Lipt. Mikuláš – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Zvolen – Košice 4:1 (kon.)
Detva – Trenčín 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 6:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
6:4 (3:1, 2:0, 1:3)
HK Nitra
sk Pátek 06.10.2017, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:21 MIKÚŠ - 6:4
     
    53:21
    Nitra dala gól!

    Ale pozor! Hostia predsa len znižujú na rozdiel dvoch gólov a domáci sa tak na svoje víťazstvo v tomto zápase natrápia. TOMÁŠ MIKÚŠ si prebral úspešnú prihrávku a šikovnou strelou prekonal z blízka brankára domácich – 6:4!
    Asistencia: Judd Blackwater, Miroslav Pupák.
    49:27 RUČKAY - 6:3
     
    49:27
    Nitra dala gól!

    Nitrania využívajú presilovú hru a znižujú na rozdiel troch gólov! Blackwater našiel presnou prihrávkou na medzikruží HENRICHA RUČKAYA a ten presnou strelou prekonáva domáceho brankára – 6:3!
    Asistencia: Judd Blackwater, Peter Ordzovenský.
    47:08 KRIŠTOF - 6:2
     
    47:08
    Nitra dala gól!

    Tak predsa len Nitra ešte niečo predviedla a hostia znižujú na 6:2 z pohľadu domácich! Pred bránku domácich dostal výbornú prihrávku MICHAL KRIŠTOF od Rzavského a peknou strelou prekonal brankára domácich Kováča.
    Asistencia: Daniel Rzavský.
    40:29 JASS - 6:1
     
    40:29
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci sa ihneď presunuli do útočného pásma a tak znova využívajú presilovú hru, ktorá bude ešte pokračovať ďalej! Puk pred bránku hostí dostal KOBA JASS a prekonáva Foltána – 6:1!
    Asistencia: Anatoly Raenko, Karel Plášil.
    30:50 ŠIMUN - 5:1
     
    30:50
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci využívajú druhú presilovú hru v tomto zápase a to už začína vyzerať na poriadny debakel pre Nitru! Plášil získal puk na modrej čiare, vyslal úspešnú strelu na bránku hostí, puk ešte tečoval EDUARD ŠIMON a stav zápasu je tak 5:1!
    Asistencia: Maris Jass, Karel Plášil.
    29:41 ZBOŘIL - 4:1
     
    29:41
    HC Nové Zámky dali gól!

    A je tu štvrtý gól domácich hokejistov! Nové Zámky získali buly v útočnom pásme, po ňom sa k puku dostal ADAM ZBOŘIL a z tesnej blízkosti prekonáva brankára Foltána – 4:1!
    Asistencia: Jiří Cetkovský, Rastislav Špirko.
    16:04 DUBININ - 3:1
     
    16:04
    HC Nové Zámky dali gól!

    Ale pozor! Domáci opäť podnikli rýchly útočný výpad do útočnej tretiny, strelou na bránku sa prezentoval Varga, jeho pokus brankár Nitry iba vyrazil pred seba a úspešnou dorážkou sa prezentoval ARTEM DUBININ – 3:1!
    Asistencia: Róbert Varga.
    15:02 BLACKWATER - 2:1
     
    15:02
    Nitra dala gól!

    Hostia takisto využívajú presilovku a znižujú stav zápasu na 1:2! Nitra sa ihneď usadila v útočnom pásme, k puku sa dostal Luciani, ktorému síce jeho strela nevyšla, ale puk si našiel pred bránkou JUDD BLACKWATER a ten už presnou strelou prekonáva brankára domácich.
    Asistencia: Anthony Luciani.
    12:52 ŠIMUN - 2:0
     
    12:52
    HC Nové Zámky dali gól!

    No a je to 2:0! Domáci sa rýchlo presunuli do útočného pásma, na pravej strane sa dostal k puku EDUARD ŠIMUN a ten z uhla prekonáva brankára Hartzeela, ktorý si zle pokryl tyčku a hostia inkasujú pomerne lacný gól – 2:0!
    Asistencia: Karel Plášil.
    07:50 JASS - 1:0
     
    07:50
    HC Nové Zámky dali gól!

    Napokon to domácim predsa len vyšlo a využívajú túto presilovú hru! Nové Zámky sa usadili v útočnom pásme, na modrú čiaru dostal puk MARIS JASS a presnou strelou prekonáva brankára hostí – 1:0!
    Asistencia: Anatoly Raenko, Eduard Šedivý.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 8. Jass (Raenko, Šedivý), 13. Šimun (Plášil), 17. Dubinin (Varga), 30. Zbořil (Cetkovský, Špirko), 31. Šimun (Jass, Plášil), 41. JASS (Raenko, Plášil) – 16. Blackwater (Luciani), 48. Krištof (Rzavský), 50. Ručkay (Blackwater, Ordzovenský), 54. Mikúš (Blackwater, Pupák)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč – Plášil, Jass, Salija, Prapavessis, Hain, Kovačevič, Šimek, Deyl – Raenko, Šimun, Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Dubinin, Varga – Fábry, Rehák, Lantoši
    HK Nitra: Hartzeel (13. Foltán) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Pupák, Kováčik, Korím, Versteeg – Cope, Krištof, Paulovič – Blackwater, Šille, Luciani – Rzavský, Mikúš, Ručkay – Friedmann, Kollár, Štumpf

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Lokšík – Šimon Synek, Lukáš Kacaj – Jozef Vrábel
    thejrc.org