CSKA Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.) | Viťaz – Riga 4:1 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 0:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 05.10.2017, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:40:24)
     
    Střely na branku: 36 – 19
     
    Domácí CSKA Moskva nakonec zvládlo náročný duel s Čerepovcem a zvítězilo 3:1! Hosté se ve druhé třetině zásluhou Vasiljeva dostali do vedení! Domácí celek zabral až v závěrečné periodě. Po čtyřech minutách vyrovnal v přesilové hře Alexandr Popov ! V 50. minutě navíc poslal CSKA do vedení Valerij Ničuškin. Hosté ještě v závěru zkoušeli štěstí při hře bez brankáře, ale Sergej Andronov pečetil výhru CSKA gólem do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Domácí rozhodují o svém triumfu gólem do prázdné branky! Při hře bez brankáře se prosazuje SERGEJ ANDRONOV! Asistence: Ivan Tělegin, Valerij Ničuškin.
     
    58:25
    Ivan Tělegin vyvezl kotouč do útočného pásma, jenže v souboji s obráncem o něj přišel a hosté mohou založit další útok.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:33
    Závar před domácí brankou! Jurij Trubačjov se dostal k odraženému kotouči a dokonce vypálil. Naštěstí pro domácí celek nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    57:13
    Hostující brankář musel zasahovat. Kalašnikov totiž neuhlídal Tělegina, který mířil na zadní tyč, jenže ránu mu vůbec nesedla. Vhazovat se bude před hostující brankou.
     
    56:30
    Domácí se přesto nadále usadili v útočném pásmu a snaží se najít střeleckou pozici, ze které by ohrozili branku Severstalu.
     
    56:09
    Tak pozor! Rozhodčí se ještě radili u videa a nakonec branku neuznávají!
     
    54:11
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vitalij Višněvskij – 2 min., hrubost).
     
    53:30
    Až nyní se hosté po dlouhé době dostali ke kotouči a Severstal může také zaútočit. Proti pozorné defenzívě CSKA to v závěru duelu bude mít těžké.
     
    53:10
    Sergej Andronov obdržel pěknou přihrávku do jízdy a pohotovou střelou vystrašil soupeřova brankáře. Hostující gólman však zastavil ránu do protipohybu.
     
    52:35
    Artamkin musel znovu zasahovat. Hostující brankář tentokrát vyrazil nahození ze středního pásma. CSKA však v posledních minutách hodně přitlačilo.
     
    52:03
    Kirill Petrov vlétl s pukem do útočného pásma a svižnou střelou zápěstím prověřil hostujícího brankáře. Alexej Artamkin jeho pokus vytěsnil ramenem!
     
    51:35
    Daniil Vovčenko zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej nahodil za branku, jenže nikdo v bílém dresu si jeho pobídku nestačil zpracovat.
     
    51:10
    CSKA po obratu ve třetí třetině jednoznačně dominuje dění na hrací ploše a soupeře prakticky nepouští před svou branku. Domácí celek si jde za výhrou.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 45. Al. Popov (Ničuškin, M. Robinson), 51. Ničuškin (M. Robinson, Kiselevič), 60. Andronov (Tělegin, Ničuškin) – 29. V. Vasiljev (Trubačjov, Vovčenko)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Pašnin, Ar. Sergejev, M. Robinson, Kiselevič, Ožiganov, Naumenkov, Blažijevskij – Tělegin, Andronov, Ljubimov – Al. Popov, K. Petrov, Ničuškin – Platt, Okulov, Kuzmenko – P. Karnauchov, V. Žarkov, Scott.
    Severstal Čerepovec: Artamkin (J. Hudáček) – Stasenko, Jevsejenkov, V. Vasiljev, Masuhr, Kalašnikov, Višněvskij, Kudako, Chabarov – Bumagin, Kagarlickij, P. Černov – Stránský, Trubačjov, Vovčenko – Karlin, Jašin, Rybin – Monachov, Mons, Ščerbina.

    Rozhodčí: Morozov, Wiegand – Šalagin, Šišlo
    thejrc.org