Mladá Boleslav – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:4 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:3 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Slavia – Kladno 4:3 (3:1 po s.n.)
Třinec – Pardubice 5:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (1:0, 0:0, 4:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 06.10.2017, 18:00 • mini WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči si nepohlídali klasickou přesilovou hru, do brejku jim pláchl MATĚJ ŠTEFKA a připravil Loubala o čisté konto. Bez asistence.
     
    55:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady pátý gól v síti Pardubic. Po menším závaru se puk ocitl před odkrytou částí klece, kde stáli hned dva Oceláři a byť se bránící hráč Dynama snažil, zabránit JONÁŠI PETERKOVI v dorážce nedokázal. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    48:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nesportovní chování vychází Dynamo pěkně draho. Na modrou čáru dostal nabito GRZEGORZ RADZIENCIAK a parádní dělovkou nedal Vlkovi šanci. Asistence: Dan Przybyla, Adam Raška.
     
    44:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ale Oceláři recept na pardubického gólmana našli! Jonáš Peterek našel mezi kruhy DOMINIKA MOLINA, který se parádní ranou trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Jonáš Peterek.
     
    42:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale skóre na světelné tabuli mění a opět se radují Oceláři. Po menších zmatcích se k puku dostal na pravém kruhu ADAM RAŠKA a svým druhým dnešním gólem upevňuje náskok Třince. Asistence: Dan Przybyla.
     
    17:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hra v pěti proti čtyřem Dynamu vůbec nevycházela a krátce před návratem Najsara navíc hosté inkasují! Do útočného pásma se vřítil ADAM RAŠKA, namířil si to k Vlkovi a z těsné blízkosti poslal puk za jeho záda. Asistence: Timotej Marguš, Lukáš Kaukič.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 18. Raška (Marguš, Kaukič), 43. Raška (Przybyla), 45. Molin (Peterek), 49. Radzienciak (Przybyla, Raška), 56. Peterek (Kaukič) – 57. Štefka


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek, Homola – Strakoš, Kaukič, Plitko, Puzoň, Przybyla, Irgl, Peterek, Raška, Papaj, Najsar, Molin
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Jánský) – Pražák, Faltys, Žouželka, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Voženílek, Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Štefka, Machač, Veverka, Syrovec, Kubišta, Zídek, Černý

    Rozhodčí: Šutara – Barteček, Dohnal
    thejrc.org