Třinec – Sparta 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:1 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 0:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Liberec 7:2 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Olomouc
Pátek 06.10.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:18 František SKLADANÝ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ke hře tři na tři nakonec ani nedošlo, Kohouti si z Pardubic odvezou dva body! Jakub Galvas už byl sám ve střelecké pozici, ještě ale zvedl hlavu a všiml si zcela volného FRANTIŠKA SKLADANÉHO, který neměl žádný problém s uklizením puku do odkryté branky. Klouček byl absolutně bez šance. Asistence: Jakub Galvas.
    53:40 Tomáš ROLINEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přece jen dočkali vyrovnání, po Trončinského nahození od modré tak nějak silou vůle dotlačil odražený puk za Konrádova záda v pádu kapitán TOMÁŠ ROLINEK! Asistence: Marek Trončinský.
    25:02 Petr STRAPÁČ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Pardubice šok! Po propadnutí domácích v útočném pásmu ujel do samostatného úniku PETR STRAPÁČ, do jehož zakončení sice na poslední chvíli zvládl vložit svou hůl vracející se Trončinský, ke smůle domácích ale postrčil puk přesně mezi Kloučkovy betony. Klasický vlastenec, přesouvající se brankář neměl proti náhlé změně směru puku šanci zasáhnout. Asistence: František Skladaný.
    Marken.cz

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 54. Rolinek (Trončinský) – 26. Strapáč (Skladaný), 63. Skladaný (J. Galvas)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Wishart, Hunkes, Čáslava (A), Cardwell, Trončinský, Holland, Ščotka – Treille, Tomášek, Vondráček – Rolinek (C), Bojko, Quenneville – Perret, Poulíček, P. Sýkora (A) – Beran, Dušek, M. Kaut.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek (A), Sundher – Burian, R. Vlach, Eberle – Holec, Strapáč, Skladaný – Ostřížek, Mráz, Buc – Rác.
    thejrc.org