Chabarovsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Vladivostok – Toljatti 0:2 (kon.) | Kunlun – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Ufa – Omsk 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Minsk 1:2 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Soči – Barys 3:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 06.10.2017, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:53 Simon ÖNERUD - 3:2
     
    56:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Už v momentě, kdy byly oba týmy v plném počtu, snižuje SIMON ÖNERUD! Švédský útočník dostal přihrávku od Stěpana Sannikova a zakončoval do odkryté klece – 3:2. Asistence: Maxim Ignatovič a Stěpan Sannikov.
    51:08 Jevgenij KETOV - 3:1
     
    51:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí od inkasovaného gólu soupeře nepustili z jeho obranného pásma a naprosto zaslouženě odskakují zpět na dvoubrankový rozdíl! JEVGENIJ KETOV svou střelu z pravé strany hřiště šikovně schoval a puk zapadl do vzdálenější šibenice Krasikovovy svatyně. Asistence: Vladislav Gavrikov.
    48:30 Jonas ENLUND - 2:1
     
    48:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Pozor, je tu zápletka! Igor Levickij z rohu hřiště krásně předložil puk před brankoviště na hůl JONASE ENLUNDA, který ho usměrnil do pravého horního růžku z pohledu Koskinena – 2:1. Asistence: Stěpan Sannikov a Igor Levickij.
    24:22 Dinar CHAFIZULLIN - 2:0
     
    24:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hokejisté SKA kráčejí za překonáním rekordu KHL v počtu vyhraných zápasů v řadě! Širokov vyhrál buly na DINARA CHAFIZULLINA, jehož nahození od modré čáry zapadlo k bližší tyčce branky Sibiru. Krasikov nic neviděl – 2:0. Asistence: Sergej Širokov a Michail Malcev.
    22:37 Sergej PLOTNIKOV - 1:0
     
    22:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají a jdou do vedení! Nikita Gusev si dvakrát vyměnil puk s Patrikem Hersleyem a poté ho ze své pozice na levém kruhu posunul před branku na SERGEJE PLOTNIKOVA, který zamířil mezi betony brankáře Krasikova. Asistence: Patrik Hersley a Nikita Gusev.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. S. Plotnikov (Hersley, N. Gusev), 25. Chafizullin (Širokov, M. Malcev), 52. Ketov (Gavrikov) – 49. Enlund (Sannikov, Levickij), 57. Önerud (Ignatovič, Sannikov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rukavišnikov, Rundblad, Zub, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Širokov, M. Malcev, Kalinin – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – Vereščagin, Naumov, Demidov, D. Lukin, K. Alexejev (A), Ignatovič, K. Vorobjov – Bergström, Zackrisson, Önerud – Sigarjov, Šarov (C), Koňkov (A) – Levickij, Enlund, Sannikov – Pervušin, Osnovin, Tkačenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Savenkov, Sivov

    Diváci: 12324
    ocianews.com