Chabarovsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Vladivostok – Toljatti 0:2 (kon.) | Kunlun – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Ufa – Omsk 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 4:5 (po pr.) | Dynamo Moskva – Minsk 1:2 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Soči – Barys 3:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 06.10.2017, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisté Petrohradu to dokázali! Vyhráli i devatenáctý zápas v téhle sezóně a překonali rekord KHL v počtu vítězství v řadě, který dosud držel s osmnácti triumfy v sezóně 2010/11 Omsk.
     
    59:59
    V úplném závěru je vyloučen Ilja Kablukov. Ještě se bude vhazovat před Koskinenem. Čas na poslední střelu!
     
    59:36
    Branka Sibiru je prázdná!
     
    57:36
    Snahu hostů o závěrečný nápor přibrzdil Vladislav Naumov, který je vyloučen za sekání.
    56:53 Simon ÖNERUD - 3:2
     
    56:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Už v momentě, kdy byly oba týmy v plném počtu, snižuje SIMON ÖNERUD! Švédský útočník dostal přihrávku od Stěpana Sannikova a zakončoval do odkryté klece – 3:2. Asistence: Maxim Ignatovič a Stěpan Sannikov.
     
    54:44
    Síly na ledě se rychle vyrovnávají. Jeden z hostujících hráčů zakopl o hůl Sergeje Kalinina. Rozhodčí to klasifikovali jako držení.
     
    54:40
    Vyloučeným hráčem je Sergej Koňkov – sekání.
     
    53:02
    Andrej Krasikov si připsal výborný zákrok! Roman Rukavišnikov pálil z osy hřiště nad jeho levý beton, ale hostující brankář tam měl ještě lapačku!
    51:08 Jevgenij KETOV - 3:1
     
    51:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí od inkasovaného gólu soupeře nepustili z jeho obranného pásma a naprosto zaslouženě odskakují zpět na dvoubrankový rozdíl! JEVGENIJ KETOV svou střelu z pravé strany hřiště šikovně schoval a puk zapadl do vzdálenější šibenice Krasikovovy svatyně. Asistence: Vladislav Gavrikov.
     
    49:40
    Inkasovaný gól domácí nabudil! Pavel Dacjuk dostal přihrávku zpoza branky a Krasikov ani nevěděl, jak puk zastavil. Následně se snažil dorážet Barabanov, jenž kotouč nedostal za ležícího brankáře Sibiru!
     
    49:21
    Sergej Širokov mohl domácím vrátit dvougólový náskok! Při dorážce však netrefil puk ideálně a Krasikov si pro něj sáhl lapačkou.
    48:30 Jonas ENLUND - 2:1
     
    48:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Pozor, je tu zápletka! Igor Levickij z rohu hřiště krásně předložil puk před brankoviště na hůl JONASE ENLUNDA, který ho usměrnil do pravého horního růžku z pohledu Koskinena – 2:1. Asistence: Stěpan Sannikov a Igor Levickij.
     
    34:46
    Andrej Sigarjov je vyloučen za zásah do oblasti hlavy a krku. K tomu dostává i desetiminutový osobní trest.
     
    33:20
    Tahle přesilovka Sibiru nevypadá zle. Po střele Vereščagina hosté doráželi, ale Koskinen puk udržel před brankovou čarou.
     
    32:01
    Další přesilovka pro hosty! Sergej Plotnikov dostává trest za vražení.
     
    31:08
    Z ničeho nic měl snížení na holi Ivan Vereščagin! Ten byl na levém kruhu úplně volný, ale trefil jen lapačku Koskinena, který proti němu stačil povyjet!
     
    29:46
    Hosté si zahrají první přesilovku v zápase. Arťom Zub dostává dvě minuty za hákování.
     
    28:14
    Ilja Kovalčuk předložil kotouč do šance Sergeji Plotnikovovi, který mířil pod břevno, ale Krasikov puk vytěsnil ramenem do ochranné sítě!
    24:22 Dinar CHAFIZULLIN - 2:0
     
    24:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hokejisté SKA kráčejí za překonáním rekordu KHL v počtu vyhraných zápasů v řadě! Širokov vyhrál buly na DINARA CHAFIZULLINA, jehož nahození od modré čáry zapadlo k bližší tyčce branky Sibiru. Krasikov nic neviděl – 2:0. Asistence: Sergej Širokov a Michail Malcev.
    22:37 Sergej PLOTNIKOV - 1:0
     
    22:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají a jdou do vedení! Nikita Gusev si dvakrát vyměnil puk s Patrikem Hersleyem a poté ho ze své pozice na levém kruhu posunul před branku na SERGEJE PLOTNIKOVA, který zamířil mezi betony brankáře Krasikova. Asistence: Patrik Hersley a Nikita Gusev.
     
    20:57
    Hosté nezvládli střídání a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě!
     
    17:51
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Vladimir Pervušin – 2 min., nedovolené bránění).
    16:10 Neuznaný gól Pavla Dacjuka.
     
    16:10
    Byla to dlouhá porada a složité rozhodování. Oba hlavní rozhodčí si situaci dlouho prohlíželi na monitoru a nakonec gól neuznali! Nikita Gusev našel na zadní tyčce Pavla Dacjuka, který tak dlouho hokejkou tlačil do levého betonu Krasikova, až se puk objevil za brankovou čarou. Rozhodčí Alexandr Soin oznámil, že takový zásah nemůže být uznán.
     
    16:10
    Domácí dotlačili puk do sítě, ale rozhodčí si ještě celou situaci prohlédnou na videu. Krasikov totiž reklamoval nedovolené počínání dorážejícího Pavla Dacjuka vůči své osobě!
     
    14:55
    Andrej Sigarjov najel do brankáře Koskinena a rozhodčí to posoudil jako porušení pravidel. Přesilovka pro SKA!
     
    12:28
    Pervušin s Osnovinem si počínali před brankou velmi důrazně! Koskinen musel v brankovišti pořádně cvičit, aby nepustil puk za brankovou čáru!
     
    11:50
    Má slova teď potvrdil i Patrik Zackrisson! Švédský útočník pálil z pravého kruhu jen těsně vedle branky!
     
    01:38
    Domácí teď rozebrali obranu soupeře. Sergej Širokov však před odkrytou brankou netrefil dobře skákavý puk!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. S. Plotnikov (Hersley, N. Gusev), 25. Chafizullin (Širokov, M. Malcev), 52. Ketov (Gavrikov) – 49. Enlund (Sannikov, Levickij), 57. Önerud (Ignatovič, Sannikov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rukavišnikov, Rundblad, Zub, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Širokov, M. Malcev, Kalinin – Barabanov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – Vereščagin, Naumov, Demidov, D. Lukin, K. Alexejev (A), Ignatovič, K. Vorobjov – Bergström, Zackrisson, Önerud – Sigarjov, Šarov (C), Koňkov (A) – Levickij, Enlund, Sannikov – Pervušin, Osnovin, Tkačenko.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Savenkov, Sivov

    Diváci: 12324
    bahis siteleri