CSKA Moskva – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Riga 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Dinamo Riga
Sobota 07.10.2017, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:43 Nikolaj ŽERDĚV - 2:3
     
    64:43
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté rozhodují toto utkání a připisují si bod navíc. Domácí propadli v obranném pásmu a poté dostal do jízdy kotouč NIKOLAJ ŽERDĚV, který s ním nabruslil až do blízkosti Marka Mazance a svou střelou ho dokázal prostřelit – 2:3. Bez asistence.
    38:08 Simon DESPRÉS - 2:2
     
    38:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ale hned na to je srovnáno. SIMON DESPRÉS objel branku a poté okamžitě zasunul puk za branku Kalninše, a to i za pomoci odrazu brusle jednoho z hostujících hráčů – 2:2. Začíná se tedy zase od začátku. Bez asistence.
    37:25 Karl STOLLERY - 1:2
     
    37:25
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají a ujímají se vedení. Z předbrankového prostoru dostal přihrávku na svoji hůl KARL STOLLERY, jenž z vrcholu pravého kruhu doslova propálil Marka Mazance – 1:2. Asistence: Anssi Salmela a Danny Kristo.
    19:06 Nikolaj ŽERDĚV - 1:1
     
    19:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté vymysleli pohlednou akci před brankou Marka Mazance, kotouč se pak od hokejky jednoho z hostů odrazil přímo před NIKOLAJE ŽERDĚVA, který z voleje sklepl kotouč za jeho záda a máme vyrovnáno – 1:1. Asistence: Gunars Skvorcovs a Guntis Galvinš.
    14:14 Marek VIEDENSKÝ - 1:0
     
    14:14
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a nutno podotknout, že zaslouženě. Po nahození kotouče před branku hostů vznikla skrumáž před Kalninšem, kde puk poté za jeho záda dorazil MAREK VIEDENSKÝ – 1:0. Asistence: Tomáš Voráček a Radek Smoleňák.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Viedenský (T. Voráček, Smoleňák), 39. Després – 20. Žerděv (Skvorcovs, Galvinš), 38. Stollery (Salmela, Kristo), 65. Žerděv


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Kožiak) – Després, Ebert, Barker, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Bačík – Kašpar (A), Co. Genoway, Řepík – Smoleňák, Viedenský, Buchtele – Hrnka, J. Mikúš, Skalický – M. Hlinka, Sádecký, Šerbatov.
    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Galvinš, K. Redlihs, Zile, Ališauskas, Stollery, Salmela, Pujacs – Indrašis (C), Jelisejevs, Lipsbergs – Žerděv, Pavlovs, Skvorcovs – Razgals, McMillan, Kristo – M. Redlihs (C), Batna, E. Kulda – Gegeris.

    Rozhodčí: Gašilov, Bělov – Kučava, Novikov

    Diváci: 7 950
    ocianews.com