Boston – Nashville 4:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Colorado 2:4 (kon.)
Detroit – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – Washington 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Pittsburgh 10:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:4 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:0 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
Colorado Avalanche
Pátek 06.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Experti NHL.cz mluví o nové sezóně!

     
    New York Rangers zahájí novou sezónu NHL 2017/18 v domácí Madison Square Garden proti Coloradu Avalanche, kterému se herně i výsledkově loni vůbec nedařilo, zatímco Rangers se dostali do playoff a ve druhém kole po Montrealu nestačili na hráče Ottawy. Oba týmy se během loňské sezóny potkaly dvakrát a na začátku roku 2017 byli v obou zápasech úspěšnější hráči NY Rangers, kteří 1. ledna vyhráli v Pepsi Center 6:2 a 12. února poté v Madison Square Garden 4:2.
     
    New York Rangers

    New York Rangers odstartuje 91. sezónu na Broadwayi v Madison Square Garden proti Coloradu Avalanche, proti němuž by si měl odbýt dlouho očekávaný debut obránce Kevin Shattenkirk a také český mladíček Filip Chytil, který 5. září během kempu oslavil své osmnácté narozeniny. Dalšími novými tvářemi jsou kromě Kevina Shattenkirka, který se připojil k Rangers na začátku července jako volný hráč z Washingtonu, útočníci David Desharnais a Paul Carey a obránce Tony DeAngelo, který přišel výměnou z Arizony. V bráně Rangers by se měl představit v úvodním zápase sezóny podvanácté v řadě Henrik Lundqvist a stát se prvním brankářem, který zahájil v bráně dvanáct ročníků NHL za sebou. Obdivuhodné.
    Filip Chytil rozhodl přípravný zápas a nyní vyhlíží ostrý debut!
     
    Colorado Avalanche

    Colorado čeká v úvodu nové sezóny NHL 2017/18 třízápasový venkovní trip, který zahájí v Madison Square Garden proti New Yorku Rangers, a po návratu do Mile High City se doma poprvé představí 12. října proti Bostonu. V dresu Avalanche by neměli chybět nové tváře Alexander Kerfoot a Nail Jakupov, kterým se během předsezónní části sezóny mimořádně dařilo. Alexander Kerfoot přišel do Colorada 24. srpna jako volný hráč z univerzity a během čtyř vystoupení zaznamenal pět kanadských bodů za dva góly a tři asistence. Nail Jakupov byl v roce 2012 jedničkou draftu, kterou si vybral Edmonton. Do Colorada přestoupil jako volný hráč který v přípravě během tří utkání zaznamenal čtyři body za gól a tři asistence.

     
    Vzájemné zápasy v loňské sezóně NHL

    12.02.17 NY Rangers – Colorado Avalanche 4:2
    01.01.17 Colorado Avalanche – NY Rangers 2:6

     
    Česká stopa v utkání

    Ondřej Pavelec (NYR) náhradní brankář
    Filip Chytil (NYR) debut v NHL v dresu Rangers
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A), DeAngelo – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), Chytil, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Desharnais, Carey. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Barberio, E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Mironov, Bigras – Andrighetto, MacKinnon (A), Rantanen – Jakupov, Duchene, Kerfoot – Landeskog (C), Compher, C. Wilson – Nieto, Jost, Comeau. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Dean Morton, Trevor Hanson. Čároví: Scott Driscoll, Andrew Smith.

     
    V Madison Square Garden právě za parádní hudby a laserové show probíhá představení týmu NY Rangers.

     
    Laserová show skončila a za potlesku fanoušků jsou jako první představováni členové realizačního týmu, po kterých už přijdou na řadu samotní hokejisté New Yorku Rangers, který vede trenér Alain Vigneault.
    Filip Chytil nechybí mezi představenými hvězdami NY Rangers!
     
    Představení hokejistů New Yorku Rangers skončilo a zbývá už jen jediná věc, vhodit úvodní buly zápasu!
    Kevin Shattenkirk se dočkal v New Yorku velmi vřelého přivítání

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Puk dopadl na led a úvodní vystoupení New Yorku Rangers v nové sezóně NHL 2017/2018 právě začalo.
     
    00:13
    Hra byla po pouhých 13 sekundách poprvé přerušena poté, co Rangers vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    00:57
    Rangers se během prvního střídání ocitli jednou na několik sekund v útočném pásmu, ke střele se ale nedostali.
     
    01:13
    Brady Skjei na levé straně obranného pásma Rangers tvrdým bodyčekem sestřelil Gabriela Landeskoga. Z hlediště se okamžitě ozval hlasitý potlesk.
     
    01:56
    Filip Chytil šlápl do pedálů a ze středního pásma vyrazil do přečíslení dva na jednoho, jeho následná přihrávka z levého kruhu ale byla tečována a puk skončil v ochranné síti.
     
    02:32
    David Desharnais odvedl mezi kruhy pro vhazování skvělou práci, když společně s jedním ze spoluhráčů zdvojil jednoho z pronikajících hráčů Avalanche a puk mu vypíchl.
     
    03:47
    Avalanche od střídaček napálili puk do útočného pásma a na opačné straně se jim ho podařilo dojet, jeden hráč Colorada ale neměl v záplavě modrých dresů šanci na úspěch.
     
    04:48
    Gabriel Landeskog v blízkosti levé tyče zkusil štěstí bekhendem a Henrik Lundqvist si připsal první úspěšný zákrok.
     
    04:58
    Rangers rychle otočili hru a na pravém křídle pálil od hrazení Rick Nash, jehož střelu Semjon Varlamov ukryl v náručí.
     
    05:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nail Jakupov na pravém křídle skvěle zasekl puk a poté, co nechal přejet hráče Rangers, našel mezi kruhy pro vhazování ze druhé vlny najíždějícího Patrika Nemetha, který mířil střelou zápěstím do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Henrik Lundqvist šel po puku lapačkou, jenže ho nedokázal udržet, čehož využil MATT DUCHENE a bekhendem ho z blízkosti dorazil do odkryté brány! Asistence: Patrik Nemeth a Nail Jakupov.
    05:29 Matt DUCHENE - 0:1
     
    05:36
    Matt Nieto dostal dvě minuty za faul loktem a Rangers mají příležitost rychle odpovědět na inkasovaný gól.
     
    06:06
    Semjon Varlamov si u své pravé tyče počíhal na táhlou střelu Rangers od modré čáry a vyrazil puk do rohu ledové plochy.
     
    07:03
    Ryan McDonagh na pravém křídle vypálil od modré čáry a dobře mířil pod horní tyč, jenže Semjon Varlamov předvedl krásný semafor a ukryl jeho táhlou střelu ve své lapačce!
     
    07:36
    Matt Nieto je zpět na ledě poté, co Semjon Varlamov fantasticky zakročil proti střele Rangers z blízkosti pravým betonem a vyrazil puk do rohu ledové plochy! Domácí hokejisté se dostali během přesilové hry ke čtyřem střelám, žádná ale gólem neskončila.
     
    09:29
    Anthony DeAngelo na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho táhlý pokus ukryl v lapačce připravený Semjon Varlamov. Mnohem důležitější moment se ale odehrál předtím, když Kevin Hayes před bránou skvěle tečoval přes nohu nahození z pravé strany a puk skončil těsně nad horní tyčí! Komerční přestávka.
     
    09:43
    Filip Chytil vyfasoval dvě minuty za podražení a první přesilovou hru v zápase si nyní vyzkouší Colorado.
     
    10:38
    Gabriel Landeskog na pravém křídle vypálil z úhlu od hrazení a Henrik Lundqvist puk vyrazil do opačné strany.
     
    10:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie z pravé strany krásnou diagonální přihrávkou od modré čáry přenesl hru doleva, kde na vrcholu kruhu pro vhazování naznačil střelu Nathan MacKinnon a vymyslel nádhernou diagonální přihrávku na MIKKA RANTANENA., který v blízkosti pravé tyče z úhlu zamířil nad lapačkou přesouvajícího se Henrika Lundqvista k bližší tyči! Avalanche využili přesilovou hru a vedou v Madison Square Garden 2:0! Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    10:53 Mikko RANTANEN - 0:2
     
    11:36
    Rangers se pokusili odpovědět na pravém křídle střelou od hrazení, kterou sice Semjon Varlamov nedokázal zkrotit, vyrazil ji ovšem mimo dojíždějící hráče domácího týmu.
     
    12:23
    Po krátké komerční přestávce se znovu začalo hrát. Akce Avalanche ovšem neměla dlouhého trvání. Na pravém křídle ji zastavilo postavení mimo hru. Vhazování ve středním pásmu.
     
    12:50
    Blake Comeau se ocital v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jenže kolmou přihrávku nedokázal zkrotit a skončil za bránou.
     
    13:22
    Nathan MacKinnon na vrcholu pravého kruhu pro vhazování vystřelil zápěstím a jeho pokus zablokoval Marc Staal.
     
    13:36
    David Desharnais se ocitl po skvělém přenesení hry v pravém kruhu pro vhazování v obrovské šanci a po zpracování puku mířil střelou zápěstím ke vzdálenější levé tyči, Semjon Varlamov ale vytáhl skvělý zákrok a zřejmě vyrážečkou puk vytěsnil mimo!
     
    14:20
    Pavel Bučněvič se po špatné rozehrávce Avalanche na vlastní obranné modré čáře řítil do přečíslení dva na jednoho, který mezi kruhy pro vhazování zakončil prudkou střelou zápěstím. Jeho pokus sice mířil pouze do hrudi Semjona Varlamova, brankář Colorada ale nedokázal puk udržet a měl, co dělat, aby v blízkosti své levé tyče včas zmrazil kotouč pod lapačkou! Komerční přestávka.
     
    14:33
    Avalanche po pravé straně vyrazili rychle vpřed a od hrazení přišla prudká střela zápěstím, která minula přední tyč.
     
    15:22
    Rangers nedokázali na obranné modré čáře zastavit rozjetého Erika Johnsona, který na levém křídle z ostrého úhlu nahazoval puk bekhendem před bránu, nikoho ovšem nenašel.
     
    16:13
    J. T. Miller v pravém kruhu pro vhazování předvedl nádhernou stahovačku a před bránou se už chystal zakončovat, jenže Matt Nieto ho sekl přes ruce a dostal dvě minuty za sekání.
     
    16:56
    Mika Zibanejad napřáhl od modré čáry k jedovaté střele s příklepem, kterou Semjon Varlamov pravým betonem vyrazil.
     
    17:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Semjon Varlamov po tečované střele Rangers od modré čáry nedokázal přikrýt vleže puk, který zastavila pravá tyč. Kotouč zůstal ve hře a Kevin Shattenkirk poslal z prostoru mezi pravým kruhem a modrou čárou nádhernou diagonální přihrávku na MIKA ZIBANEJADA, který rychlou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil bez přípravy do odkryté brány! Rangers využili hru a snížili na 1:2! Asistence: Kevin Shattenkirk.
    17:28 Mika ZIBANEJAD - 1:2
     
    17:46
    Avalanche na levé straně napřáhli k nádherné střele, která se zřejmě od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:21
    Andrej An. Mironov fauloval v pravém kruhu obranného pásma Avalanche a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD nejprve střelou z levého kruhu pro vhazování minul bránu, puk se k němu ale po přihrávce Matse Zuccarella od modré čáry vrátil a z z vrcholu levého kruhu nádhernou střelou s příklepem bez přípravy zamířil nad lapačkou Semjona Varlamova do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Mika Zibanejad využil druhou přesilovou hru Rangers a dvě sekundy přes koncem první části vyrovnal na 2:2! Asistence: Mats Zuccarello a Pavel Bučněvič.
    19:58 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Colorado vstoupilo do zápasu v Madison Square Garden skvěle, když již v šesté minutě dvojice nových hráčů Patrik Nemeth a Nail Jakupov připravila gól pro Matta Duchenea, na jehož gól vzápětí navázal v přesilové hře Mikko Rantanen. Už se zdálo, že Avalanche odejdou do kabin s dvoubrankovým vedením, jenže krátce před přestávkou využil v rozmezí dvou minut dvě přesilové hry Mika Zibanejad. Skóre po fantastické první třetině utkání. New York Rangers 2 Colorado Avalanche 2.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:17.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-7; Zablokované střely: 2-8; Vhazování: 52%-48%; Hity: 15-7; Přesilové hry: 2/3-1/1; Trestné minuty: 2-6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    V Madison Square Garden před pár okamžiky začala prostřední část utkání a Mika Zibanejad má obrovskou zásluhu na tom, že je v hledišti jiná nálada poté, co využil dvě přesilové hry.
     
    21:38
    Hra byla přerušena, protože před boxem časoměřičů se do sebe pustili Rick Nash a Gabriel Landeskog. Jednalo se ale nakonec jen o strkanici a tahání za dres. Bude se vylučovat? Zřejmě ne!
     
    21:53
    Nevylučovalo se a na levém křídle vypálil od modré čáry a hrazení Michael Grabner, jehož střelu Semjon Varlamov na přední tyči s mírnými problémy vytěsnil mimo.
     
    22:18
    Alexander Kerfoot si najel na kolmou přihrávku a v pravém kruhu pro vhazování kolem sebe daleko široko nikoho neměl, čehož využil a krásnou střelou zápěstím mířil pod horní tyč, jenže Henrik Lundqvist fantasticky zasáhl maskou, od které se puk odrazil do vzduchu a poté dopadl za kalhoty brankáře Rangers!
     
    22:36
    David Desharnais si najel mezi kruhy na přihrávku z pravého křídla a okamžitě mířil těsně nad ledem k levé tyči, Semjon Varlamov ale pravým betonem puk vytěsnil do rohu ledové plochy!
     
    23:22
    Ryan McDonagh vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění a Colorado si zahraje druhou přesilovou hru. První využilo.
     
    24:59
    Nathan MacKinnon vypálil od modré čáry a jeho tečovaná střela byla před bránou sražena vedle levé tyče.
     
    25:22
    Paul Carey vyhodil puk dvě sekundy před koncem přesilové hry Avalanche z obranného pásma a Rangers hrají v plném počtu.
     
    25:34
    Před bránou Rangers bylo po nahození od modré čáry pořádné horko, Henrik Lundqvist ale ucpal prostor u své levé tyče a Avalanche se nakonec k dorážce nedostali!
     
    26:14
    Puk byl ve středním pásmu sražen mezi střídačky a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    26:39
    Rangers se nepodařilo rozehrát a poté, co Andrej An. Mironov dojel puk, se pískalo zakázané uvolnění. Po nádherné první třetině zatím v prostřední části na gól čekáme marně.
     
    27:10
    Ryan McDonagh na levém křídle střelou zápěstím mířil od modré čáry ke vzdálenější pravé tyči, Semjon Varlamov si ale povyjel z brány, aby poté puk ukryl ve své lapačce.
     
    27:47
    Colin Wilson na útočné modré čáře převzal puk a na levém křídle z téměř nulového úhlu nebezpečně nahazoval kotouč na vzdálenější pravou tyč, jeden z jeho spoluhráčů se ale ke střele nedostal.
     
    27:58
    J. T. Compher, Gabriel Landeskog a Rick Nash dostali shodně dvě minuty za sekání poté, co se do sebe pustili před střídačkami. Pramení z toho čtvrtá přesilová hra Rangers.
     
    28:45
    Mika Zibanejad se pokusil zkompletovat čistý hattrick, jeho střela z levého křídla ale byla zablokována.
     
    29:55
    Před bránou Avalanche vznikl obrovský závar, když Semjon Varlamov vyrazil střelu z mezikruží pouze před sebe a Rangers se v blízkosti pravé tyče dostali ke dvěma dorážkám, z nichž první zastavil brankář Colorada a druhá byla zablokována! Neskutečná šance v závěru přesilové hry.
     
    29:55
    J. T. Miller se snažil v blízkosti pravé tyče tak vehementně dostat do zakončení, až byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Komerční přestávka.
     
    30:39
    Gabriel Landeskog zkusil na pravém křídle štěstí táhlou střelou zápěstím, která od modré čáry zamířila do náruče Henrika Lundqvista, jenž puk podržel ve svém náručí.
     
    30:58
    Rick Nash z vlastního obranného pásma vyrazil v oslabení do přečíslení dva na jednoho společně s Mika Zibanejadem a v pravém kruhu pro vhazování se rozhodl sám zakončit zápěstím, Semjon Varlamov ale skvěle zakročil pravým betonem a puk vykopl!
     
    31:09
    Nathan MacKinnon fauloval v rohu obranného pásma Avalanche a dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    31:21
    A další vyloučení! Jimmy Vesey dvě minuty hákování.
     
    32:13
    Neskutečná pasáž hry! Michael Grabner střelou z pravého kruhu nejprve nedokázal propálit Semjona Varlamova, zatímco na opačné straně neuspěl v blízkosti pravé tyče bekhendovým blafákem Mikko Rantanen, který mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase!
     
    32:13
    Ryan McDonagh byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Avalanche budou mít za chvíli přesilovou hru 5 na 3.
     
    34:43
    Všichni vyloučení hráči jsou zpět z trestné lavice a Colorado nedokázalo využít zkrácenou přesilovou hru 5 na 3.
     
    35:09
    Chris Kreider nabral na levém křídle obrovskou rychlost a z úhlu napřáhl ke střele, kterou Semjon Varlamov ukryl ve svém náručí a vkleče poté přerušil hru.
     
    36:07
    Nail Jakupov se pokoušel v blízkosti pravé tyče využití rychlosti a protlačit puk do brány, Henrik Lundqvist ale ucpal veškerý volný prostor a po dalším úspěšném zákroku přerušil hru.
     
    37:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE si najel na pravém křídle na krásnou zpětnou přihrávku Alexandera Kerfoota z levé strany a na vrcholu pravého kruhu napřáhl v jízdě ke střele s příklepem, který mezi pravým betonem a vyrážečkou Henrika Lundqvista zapadla ke vzdálenější levé tyči! Avalanche si vzali zpět ztracené vedení a vedou 3:2! Asistence: Alexander Kerfoot a Chris Bigras.
    37:50 Tyson BARRIE - 2:3
     
    39:00
    Do konce prostřední části zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:45
    Ryan McDonagh na pravém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé a tečované střele zápěstím, kterou Semjon Varlamov po dobrém postřehu ukryl ve svém náručí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední část utkání v Madison Square Garden sice nebyla tak divoká jako první a už to vypadalo, že se pátého gólu nedočkáme, Avalanche ale těsně před druhou přestávkou vrátili soupeři úder, když se prosadil krásnou střelou s příklepem Tyson Barrie a vrátil Coloradu ztracené vedení. Skóre po druhé třetině. New York Rangers 2 Colorado Avalanche 3.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:36
    Henrik Lundqvist se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Avalanche ze středního pásma. Zatím čekáme na střelu.
     
    43:05
    Rick Nash na pravém křídle vypálil od hrazení a připravený Semjon Varlamov ukryl puk v náručí. Již předtím ale hosté faulovali, takže Rangers si nyní zahrají přesilovou hru.
     
    43:05
    Matt Nieto potřetí v zápase zamířil na trestnou lavici, tentokrát za hákování. Rangers mají příležitost vyrovnat.
     
    44:31
    Mika Zibanejad nejprve nebezpečně pálil od modré čáry a poté z mezikruží, ani jednu šanci ale nevyužil! Semjon Varlamov nyní drží Colorado nad vodou!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    44:55
    Rick Nash střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější levé tyči, Semjon Varlamov mu ale ukradl gól pravým betonem, kterým kotouč skvěle vyrazil!
     
    47:35
    Po krátké reklamní přestávce jsme zpět a nutno dodat, že Rangers výrazně přidali, zatím ale potřetí neskórovali.
     
    48:42
    Rick Nash nejprve střelou z vrcholu pravého kruhu minul vzdálenější levou tyč a poté pálil v blízkosti pravé tyče, o sedm sekund později ho ovšem vychytal Semjon Varlamov!
     
    48:54
    A další střela Ricka Nashe, jehož pokus z úhlu ukryl Semjon Varlamov v náručí. Rangers mají obrovský tlak.
     
    49:29
    Erik Johnson byl zřejmě hráčem, který z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale puk vyrazil.
     
    51:35
    Michael Grabner napřáhl na vrcholu pravého kruhu k nádherné střele a už se chystal oslavovat, jenže místo vzdálenějšího levého horního rohu brány skončila jeho střela na tyči!
     
    52:12
    Hra byla přerušena a po krátké komerční přestávce se bude znovu vylučovat. Zřejmě na straně Colorada.
     
    52:12
    Tyson Jost dostal dvě minuty za sekání a Rangers mají další možnost vyrovnat stav utkání.
     
    53:23
    Pavel Bučněvič pálil z pravého kruhu pro vhazování do z poloviny zívající brány, jenže Semjon Varlamov předvedl další exkluzivní zákrok, když jeho střelu na přední tyči po bleskovém přesunu vyrazil ramenem!
     
    53:50
    Rangers pokračovali v tlaku, který vyvrcholil táhlou střelou z levého křídla, která od modré čáry zamířila do náruče Semjona Varlamova. Vypadá to vypadá, že ani tato přesilová hra nebude využita.
     
    54:12
    Vyloučený Tyson Jost se vrátil zpět na led a Colorado přečkalo dost možná klíčové oslabení zápasu. Uvidíme.
     
    55:15
    Matt Duchene si z levé strany sjel před bránu a mezi kruhy pro vhazování nebezpečně míchal s pukem, v tísni mu ale nakonec sjel z čepele hole a do zakončení se nedostal.
     
    55:50
    Mika Zibanejad se po přihrávce zpoza brány ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže Semjon Varlamov mu ukradl hattrick dalším spektakulárním zákrokem!
     
    56:22
    A další přihrávka zpoza brány, po které Mika Zibanejad pálil z mezikruží pouze do hrudi Semjona Varlamova!
     
    57:42
    J. T. Miller přihrávkou z pravého křídla hledal před bránou ze druhé vlny najíždějícího Jimmyho Hayese, který mohl na vzdálenější tyči skórovat do prázdné brány, Nathan MacKinnon mu to ale neumožnil!
     
    58:28
    Henrik Lundqvist naskočil v nepřerušené hře na střídačku a New York Rangers to zkouší ve hře bez brankáře! Obrovské drama vrcholí!
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:26
    J. T. Compher na pravém křídle střelou zápěstím mířil od modré čáry do prázdné brány, vracející se Kevin Shattenkirk ale dokázal puk na přední tyči srazit mimo!
     
    59:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG z obranného pásma přes celé kluziště zamířil do prázdné brány a tři sekundy před koncem zpečetil výhru Avalanche! Asistence: Matt Duchene.
    59:57 Gabriel LANDESKOG - 2:4
     
    Konec zápasu.

     
    Mika Zibanejad v závěru dramatické úvodní části utkání využil v rozmezí dvou minut dvě přesilové hry a smazal dvoubrankové manko Rangers, jenže Avalanche svému soupeři úder vrátili na konci druhé třetiny, když 2 minuty a 10 sekund před přestávkou vstřelil vítězný gól Tyson Barrie. V dresu domácího celku si odbyl Filip Chytil, který proti Coloradu nebodoval. Konečný výsledek. New York Rangers 2 Colorado Avalanche 4.

     
    Hvězdy utkání

    1. Semjon Varlamov (COL) 37 zák., 2 góly, 94,9%
    2. Mika Zibanejad (NYR) 2+0
    3. Tyson Barrie (COL) 1+1
     
    Česká stopa v utkání

    Ondřej Pavelec (NYR) náhradní brankář Rangers
    Filip Chytil (NYR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:40 (04:35:58)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Zibanejad (Shattenkirk), 20. Zibanejad (Zuccarello, Bučněvič) – 6. Duchene (Nemeth, Jakupov), 11. Rantanen (MacKinnon, Barrie), 38. Barrie (Kerfoot, Bigras), 60. Landeskog (Duchene)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A), DeAngelo – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), Chytil, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Desharnais, Carey. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Barberio, E. Johnson (A), Nemeth, Barrie, Mironov, Bigras – Andrighetto, MacKinnon (A), Rantanen – Jakupov, Duchene, Kerfoot – Landeskog (C), Compher, C. Wilson – Nieto, Jost, Comeau. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Dean Morton, Trevor Hanson. Čároví: Scott Driscoll, Andrew Smith

    Diváci: 18006
    ocianews.com