David Servis – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 10:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 6:3 (kon.) | Trutnov – Kobra 4:2 (kon.) | Řisuty – Most 5:7 (kon.)
Bílina – Letňany 7:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Sokolov 1:3 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 3:5 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (2:0 po s.n.) | Val. Meziříčí – Opava 4:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 3:4 (kon.)
Písek – Nymburk 4:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:7 (3:3, 0:3, 2:1)
HC Most
Středa 04.10.2017, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítejte u přenosu ze zápasu sedmého kola druhé ligy západ. V dnešním střetnutí bude k vidění souboj dvou celků hrajících ve Slaném! HC Řisuty – HC Most, úvodní vhazování je naplánováno na 18:00.
     
    HC Řisuty
    Středočeši neprožívají nejlepší start do sezóny, po pěti odehraných zápasech mají na svém kontě pouhé tři body, v tomto ohledu je horši už pouze HC Most. Momentálně okupují desáté místo tabulky, pro porovnání – minulou sezónu byli Buldoci po šesti zápasech na prvním místě.
    Nejproduktivnějším hráčem Řisut je Ondřej Krpata, ten má na kontě čtyři góly a jednu asistenci. Zajímavostí je, že všechny vstřelené branky si připsal v posledním odehraném utkání. To se událo v poslední zaříjový den v Letňanech, kdy Řisuty totálně propadly, již po první třetině prohrávali 1:6, nakonec padli 4:10 právě po brankách Krpaty.
    Poslední zápas Řisut:

    HC Letci Letňany – HC Řisuty 10:4 (6:1; 0:2; 4:1)

    Branky a nahrávky: 2. Honetschläger (Koryta, Dyrynk), 3. Volek (Beran, Lojka), 9. Kotyra (Saňa, Dyrynk), 15. Dyrynk (Saňa, Kotyra), 18. Lojka (Vá. Prchal, Uhlíř), 18. Rousek (Beran, Volek), 41. Rousek (Kotyra), 43. Kotyra (Rousek, Beran), 46. Kotyra (Rousek, Beran), 52. Lojka (Vá. Prchal, Volek) – 20. Krpata (Dostál, Petržílka), 27. Krpata (Babický, Dostál), 35. Krpata (Havelka, Bílek), 54. Krpata (Hampl, Keller)

    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Havelka, Dostál – Keller, Bílek – Babický, Petržílka – Krpata, Kos ©, Bláha – Janeček, Záleský, Hampl – Náprstek, Kail, Schildhabel
     
    HC Most
    Most, který se v létě přestěhoval do Slaného, neprožívá nejlepší období. I přestože má na soupise jména jako Alinč nebo Kubinčák (590+839 startů v Extralize) tak se zatím trápí a po pěti odehraných utkáních nemá ani bod. Nejblíže se k bodovému zisku Most dostal v posledním zápase, doma proti Děčínu. Ještě čtyři minuty před koncem bylo skóre nerozhodné, nakonec se však Medvědi dokázali popohnat, vstřelit tři góly a odvézt si domů do Děčína všechny tři body.

    Poslední utkání Mostu:

    HC Most – HC Děčín 4:7 (0:3; 4:1; 0:3)

    Branky a nahrávky: 27. Šefl (Rod, Kubinčák), 28. Sklenička (Rod, Šefl), 35. Sklenička (Hora), 37. Šefl (Hora) – 5. Hašek (Zajan, Michajlič), 11. Sladkovský (Kaltenböck), 15. Sladkovský (Navarra), 29. Zajan (Volráb), 56. Sladkovský (Oliverius, Kaltenböck), 59. Navarra (Kaltenböck, Oliverius), 60. Oliverius (Sladkovský)

    HC Most: Spěšný (Kuchař) – Hora, Šefl, Sklenička, Míka, Hlaváček – Hajšman, Kubinčák, Rod, Sýkora, Alinč, Tuček, Vorobjov, Kohút.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Babický, Dostál – Petržílka, Bílek – Keller, Havelka – Kužel – Kos (C), Vyskočil, Fortelka – Janeček, Hampl, Bláha – Záleský, Vildumetz, Kail – Krpata, Schildhabel, Choc – Náprstek

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora (C), Sklenička – Šefl, Mika – Lidák, Hlaváček – Cestr – Alinč, Kubinčák, Rod – Sýkora, Tuček, Macháček – Tupý, Hajšman, Kohút – Kuchta, Kús, Kellerstein – Ringler

    Rozhodčí: Nepomucký – Gabriel, Zmeškal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    O první střelu utkání se od modré čáry postaral Šefl, brankář nemusel zasahovat, puk šel vedle branky.
     
    00:38
    Zasahovat však musel brankář na druhé straně. Přihrávka Bláhy byla tečována pod lapačku Kuchaře, který jej pokryl před dojíždějícím útočníkem.
     
    01:38
    Most se dostal do útočného pásma na dobrých třicet sekund, ani jednou se mu však nepovedlo vystřelit.
     
    02:05
    Bílek vybojoval puk a rozjel protiútok, puk od Vildumetze dostal Janeček, který střílel zápěstím, brankář vyráží. Vildumetz se poté natahoval po puku, nedosáhl na něj.
     
    02:45
    Domácí sice vstřelili branku, branka však nemohla být uznána, Šimon Náprstek nebyl zapsán v zápise o utkání!
     
    03:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Ale Buldoci jdou do vedení znovu! Matěj Kos v rohu kluziště vybojoval puk a našel před brankou ŠTĚPÁNA BLÁHU, který překonal Kuchaře! Asistence: Matěj Kos
     
    03:31
    Hosté sice vyhráli vhazování, krátce po přejetí útočné modré čáry o něj však přišli, u puku jsou domácí.
     
    03:48
    Vyloučení v týmu HC Most (Tomáš Rod – 2 min., držení protihráče).
     
    04:02
    Alinč vyhrál vhazování před vlastní brankou a ihned poté vyhodil puk, který skončil na střídačce domácích, buly se bude opakovat.
     
    04:17
    Ani tentokrát se Řisuty nedokázaly v pásmu udržet, puk na modrou čáru poté dostal Ondřej Krpata, jehož tvrdá rána trefila pouze beton brankáře.
     
    05:25
    Od levého mantinelu hledal v útočném pásmu Janeček Kaila, k tomu se puk přes hokejku obránce nedostal.
     
    05:48
    Odpískaná hra vysokou holí, bude se vhazovat již ve hře pět na pět.
     
    06:06
    Puk se ve středním pásmu dostal mimo ledovou plochu, bude se vhazovat.
     
    06:28
    Na levém křídle ztratil kotouč Schildhabel, tentýž hráč jej poté vybojoval zpět, následně špatně přihrál a k puku se dostali hosté.
     
    07:19
    Mezi kruhy se dostal ke střele Kubinčák, zamířil však nad branku.
     
    07:52
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Po několika střelách se k puku v kleče dostal TOM RINGLER, který prostřelil brankáře mezi betony. Asistence: Patrik Lidák, Šimon Mika
     
    08:16
    Hosté se po vlažném startu začínají dostávat do tempa, nyní od modré čáry pálil Hora, od betonu Chabra se kotouč dostal do ochranné sítě.
     
    08:35
    Most právě vstřelil branku!
    Mostečtí otáčejí skóre zápasu! Od modré čáry vystřelil Šefl, od betonu gólmana se puk odrazil před branku na volného ONDŘEJE SÝKORU, jehož úloha již byla snadná! Asistence: Karel Šefl
     
    09:22
    Zakázané uvolnění Řisut, hra se vrací zpět před branku Chabra.
     
    09:39
    Bílek ve středním pásmu ztratil puk, ke kterému se poté dostal Alinč, ten nepřesně přihrál.
     
    10:06
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je znovu vyrovnáno! Po střele backhandem v podání Hampla se ke kotouči mezi kruhy dostal IVAN ZÁLESKÝ, který překonal brankáře, 2:2! Asistence: Ondřej Hampl
     
    10:19
    Po tečované přihrávce z levé strany přikryl puk pod lapačku Dominik Chabr, následuje vhazování.
     
    10:41
    Tvrdá rána Šefla z levého kruhu šla nad branku, kotouč poté ve středním pásmu opustil ledovou plochu.
     
    11:33
    Sýkora u mantinelu odevzdal puk na hokejku Kužela, který rozjel protiútok, jenž skončil zákrokem Kuchaře.
     
    12:09
    Vildumetz přihrál na modrou čáru na Havelku, který nad ničím nepřemýšlel a vypálil na branku, brankář Mostu znovu zasahuje a drží puk v lapačce.
     
    13:07
    Schildhabel si v útočném pásmu neporozuměl se spoluhráči a odevzdal puk na hokejku hostujícího útočníka, ten s příležitostí nic nezmohl, o puk přišel.
     
    13:30
    Za branku Mostu se dostal s pukem Kos, kapitán Řisut tam o něj přišel, následně jej však Keller vybojoval zpět pro domácí.
     
    14:36
    Most právě vstřelil branku!
    Řisuty na levé straně neubránily nájezd JAROSLAVA KÚSA, jehož rána z nápřahu zapadla přesně pod břevno branky Chabra. Asistence: Daniel Hora
     
    15:20
    Přihrávku spoluhráče dokázal Ringler pouze tečovat na hokejku protihráče, Havelka se poté dostal s pukem do útočného pásma a po jeho střele musel zasahovat Kuchař.
     
    15:43
    Dvojice Dostál – Keller si v klidu poradila se Sýkorou, který jel s pukem středním pásmem.
     
    16:04
    Na modrá čáře zaváhal Keller, ten přenechal puk útočícímu Kellersteinovi, ten si nepočínal o moc lépe, nepřesně přihrál.
     
    16:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je znovu vyrovnáno! Již o šestý gól se postarali Buldoci, když se po střele Kužela od modré čáry dostal k puku PETR JANEČEK, který překonal ležícího brankáře! Asistence: Lukáš Kužel, Tomáš Vildumetz.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu HC Most (Marcel Hlaváček – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Tom Ringler.
     
    17:44
    Po vhazování obrana hostů vyhodila puk za branku Řisut, kde se k němu dostal Babický, který zakládá útok.
     
    18:10
    Po přihrávce Krpaty se k puku dostal Matěj Kos, který ze slibné pozice nedokázal vystřelit.
     
    18:36
    Kail z levé strany hledal před brankou Janečka, k tomu se puk nedostal přes brankáře.
     
    19:20
    Po pasu zpoza branky, který vyslal Bláha, se po puku před branku natahovalo hned několik hráčů, nakonec skončil pod lapačkou brankáře.
     
    19:46
    U pravého mantinelu vybojoval puk Záleský, ten poté hledal Schildhabela, k tomu se puk nedostal, útočník domácích k němu měl příliš daleko.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první gólově bohaté třetině je skóre nerozhodné i přesto, že domácí vstřelili čtyři branky, jedna však nemohla být uznána kvůli tomu, že Náprstek nebyl napsán v zápise o utkání.

    Další třetina začne asi v 18:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Už to vypadalo, že se hosté dostali do gólové příležitosti, zastavil je však hvizd rozhodčího kvůli ofsajdu.
     
    20:40
    Matěj Kos si převzal po přiklepnutí Vildumetze ve středním pásmu puk a našel na pravé straně Dostála. Ten si kotouč zpracoval a vystřelil na branku, Kuchař chytá do lapačky.
     
    21:17
    Most právě vstřelil branku!
    Hokejisté Mostu se znovu dostávají do vedení! Obrana Buldoků zaspala a na pravém křídle nechala volného , po jeho střele se k puku před klecí Chabra dostal JAROSLAV KÚS, jehož úloha byla jednoduchá. Asistence: Jiří Tupý, Tom Ringler
     
    21:55
    Řisuty se snažily o rychlou odpověď, Babický z levé strany hledal před brankou Vildumetze, k tomu se kotouč nedostal přes hokejku jednoho z bránících hráčů.
     
    23:09
    Chabr v klidu vystihl přihrávku útočníka a poté přikryl puk pod lapačku.
     
    23:40
    Průnik Alinče pásmem Řisut zastavil až Ivan Záleský, Buldoci poté šli do protiútoku, který skončil zanedlouho poté, puk mají nyní v moci znovu hráči Mostu.
     
    24:37
    Hora si zpracoval puk v pravém kruhu, překonal obránce a střílel na brnaku, Chabr chytá do náruče a už puk nepouští.
     
    24:56
    Obrana domácích teď vůbec nestíhá, před brankou se objevil úplně volný Patrik Lidák, ke kterému se naštěstí pro Buldoky nedostal, nedosáhl na něj.
     
    25:03
    Kužel vyhodil puk ze třetiny pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    25:50
    Řisuty se dokázaly osvobodit od tlaku Mostu, ne na dlouho, hosté jsou znovu v útočné třetině s pukem.
     
    26:21
    Mika vyslal přízemní střelu na branku od modré čáry, puk šel vedle.
     
    26:38
    Ondřej Krpata to vzal na sebe a podél pravého mantinelu se dostal od vlastní branky až do třetiny Mostu, odkud vystřelil na přední tyč, kterou měl Kuchař dobře pokrytou.
     
    27:14
    Podél mantinelu vyhodil puk Bílek, na modré čáře si ho zpracoval Jiří Tupý, který vystřelil, kotouč byl zblokován dříve, než musel zasahovat Chabr.
     
    27:47
    Středem ledu se překrásně dostal přes protihráče Ondřej Hampl, jeho konečná střela byla však nepřesná a trefila pouze brankáře.
     
    28:24
    Kužel ze středu hledal na pravé straně volného Janečka, ten se k puku dostal a vystřelil, netrefil jej však ideálně.
     
    29:07
    Buldoci se po devíti minutách druhé třetiny konečně probudili a po delší době uzavřeli hosty ve vlastním pásmu.
     
    29:11
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Krpata – 2 min., sekání).
     
    29:30
    Jiří Dostál sice vytlačil hráče ze třetiny, puk však ne, Hosté s ním tedy zůstávají v pásmu Řisut.
     
    29:59
    Po minutě obehrávání domácí defenzívy si puk na střelu rovnal Lidák, Kos zasáhl dříve než to bylo možné.
     
    30:30
    A teď se domácím podařilo vyhodit puk, Most se snažil o rychlý protiútok během střídání, byl však zastaven ofsajdem.
     
    30:51
    Most právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se hosté prosazují a vedou již o dvě branky! Řisuty nechaly před brankou volného KARLA ŠEFLA, který zakončil pod břevno. Asistence: Jaroslav Kús, Daniel Hora
     
    31:23
    A Mostečtí se dostali do šance znovu, po střele Hory však skočil Chabr, který poté udržel puk.
     
    32:08
    Od modré čáry vyslal přízemní střelu na branku Chabra Sklenička, domácí brankář dlouho čekal, jestli bude komu rozehrát, nakonec puk přikryl.
     
    32:45
    Zakázané uvolnění domácích hokejistů.
     
    32:54
    Kubinčák se dostal ke střele mezi kruhy, Chabr vyráží betonem. Domácí obrana poté odvrátila znovu pouze na zakázané uvolnění.
     
    33:44
    Znovu se ke střele dostal Kubinčák, tentokrát po přihrávce Roda, který za brankou vybojoval puk, brankáře však nepřekonal.
     
    34:24
    V útočném pásmu byl Petr Janeček sám na tři protihráče, nic nevymýšlel a vystřelil, Kuchař v klidu chytá.
     
    34:44
    Most právě vstřelil branku!
    Buldoci ve druhé periodě vůbec nestíhají a to hosté znovu dokazují další brankou. Po střele Ringlera se k puku před brankou dostal JIŘÍ TUPÝ, ten hned dvakrát dorážel, jednou ho Chabr vychytal, na druhý puk už byl krátký. Asistence: Patrik Lidák, Tom Ringler
     
    35:40
    Od modré čáry udeřil do puku hostující kapitán Daniel Hora a rozezvonil břevno domácí branky!
     
    36:12
    Babický se po vhazování dostal k puku, poté o něj přišel a útočit mohli hosté. Kellerstein střílel na přední tyč, na té však byl přilepený Chabr, ten puk nepustil dál.
     
    36:38
    Na levé straně dostal puk Daniel Hora, který si najel před branku a zakončoval backhandem, Chabr chytá.
     
    36:50
    Do rychlého protiútoku se poté dostali Buldoci, střelu Kellera z levé strany v klidu chytá Kuchař a už puk nepouští, bude se vhazovat.
     
    37:55
    Do útočné třetiny se dostali také domácí, kteří prověřili pozornost brankáře rychlou střelou zleva, Kuchař v klidu chytá.
     
    38:14
    Janeček před brankou tečoval střelu Babického, brankář vyráží.
     
    38:29
    Vildumetz se dostal k puku a napřáhl směrem na branku, napálil pouze břevno branky!
     
    38:35
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Lukáš Kužel – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost). Trest odpyká Tomáš Fortelka.
    Vyloučení v týmu HC Most (Patrik Kuchta – 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    39:41
    Kubinčák přihrál před branku na Roda, jehož střela šla mimo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Konec druhé třetiny, hosté převzali iniciativu utkání a strhli vedení na svou stranu třemi góly, vedou tedy 6:3.

    Poslední třetina začne asi v 19:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    K odraženému puku se dostal na modré Daniel Hora, ten vystřelil na branku, puk se otřel od hokejky jednoho z obránců do ochranné sítě.
     
    41:29
    Štěpán Bláha vybojoval puk ve středním pásmu a jel sám na Kuchaře, zkoušel střelu do levého rohu branky, brankář chytá!
     
    41:50
    Do podobné situace se o několik sekund poté dostal Petr Janeček, kterého potrestal Kuchař, samostatný nájezd!
     
    41:51
    Řisuty právě vstřelily branku!
    PETR JANEČEK se rozjel od středového kruhu, podíval se kde je brankář a z pravého kruhu zakončil přesně k levé tyčce, 4:6!
     
    42:46
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A už je to o jednu branku! MICHAL FORTELKA vyjel z trestné lavice a v nájezdu na brankáře zakončil přesně mezi betony a je sníženo na rozdíl jediné branky! Bez asistence.
     
    42:46
    Hosté si vzali oddechový čas.
     
    43:13
    Most právě vstřelil branku!
    Most navyšuje svůj náskok už je to znovu o dvě branky. TOM RINGLER se dostal na levou stranu a zakončil přesně na zadní tyč. Asistence: Patrik Lidák, Jiří Tupý
     
    43:36
    Schildhabel hledal před brankou Bláhu, který by před sebou měl odkrytou klec, puk se k němu nedostal přes hokejku obránce.
     
    44:20
    V útočné třetině se nepohodli Schildhabel s Vildumetzem, hosté mají šanci útoku.
     
    44:44
    Fortelka se dostal jako první k puku, který poslal podél mantinelu brankář Kuchař, ihned hledal před brankou Janečka, toho také našel, domácí útočník střílel na přední tyč, Kuchař pohotově vyráží.
     
    46:15
    Perfektní přihrávku z vlastního pásma obdržel u levého mantinelu Schildhabel, ten obešel obránce, vystřelil, přízemní střelu k tyči vyrazil Kuchař.
     
    46:36
    Janeček vyhrál vhazování ve středním pásmu, obešel obránce a vystřelil, trefil pouze Václava Cestra.
     
    47:22
    Krpata se skvěle dostal přes obránce a střílel na přední tyč, na té byl natlačený brankář, k dorážce se dostal Petr Kail, ten přestřelil.
     
    48:00
    Puk před branku dostal z levé strany Patrik Kuchta, Chabr byl sice u druhé tyče, dokázal se však nohou natáhnout k tyči druhé a perfektně zastavil střelu právě Kuchty!
     
    48:48
    Janeček se dostal k volnému kotouči za brankou, najel si před Kuchaře a střílel pod břevno, Kuchař dokázal včas zdvihnout lapačku, do které puk zachytil.
     
    49:17
    Přihrávku z rohu kluziště obdržel Rod, ten střílel k tyči branky domácích, Chabr skvěle zasáhl betonem.
     
    49:42
    Na druhé straně střílel Kail znovu nad branku.
     
    50:16
    Vildumetz přešel přes dva protihráče a hledal na modré čáře Schildhabela, ten na puk nedosáhl.
     
    51:09
    Babický se dostal k puku, který byl nahozen podél hrazení, poté přihrával na Fortelku, puk se cestou otřel o hokejku obránce a otřel se o ochrannou síť.
     
    51:43
    Kos se dostal ke kotouči a hledal před brankou Kaila, k tomu se puk nedostal. Hra byla poté přerušena, jeden z hráčů Řisut zůstal ležet na leďe, postiženým byl Krpata.
     
    51:53
    Havelka nad ničím nerozmýšlel a ihned co se k němu dostal puk vypálil na branku, trefil pouze dobře postaveného Kuchaře.
     
    52:57
    Rána Babického od modré čáry byla tečována, u puku jsou nyní hostující hokejisté.
     
    53:49
    Před branku na Krpatu poslal puk Janeček, autor čtyř branek z minulého utkání však překonat brankáře střelou mezi betony nedokázal.
     
    55:05
    S pukem se do třetiny Mostu dostal Vildumetz, ten si najel na levou stranu a střílel k levé tyči, Kuchař vyráží.
     
    55:39
    Na druhé straně špatně rozehrál Rod, kotouč mají v moci domácí.
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC Most (Václav Cestr – 2 min., faul kolenem).
     
    55:57
    Tým Řisut si bere oddechový čas.
     
    56:00
    Hora se po buly dostal ke puku a vyhodil jej z třetiny.
     
    56:23
    Po pasu Kužela na modré čáře vystřelil z prvního dotyku Dominik Havelka, od betonu Kuchaře vyletěl puk mimo ledovou plochu.
     
    56:34
    Z téměř nulového úhlu střílel Schildhabel, Kuchař v klidu vyráží. Obrana Mostu poté vyhodila puk z vlastního pásma.
     
    57:42
    Před modrou čáru dostal přihrávku Kužel, měl spoustu času, nakonec se rozhodl vystřelit, brankář byl pozorný.
     
    58:49
    Kubinčák se s pukem dostal před brankáře, tomu puk prostrčil mezi betony, Chabr jej zalehl a nedovolil, aby přejel brankovou čáru!
     
    58:57
    Tečovanou střelu Hory od modré vyráží Chabr, Most stále v útočném pásmu.
     
    59:40
    Fortelka ještě rozjíždí jeden z posledních útoků zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Konec zápasu. Řisuty po špatné prostřední třetině nakonec prohrávají proti Mostu, který si připisuje první tři body do druholigové tabulky. (20:15:40)

    David Klier

    Branky a nahrávky: 4. Bláha (Kos), 11. Záleský (Hampl), 17. Janeček (Kužel, Vildumetz), 42. Janeček (TS), 43. Fortelka – 8. Ringler (Lidák, Mika), 9. Sýkora (Šefl), 15. Kús (Hora), 22. Kús (Tupý, Ringler), 31. Šefl (Hora, Kús), 35. Tupý (Ringler, Lidák), 44. Ringler (Tupý, Lidák)


    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Babický, Dostál – Petržílka, Bílek – Keller, Havelka – Kužel – Kos (C), Vyskočil, Fortelka – Janeček, Hampl, Bláha – Záleský, Vildumetz, Kail – Krpata, Schildhabel, Choc
    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora (C), Sklenička – Šefl, Mika – Lidák, Hlaváček – Cestr – Alinč, Kubinčák, Rod – Sýkora, Tuček, Macháček – Tupý, Hajšman, Kohút – Kuchta, Kús, Kellerstein – Ringler

    Rozhodčí: Nepomucký – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org