Tappara – Banská Bystrica 3:0 (kon.) | Kuopio – Stavanger 7:1 (kon.) | Mountfield HK – Bern 5:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (3:1, 1:2, 1:1)
SC Bern
Středa 04.10.2017, 18:00 • ČPP Aréna • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54
     
    59:54
    Untersander měl vyrovnání na hokejce, když dostal touš do prostoru mezi kruhy a okamžitě vystřelil. Brankář Mountfieldu předvedl další fantastický zákrok svou lapačkou, kterou nejspíš zachránil Hradci vítězství!
     
    59:25
    Raymond dostal křižnou přihrávku na pravý kruh a nebezpečně vypálil! Sedláček byl připraven a pokus zastavil pravým ramenem! Důležitý zákrok gólmana Lvů!
     
    59:05
    Kari Jalonen si bere oddechový čas a kreslí svým svěřencům, jak si představuje hru bez brankáře.
     
    59:05
    Dnešní duel sleduje 2567 diváků.
     
    58:40
    Genoni spěchá na střídačku a Bern to zkouší s šesti bruslaři v poli! Mountfield se brání zuby nehty!
    55:56 BODENMANN - 5:4
     
    55:56
    Bern právě vstřelil branku!
    Tak ještě není rozhodnuto! SIMON BODENMANN obdržel nahrávku od Haase z osy hřiště na levou stranu. Na závěr akce si pak připravil parádní ránu z kruhu, kterou zastavila až síť za Sedláčkem! Asistence: Gaëtan Haas.
    53:41 ŠIMÁNEK - 5:3
     
    53:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zvyšuje svůj náskok a přidává důležitý gól pro uklidnění! Čáp vystřelil z levé strany, jeho pokus zblokoval jeden z bránících hráčů, ale puk se odrazil k JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI, který svým druhým dnešním pohodlným gólem zvyšuje na 5:3! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    52:16
    Nádherná akce dva na jednoho v podání Červeného a Rosandiče! První jmenovaný poslal parádní křižný pas svému parťákovi, který mířil dobře, ale Genoni předvedl skvělý zákrok ramenem!
     
    49:01
    Čáp se šikovně protáhl mezi beky Bernu a dokázal i vystřelit. Jeho pokus však nemířil do prostoru mezi třemi tyčemi. Přesto je nutno ocenit pohlednou a hlavně rychlou akci hradeckého obránce. Nyní probíhá komerční přestávka.
     
    43:43
    Haas vystřelil tvrdě od modré. Sedláček si poradil s jeho pokusem i s dorážkou Bodenamanna! Parádní představení strážce hradecké svatyně!
     
    42:09
    Šance pro Bern na vyrovnání. Mladý Pohl inkasuje dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
    40:38 Sedláček (HKM), Ebbett (BRN)
     
    40:38
    Andrew Ebbett dostal přihrávku na pravý kruh a okamžitě vyslal tvrdou ránu na bránu Mountfieldu. Sedláček předvedl ukázkový semafor.
     
    39:16
    Mislav Rosandič putuje na lavici hanby. Odsedí zde dvě minuty za zákrok vysokou holí.
    37:44 KÄMPF - 4:3
     
    37:44
    Bern právě vstřelil branku!
    Bern se dotahuje na rozdíl jediné branky! Raymond poslal z levé strany křižnou přihrávku a MARC KÄMPF se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Mason Raymond.
    37:01 Scherwey (BRN)
     
    37:01
    Scherwey to předvedl názorně, když se okamžitě vydal vpřed a z bezprostřední blízkosti zakončoval. Sedláček byl však pozorný.
     
    31:21
    Nepříjemný zákrok Rüfenachta na Mislava Rosandiče! Útočník Bernu doslova naletěl do beka Mountfieldu, jenž se poté, co šly ruce jeho soka do obličeje hradeckého obránce, skácel k zemi. Rüfenacht inkasuje trest na pět minut + do konce utkání. Pětiminutový trest odpyká Kämpf.
     
    30:41
    Roman Kukumberg obdržel přihrávku na osu hřiště k modré čáře a tvrdě vypálil. Genoni jeho ránu vykopl betonem, parádní zákrok gólmana švýcarského celku!
     
    28:46
    Maxim Noreau dostal nabito na osu hřiště k modré čáře a ihned pálil. Sedláček si jeho pokus ve změti hokejek před sebou našel a chytil ho do lapačky.
     
    27:37
    Tomáš Zigo odsedí dvě minuty za hákování. Následuje komerční přestávka.
    23:00 MOSER - 4:2
     
    23:00
    Bern právě vstřelil branku!
    Také Bern zvládá využít početní výhodu! Sedláček neudržel střelu Noreaua od modré a SIMON MOSER byl s dorážkou úspěšný. Asistence: Maxim Noreau, Andrew Ebbett.
     
    22:56
    Jakub Muška oslabuje svůj tým, když je vyloučen na dvě minuty za podražení.
    21:46 ŠIMÁNEK - 4:1
     
    21:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí vedou již o tři branky! Po šťastném odrazu od zadního mantinelu namířil Červený svou střelu do tyče a následně se prosadil JIŘÍ ŠIMÁNEK, který bez větších potíží dorazil touš do odkryté klece Bernu a využívá tak přesilovou hru. Asistence: Rudolf Červený, Oskars Cibulskis.
     
    20:00
    Skutečně to jsou dvě minuty pro hráčskou lavici Bernu za zdržování hry. Odpyká je Kämpf.
     
    18:43
    Krátce po buly se ke střele od modré z osy hřiště odhodlal Kämpf. Sedláčka jeho rána zasáhla do masky. Následně ji strážce svatyně Mountfieldu zkrotil v náruči.
     
    18:35
    Hradec oslabuje faul Richarda Jarůška, který dostává dvě minuty za držení.
    17:31 KÖHLER - 3:1
     
    17:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si bere dvoubrankový náskok rychle zpět! Dragounovu ránu vyrazil Genoni jen před sebe, kde byl důrazný BEDŘICH KÖHLER, který mu touš prostrčil mezi betony – 3:1! Asistence: Michal Dragoun.
    15:15 RANDEGGER - 2:1
     
    15:15
    Bern právě vstřelil branku!
    Bern koriguje skóre! Untersander vypálil od modré z osy hřiště, kotouč před Sedláčkem tečovali Pyörälä a GIAN ANDREA RANDEGGER, po jehož zásahu černá pryž zamířila pod horní tyč svatyně Lvů! Asistence: Mika Pyörälä, Ramón Untersander.
    05:05 DRAGOUN - 2:0
     
    05:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi zvyšují svůj náskok! Šimánek předal na levé straně kousek za modrou puk na kruh MICHALU DRAGOUNOVI, který překvapil Genoniho střelou na přední tyč! Asistence: Jiří Šimánek.
     
    03:49
    Další šance Mountfieldu! Tentokrát si do ní sjel od modré Filip Pavlík. Z bezprostřední blízkosti vyprášil zprava jen betony gólmana Medvědů.
    02:14 BEDNÁŘ - 1:0
     
    02:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Východočeši rychle využívají početní výhodu! Po závaru před brankovištěm Bernu našel Cingel krátkou přihrávkou doleva JAROSLAVA BEDNÁŘE, který zamířil do odkryté klece – 1:0! Asistence: Lukáš Cingel, Blaž Gregorc.
     
    01:48
    Anderson inkasuje dvě minuty za hákování, Hradec si zahraje první přesilovou hru.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Bednář (Cingel, Gregorc), 6. Dragoun (Šimánek), 18. Köhler (Dragoun), 22. Šimánek (Červený, Cibulskis), 54. Šimánek (Čáp) – 16. Randegger (Pyörälä, Untersander), 23. Moser (Noreau, Ebbett), 38. Kämpf (Raymond), 56. Bodenmann (Haas)


    Mountfield HK: Sedláček (Pavelka) – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Čáp, Pláněk, Rosandič, Pohl – Jarůšek, Zigo, Červený "A" – Bednář "C", Kukumberg, Cingel – Köhler "A", Dragoun, Šimánek – Dvořák, Vopelka, Muška. Trenér: Václav Sýkora.
    SC Bern: Genoni (Caminada) – Noreau, Gerber, Anderson, Krueger, Untersander, Burren, Kamerzin, Randegger – Moser "C", Arcobello, Rüfenacht – Scherwey, Haas, Bodenmann – Kämpf, Ebbett "A", Raymond – Heim, Meyer, Pyörälä. Trenér: Kari Jalonen.

    Rozhodčí: Piechaczek (GER), Hribik – Frodl, Hynek (všichni CZE)

    Diváci: 2567
    thejrc.org