David Servis – Pelhřimov 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 10:4 (kon.)
Tábor – Klatovy 6:3 (kon.) | Trutnov – Kobra 4:2 (kon.) | Řisuty – Most 5:7 (kon.)
Bílina – Letňany 7:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Sokolov 1:3 (kon.) | Kopřivnice – Šumperk 3:5 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (2:0 po s.n.) | Val. Meziříčí – Opava 4:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 3:4 (kon.)
Písek – Nymburk 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (2:1, 4:0, 1:0)
SC Marimex Kolín
Středa 04.10.2017, 18:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Skóre se mohlo měnit ještě jednou, Filip Beneš z pravé strany nastřelil břevno!
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali ještě jedné branky. Jakub Šuhaj přihrál JIŘÍMU VAŠÍČKOVI, jenž využívá další přesilovou hru Bruslařů! Asistence: Jakub Šuhaj, Jan Milfait.
     
    57:48
    Petr Pýcha (KOL) se provinil podražením, síly na ledě se vyrovnají.
     
    56:59
    Josef Malý přihrávkou přes šířku kluziště uvolnil Jakuba Semiráda, ten už byl ale v úhlu a Čeněk Novák se proti jeho střele stačil natáhnout rukavicí!
     
    56:30
    Bruslaři dvakrát pokazili vhazování a Patrik Přidal (HBR) je tak vyloučen za zdržování hry. Domácí se budou 58 sekund bránit ve třech.
     
    55:28
    Luboše Kozáka mířícího dopředu stíhal Jiří Vašíček (HBR), který mu chtěl rybičkou vypíchnout kotouč. V ten moment se ovšem Kozák zastavil a z Vašíčkova zákroku bylo podražení.
     
    46:25
    Ondřej Panna byl ve výtečné pozici před brankovištěm, Čeněk Novák mu ale skočil do střely a udržel hostujícího střelce na uzdě!
     
    45:14
    Lukáš Endál (HBR) obdržel menší trest za hrubost, Bruslaři se budou bránit ve čtyřech.
     
    40:38
    Hříšníkem se stal Martin Barták (KOL), který už sedí na trestné lavici za podražení.
     
    37:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se prezentovali slušným výkonem, teď ale prohrávají už pětigólovým rozdílem, což je pro ně kruté. Jan Milfait na levém křídle poslal do úniku JAKUBA ŠUHAJE, který si navedl puk na bekhend a po krátkém blafáku poslal puk mezi Sejpalovy betony! Asistence. Jan Milfait, Luboš Voříšek.
     
    35:04
    Hosté reagují na nepříjemnou situaci střídáním brankářů, Ondřeje Martínka nahradí Martin Sejpal.
     
    35:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    35:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ledová sprcha pro hosty. Tomáš Semrád dostal přihrávku od Davida Kozlíka a našel před brankovištěm připraveného TOMÁŠE CHLUBNU, který jen nastavil hůl a poslal puk do sítě! Asistence: Tomáš Semrád, David Kozlík.
     
    33:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z trestu Jiřího Kysely scházely už jenom dvě sekundy, Bruslaři ovšem využívají další přesilovou hru! Luboš Voříšek po krásné individuální akci přihrál z pravého křídla před bránu najíždějícímu JANU MILFAITOVI, pro kterého už nebylo velkým problémem uklidit puk do brány! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    31:52
    Jiří Kysela (KOL) je potrestán za napadení a Bruslaři si zahrají další přesilovou hru.
     
    31:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přesilovou hru využívají a dostávají se do dvoubrankového trháku! Jan Milfait od modré čáry rozehrál do rohu na Jakuba Šuhaje, jenž poslal nádhernou přihrávku před brankoviště. Tam byl úplně volný KRYŠTOF KULHÁNEK, jenž bz přípravy sklepl kotouč mezi Martínkovy betony! Asistence: Jakub Šuhaj, Jan Milfait.
     
    29:20
    Bruslaři dostávají další početní výhodu, Luboš Kozák (KOL) je potrestán na 2 minuty za hrubost.
     
    24:33
    Kolín se zbytečnou chybou připravuje o tlak, Jan Prokop (KOL) odpyká menší trest za příliš mnoho hráčů hostujícího mužstva na ledě.
     
    19:23
    Jiří Kysela dostal pas před brankovištěm, kde byl až trestuhodně osamocený, zblízka ale trefil pouze dobře postaveného Čeňka Nováka!
     
    17:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení po kuriozní brance. Ladislav Havlík nahodil puk od modré čáry, kotouč se ale po odrazu od hostující hokejky zpomalil a obloučkem padal do Martínkovy lapačky. Těsně před ním ale ještě dokázal puk tečovat LUBOŠ VOŘÍŠEK! Asistence: Ladislav Havlík.
     
    09:46
    Jan Milfait obral soupeře o kotouč a podél pravého hrazení se řítil dopředu, jeho střela zápěstím z kruhu narazila do spojnice kolínské svatyně!
     
    08:24
    Havlíčkův Brod se bude znovu bránit ve čtyřech, Petr Kuchta (HBR) je potrestán za držení hole.
     
    06:33
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Petr Pýcha se dobře zorientoval a přesným pasem uvolnil ONDŘEJE PANNU. Ten se na okraji levého kruhu nikterak nerozpakoval a střelou bez přípravy, která mířila nad Novákovu lapačku, rozvlnil síťku! Asistence: Petr Pýcha, Petr Morkes.
     
    02:56
    Znovu se vylučuje. David Vala (HBR) je vyloučen za vysokou hůl, zároveň se ale sekáním provinil také Marek Březina (KOL). Kozlové tak budou hrát i nadále v pěti proti čtyřem.
     
    02:42
    Miroslav Třetina (HBR) se provinil sekáním a Bruslaři se budou bránit ve čtyřech.
     
    01:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesně po minutě hry se dostávají havlíčkobrodští hokejisté do vedení! Jan Milfait zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma. V rohu kluziště jej přebral LUKÁŠ ENDÁL, který se drze natlačil před brankoviště a zblízka propasíroval kotouč skrz Martínkovu výstroj! Asistence: Jan Milfait.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Endál (Milfait), 18. Voříšek (Havlík), 32. Kulhánek (Šuhaj, Milfait), 34. Milfait (Voříšek), 36. Chlubna (T. Semrád, Kozlík), 38. Šuhaj (Milfait, Voříšek), 59. Vašíček (Šuhaj, Milfait) – 7. Panna (Pýcha, Morkes)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Kulhánek, Vala, Havlík, Kříž, Balgalvis – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Beneš, Spratek, Kozlík – Kuchta, Ludvík, Chlubna
    SC Marimex Kolín: Martínek (36. Sejpal) – Hanzl "A", Březina, Hlaveš, Pýcha, Voženílek, Barták, Sladký – Veselý, Semirád, Malý "C", Panna, Kadlec, Morkes, Kozák, Prokop, Kysela, Havelka, Pilný, Černý

    Rozhodčí: Filip Vrba – David Urubčík, Jan Kleprlík

    Diváci: 713
    thejrc.org