Třinec – Sparta 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Jihlava – Litvínov 4:1 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 0:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Liberec 7:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Pátek 06.10.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:40 Miroslav FORMAN - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se přeci jen dočkali čestného zásahu a připravili Hrubce o čisté konto! Říčka získal puk po chybě třineckých obránců a připravil jej na střelu pro MIROSLAVA FORMANA. Ten zamířil z prostoru nad kruhy do levého růžku, Hrubec na kotouč vůbec neviděl – 4:1! Asistence: Robert Říčka, Jiří Černoch.
    49:23 Martin ADAMSKÝ - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka Ocelářů, druhý gól! Svačina přihrál mezi kruhy MARTINU ADAMSKÉMU, který si puk připravil na bekhend, odmítl sparťanského beka a zamířil nechytatelně k pravé tyči. Třinečtí hokejisté dál trápí Aittokallia – 4:0! Asistence: Vladimír Svačina, Lukáš Krajíček.
    28:50 Vladimír ROTH - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají první přesilovku zápasu a v jeho polovině vedou již o tři góly! Martin Růžička se zastavil s pukem za brankou, nasměroval přesnou žabičku na hůl VLADIMÍRA ROTHA, a ten se z levého kruhu trefil k pravé tyčce – 3:0! Asistence: Martin Růžička, Jiří Polanský.
    05:34 Ondřej KOVAŘČÍK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí hokejisté vedou v šesté minutě už o dvě branky! O druhý gól se postarala čtvrtá formace Ocelářů. Chmielewski nastartoval na pravé straně ONDŘEJE KOVAŘČÍKA, jehož bekhendový pokus z úhlu propadl Aittokalliovi do sítě. První extraligový gól pro rodáka z Nového Jičína – 2:0! Asistence: Aron Chmielewski, Milan Doudera.
    01:28 David CIENCIALA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se poprvé usadili v útočném pásmu a nádhernou brankou jdou do vedení! Aittokallio svou rozehrávkou obráncům příliš nepomohl a Třinec sehrál kombinaci v trojúhelníku na jeden dotek. Přes Adámka a Irgla se puk vrátil k Hrňovi, jehož prudkou střelu z levého kruhu tečoval DAVID CIENCIALA přesně pod břevno – 1:0! Asistence: Erik Hrňa, Zbyněk Irgl.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 2. Cienciala (Hrňa, Irgl), 6. O. Kovařčík (Chmielewski, M. Doudera), 29. Roth (Martin Růžička, Polanský), 50. Adamský (Svačina, Krajíček) – 57. Forman (Říčka, Černoch)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), Linhart, Roth, D. Musil, Adámek – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Hrňa, Cienciala, Irgl – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Nedomlel, Zámorský, Mikuš, Kalina – Říčka, Reichenberg, Forman – J. Hlinka (C), P. Vrána (A), Klimek – Kumstát (A), Pech, Smejkal – Uher, Černoch, Kudrna.

    Rozhodčí: Robin Šír, Petr Úlehla – Rudolf Tošenovjan, Milan Kis

    Diváci: 4 927 (95 % celkové kapacity)
    thejrc.org