Ilji Kovalčuka v útočném pásmu. Hostující útočník inkasuje menší trest za sekání a jeho celek čeká první oslabení.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 45. Hartikainen (Kemppainen) – 9. Hersley (Širokov, Koskiranta), 12. Kovalčuk (Dacjuk, N. Gusev), 14. Barabanov (Prochorkin, N. Gusev), 27. N. Gusev (Prochorkin), 30. Kovalčuk (Šesťorkin), 55. Kovalčuk (Dacjuk)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (27. Fedotov) – Gončarov (C), Panin, Arzamascev, Larsen, S. Garejev, Loginov, Petrišev – I. Makarov, J. Bodrov, Lisin – Hartikainen, Omark, Kemppainen – Fjodorov, Kokarev, Busarov – Korotkov, Soloduchin, M. Majorov – Skorikov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Gavrikov, Hersley, Rykov, Zub, Zubarev, Čudinov – S. Plotnikov (C), Dacjuk (A), Kovalčuk – Karpov, Koskiranta (A), Širokov – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov, Kablukov, Kalinin – M. Malcev.

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Zacharenkov, Šeljanin
    thejrc.org