Boston – Nashville 4:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Colorado 2:4 (kon.)
Detroit – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – Washington 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Pittsburgh 10:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:4 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:0 (kon.)
po s.n. (1:2)
Ottawa Senators
4:5 (1:1, 1:0, 2:3 - 0:0)
Washington Capitals
Pátek 06.10.2017, 01:50 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.
    Utkání je u konce, o výhře svého týmu rozhodl JEVGENIJ KUZNĚCOV, který při svém nájezdu zvolil přesnou ránu mezi betony Craiga Andersona a připsal tak svému týmu bonusový bod!
    50:48 Alexandr OVEČKIN - 4:4
     
    50:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Čepice dolů, je vyrovnáno! ALEXANDER OVEČKIN vybojoval kotouč u levého hrazení, ačkoli to vypadalo, že mu ho ještě Nate Thompson sebere, tak se ruský snajpr nerozpakoval a přesnou střelou k bližší tyči srovnal a završil svůj dnešní hattrick! Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    46:55 Mark STONE - 4:3
     
    46:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná přestřelka pokračuje! Dion Phaneuf dostal přihrávku od Widemana podél brankové čáry. Vypálil a do jeho střely vložil hůl MARK STONE, který svou druhou brankou v utkání poslal domácí do vedení! Asistence: Dion Phaneuf, Chris Wideman.
    45:38 Alexandr OVEČKIN - 3:3
     
    45:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostujícího týmu končí brankou! Jakub Vrána se s kotoučem protáhl po levé straně až k brance, poslal kotouč na pravý kruh, kde stál Kuzněcov, který vyšperkoval akci přihrávkou na střed, na ALEXANDRA OVEČKINA a ten si věděl rady. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Jakub Vrána.
    44:15 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    44:15
    Washington právě vstřelil branku!
    S chybami obránců jakoby se roztrhl pytel v dnešním utkání! Cody Ceci váhal v rohu u vlastní branky s rozehrávkou tak dlouho, až mu kotouč sebral Jevgenij Kuzněcov, který si s pukem sjel až k brance, poslal touš na ALEXANDRA OVEČKINA, jenž si zpracoval skákavý kotouč a přesnou ránou jej poslal pod víko. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    42:03 Derick BRASSARD - 3:1
     
    42:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Niskanen vyrobil fatální chybu ve vlastním obraném pásmu, když napálil kotouč přímo na hůl Bobbyho Ryana. Ten si pohrál s obráncem Orlovem, dostal se až před Holtbyho, kde mu utekl kotouč a dostal se až za brankovou čáru, ale i z této pozice dokázal poslat kotouč do brankoviště, kde jej do sítě uklidil DERICK BRASSARD, který tak ke dvěma asistencím přidává i gól! Asistence: Bobby Ryan.
    26:52 Mark STONE - 2:1
     
    26:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Napotřetí se přece dočkal! To co se MARKU STONEOVI nepovedlo v předchozích dvou akcích se daří tentokrát. Při přečíslení tří na dva vzal kotouč Derick Brassard, stáhl jej na střed, přenechal Stoneovi a ten ostrou ranou vymetl všechny pavouky v pravém horním rohu hostující branky! Asistence: Derick Brassard.
    08:07 Brett CONNOLLY - 1:1
     
    08:07
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Špatnou rozehrávku Ottawy dokázal zachytit Matt Niskanen. Ten rukou zastavil kotouč, vypálil, jeho ránu zastavil Lars Eller, jenž nabil BRETTU CONNOLLYMU, jenž propálil Andresona v brance domácích! Asistence: Matt Niskanen, Lars Eller.
    06:25 Chris WIDEMAN - 1:0
     
    06:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! CHRIS WIDEMAN nahodil od pravého hrazení kotouč na branku hostujícího celku. Kotouč prošel až k brankáři Holtbymu a k překvapení všech prošel až za jeho záda! Asistence: Brassard. Mark Stone.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 7. Ch. Wideman (Brassard, Mark Stone), 27. Mark Stone (Brassard), 43. Brassard (B. Ryan), 47. Mark Stone (Phaneuf, Ch. Wideman) – 9. Connolly (Eller, Niskanen), 45. Ovečkin (Kuzněcov), 46. Ovečkin (Kuzněcov, J. Vrána), 51. Ovečkin (Kuzněcov), rozh. náj. Kuzněcov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Bobby Ryan (OTT)
    1:0   T. J. Oshie (WSH)
    2. série:
    1:0   Kyle Turris (OTT)
    1:1   Alexandr Ovečkin (WSH)
    3. série:
    1:1   Derick Brassard (OTT)
    1:2   Jevgenij Kuzněcov (WSH)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Hammond) – Oduya, Ceci, Phaneuf (A), Claesson, Borowiecki, Ch. Wideman – Z. Smith, Turris (A), Hoffman – B. Ryan, Brassard, Mark Stone (A) – Dzingel, Brown, Burrows – Pageau, N. Thompson, Pyatt.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Ness, Chorney – Ovečkin (C), Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Bäckström (A), Oshie – Connolly, Eller, Chiasson – Graovac, Beagle, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Lee – Berg, Miller
    ocianews.com