Boston – Nashville 4:3 (kon.) | Buffalo – Montreal 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Colorado 2:4 (kon.)
Detroit – Minnesota 4:2 (kon.) | Ottawa – Washington 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Pittsburgh 10:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:4 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 2:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:4 (1:2, 2:2, 2:0)
Arizona Coyotes
Pátek 06.10.2017, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:30 Rickard RAKELL - 5:4
     
    56:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks dokonali dokonal obrat! Cogliano přihrál na pravý kruh na RICKARDA RAKELLA a ten propálil Domingua. Ten si tento gól za rámeček nedá, protože střela mířila na jeho lapačku. On si sice na puk sáhl, ale vyrazit ho nedokázal. Anaheim poprvé v zápase vede. Asistence: Andrew Cogliano.
    53:45 Andrew COGLIANO - 4:4
     
    53:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Perry nahodil puk na branku z pravé strany a puk skončil se štěstím v síti, když se odrazil od brusle ANDREWA COGLIANA. Perry přidal k dvěma gólům asistenci a dnes je tahounem Anaheimu. Asistence: Corey Perry.
    35:54 Ondřej KAŠE - 3:4
     
    35:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim už ztrácí jen jeden gól! Tentokrát se prosadil český útočník ONDŘEJ KAŠE, který dostal přihrávku od Silfverberga, vystřelil a skvěle využil toho, že Domingue měl zakrytý výhled. Dvě poslední střely Anaheimu skončily v bráně. Asistence: Jakob Silfverberg, Brandon Montour.
    35:23 Corey PERRY - 2:4
     
    35:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim snižuje a už prohrává jen o dva góly. Gól vstřelil COREY PERRY, ale vylekou zásluhu má na něm Rackell, který přihrávkou před bránu přesně trefil hokejku Perryho, od které puk putoval za Domingua. Asistence: Rickard Rakell, Andrew Cogliano.
    33:50 Christian FISCHER - 1:4
     
    33:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka Arizony! Tentokrát se úspěšným střelcem stal CHRISTIAN FISCHER. Perlini předvedl přesnou a rychlou střelu zápěstím z levého kruhu a puk před GIbsonem jemně tečoval Fischer. Goligoski si připisuje už třetí dnešní asistenci. Asistence: Brendan Perlini, Alex Goligoski.
    28:20 Max DOMI - 1:3
     
    28:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    První střelu Ekmana-Larssona ještě dokázal Gibson chytit, ale na dorážku MAXE DOMIHO do prázdné brány se už jen díval. Hosté rychle využili přesilovou hru. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Christian Dvorak.
    09:16 Corey PERRY - 1:2
     
    09:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Ducks! COREY PERRY si v útočném pásmu počínal hodně sebevědomě. Na levém kruhu si puk posunul trochu více na osu hřiště a pak rychlým zápěstím překonal Domingua, kterému dobře clonil Cogliano. Asistence: Rickard Rakell.
    08:32 Clayton KELLER - 0:2
     
    08:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Manson zablokoval první střelu Arizony, ale od jeho hokejky se puk odrazil přesně na čepel CLAYTONA KELLERA. Tomu už stačilo jen objet Gibsona a zakončit do prázdné brány. Pro Kellera je to první gól v NHL. Alex Goligoski, Max Domi.
    04:44 Anthony DUCLAIR - 0:1
     
    04:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona po pěkné kombinaci otevírá skóre zápasu. ANTHONY DUCLAIR získal kotouč ve středním pásmu, přihrál Goligoskému a ten mu vrátil přihrávku před prázdnou bránu. Gibson neměl šanci se přesunout. Asistence: Alex Goligoski, Tobias Rieder.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 10. Perry (Rakell), 36. Perry (Rakell, Cogliano), 36. O. Kaše (Silfverberg, Montour), 54. Cogliano (Perry), 57. Rakell (Cogliano) – 5. Duclair (Goligoski, Rieder), 9. Keller (Goligoski, Domi), 29. Domi (Ekman-Larsson, Dvorak), 34. Fischer (Perlini, Goligoski)


    Anaheim Ducks: Gibson (Berra) – Manson, Fowler, Montour, Beauchemin, Bieksa, Jaycob Megna – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Perry, Vermette, N. Ritchie – L. Shaw, Rasmussen, Wagner – O. Kaše, D. Grant, Boll.
    Arizona Coyotes: Domingue (Raanta) – Hjalmarsson, Ekman-Larsson, Demers, Goligoski, L. Schenn, Connauton – Keller, Stepan, Domi – Duclair, Dvorak, Rieder – Crouse, D. Strome, Perlini – Fischer, Richardson, Martinook.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Jon Mclsaac – David Brisebois, Brad Kovachik

    Diváci: 17174
    bahis siteleri