Motor ČB – Třebíč 2:1 (po pr.) | Přerov – Benátky n/J 2:1 (5:4 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 1:2 (1:2 po s.n.)
Slavia – K. Vary 1:5 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 4:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 5:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 04.10.2017, 18:00Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku a pro domácí jde o hodně nepříjemnou branku, protože jim zřejmě sebrala naději na body. Kverka vypálil od modré a PETR STLOUKAL jeho nahození tečoval za záda Polívky. Asistence: Jaromír Kverka a Martin Podlipnik.
     
    55:05
    Martin Šagát (SLA) si půjde odsedět dvě minuty za podražení a se slávisty to nevypadá moc dobře.
     
    51:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie vede už o tři branky! Kohout našel na útočné modré JAROMÍRA KVERKU, který si s pukem sjel až na vrchol pravého kruhu, odkud exkluzivní ranou zakončil mezi vyrážečku a tělo Polívky. Asistence: Martin Kohout.
     
    44:27
    Martin Kadlec (SLA) musí k nespokojenosti domácích fanoušků na trestnou lavici na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    40:29
    David Gríger (KVA) dostává dvě minuty za podražení a sešívaní mají možnost snížit.
     
    37:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po vhazování před Polívkou se ale hosté opět prosazují. Skuhravého rána na branku domácích neprošla, ale v následném závaru před Polívkou se nejrychleji zorientoval SEBASTIAN GORČÍK, jenž doklepl kotouč do sítě. Asistence: Henri Tuominen a Václav Skuhravý.
     
    35:58
    Domácí jdou do čtyř. Kapitán Jan Novák (SLA) dostává menší trest za držení protihráče.
     
    34:59
    Veliká šance Slavie! Šagát našel na levé straně volného Růžičku, jenž se s pukem otočil k brance a vypálil. Mezírku mezi betony Závorky ovšem nenašel a ani z dorážky nebyl slávista úspěšný.
     
    32:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neproměněný tlak může domácí mrzet. Krejčí udržel kotouč u mantinelu v levém útočném rohu, zbavil se obránce a nahrál mezi kruhy volnému ONDŘEJI BERÁNKOVI, jenž z první propálil Polívku střelou po ledě. Asistence: Daniel Krejčí a David Gríger.
     
    27:39
    Sešívaní se nakonec přeci jen dostali do útoku a před brankou Závorky se poprali Ondřej Kopta (SLA) s Michalem Vachovcem (KVA), kteří dostávají dvouminutový trest za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Sešívaní vybojovali kotouč u levého mantinelu. Na pravé straně si o kotouč řekl MARTIN KADLEC. Ten napoprvé Závorku nepřekonal, ale sám se dostal k dorážce a z ostrého úhlu propálil rozhozeného hostujícího brankáře. Asistence: Martin Šagát a Zdeněk Kubica.
     
    25:50
    Polívka je ve formě, roztáhl se na brankové čáře a vykopl velkou šanci hostů!
     
    25:12
    A karlovarský kapitán musel následně zatáhnout za záchranou brzdu, protože sešívaní jeli do přečíslení. Václav Skuhravý (KVA) tedy jde na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    24:02
    Jaroslav Kasík (SLA) dostává menší trest za nedovolené bránění a je tu první vyloučení zápasu.
     
    12:11
    Obrovská šance Martina Kadlece, který se zjevil s pukem mezi kruhy úplně sám, ale po kličce do bekhendu mezírku mezi betony hostujícího gólmana nenašel!
     
    09:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští nakonec přece jen otevírají skóre zápasu. JAROMÍR KVERKA se dostal ke kotouči na levém kruhu, položil si Polívku a bekhendem zasunul puk do branky podél pravé tyčky. Asistence: Martin Kohout a Daniel Krejčí.
     
    06:42
    A znovu v šanci Beránek, ten se dostal k dorážce po závaru před domácí brankou, ale ležícího Polívku nepřehodil!
     
    06:30
    Obrovskou šanci měl hostující Beránek, který jel na Polívku úplně sám, ale slávistický gólman jeho pokus vykopl betonem!
    Marken.cz

    Michal Toman

    Luky V.

    Branky a nahrávky: 28. M. Kadlec (Šagát, Kubica) – 10. Kverka (Kohout, Krejčí), 33. O. Beránek (Krejčí, Gríger), 38. Gorčík (Tuominen, Skuhravý), 52. Kverka (Kohout), 57. Stloukal (Kverka, Podlipnik)


    HC Slavia Praha: Polívka (Frodl) – J. Drtina, J. Novák, Ryzák, Kasík, Kolařík, A. Růžička, J. Holý – Z. Doležal, Nedvídek, Šmerha – M. Kadlec, Šagát, Kubica – M. Ondráček, Šafránek, Jankovský – Kopta, Krliš.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Krejčí, Sičák, M. Rohan, Podlipnik, J. Tomeček, Weinhold – O. Beránek, Gríger, Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Vachovec, Skuhravý, Gorčík – Harkabus, Tuominen, Davídek.

    Rozhodčí: Wagner, Pražák – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org