Mladá Boleslav – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (2:0, 1:1, 0:3)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 05.10.2017, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    47:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď měla Kometa i pořádné štěstí, raduje se ale z otočení zápasu. MAREK MINÁRIK spíš jen nahodil puk na olomouckou branku a Hasala se ještě vysoko letící kotouč snažil vyrazit ramenem, puk ale škrtl o výstroj domácího brankáře a skončil až za jeho zády. Asistence: Jan Sedláček, Adam Popelka.
     
    43:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po rychlém protiútoku a přesné střele KARLA PLÁŠKA se Kometa raduje z další branky a srovnání. Hostující útočník si tak připsal už druhý gól v utkání. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    40:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Chvíli na to ale Brno snižuje náskok Kohoutů na jedinou branku, když se po pár přihrávkách trefil až za Hasalu KAREL PLÁŠEK. Asistence: Radek Kučeřík, Jan Mlčák.
     
    30:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jen chvíli po návratu Dominicka Vašíčka z trestné lavice se Brno raduje z prvního gólu, když skulinku ve výstroji Hasaly našel RADEK KUČEŘÍK. Asistence: Jan Mlčák, Michal Kunc.
     
    24:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci znovu uskakují svému soupeři a vedou už o tři góly. Po odrazu před brankou se kotouč dostal až k MATÚŠI HLAVÁČOVI, který z hranice pravého kruhu mířil přesně přes rameno až do pravého růžku Holatovy branky. Asistence: Daniel Indrák, David Štefka.
     
    12:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se na chvíli zase usadili před Holatou a velmi rychle vedou už o dva góly, když přesně za brněnského brankáře nasměroval puk PETR BAHOUNEK. Asistence: Daniel Indrák, David Štefka.
     
    09:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci nabídnutou početní výhodu využívají a po několika přihrávkách před brankou se po střele MATĚJE KOŘENKA se dostávají do vedení. Asistence: David Vosátko.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 10. Kořenek (Vosátko), 13. Bahounek (Indrák, Štefka), 25. Hlaváč (Indrák, Štefka) – 31. Kučeřík (Milčák, Kunc), 41. Plášek (Kučeřík, Milčák), 44. Plášek (Kučeřík), 48. Minárik (Sedláček J., Popelka)


    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Rutar A., Mader (C), Bahounek, Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vosátko – Kalač, Scheuter, Štefka, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kořenek, Kret, Dvořák.
    HC Kometa Brno: Holata (Vystavěl) – Kowalczyk, Sedláček, Mlčák, Sedláček, Vašíček P., Kučeřík, Studený – Popelka, Caha, Minárik, Svoboda, Meluzín, Střondala, Zajíček, Gajarský, Kavický, Vašíček D., Kunc, Plášek, Kadlic (C).

    Rozhodčí: Přikryl – Bubela, Doleček
    thejrc.org