Columbus – NY Islanders 5:0 (kon.) | Tampa – Florida 5:3 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (kon.)
New Jersey – Colorado 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Vegas Golden Knights
Sobota 07.10.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 James NEAL - 1:2
     
    57:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JAMES NEAL otáčí zápas! Hosté ujížděli dva na jednoho a tu situaci sehráli bezchybně. Eakin dokázal nahrát na Neala a ten sice krkolomně, ale dokázal zpracoval puk a pak ho ještě neomylně vystřelil do horní části branky, kam nemohl Lehtonen dosáhnout. Asistence: Cody Eakin, Jason Garrison.
    50:27 James NEAL - 1:1
     
    50:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Na další střelu už byl ale Lehtonen krátký. Ze střídačky naskočil do hry JAMES NEAL a brzy nato se mohl radovat z vyrovnání. Jeho střela z pravé strany změnila směr a zaplula mezi Lehtonenovými betony až do sítě. Asistence: Nate Schmidt, Luca Sbisa.
    37:01 Tyler SEGUIN - 1:0
     
    37:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je to tady, dočkali jsme se prvního gólu v zápasu. Dallas dokázal využít své převahy a povedlo se mu využít přesilovku. Z levého kruhu vypálil Shore a puk tečoval TYLER SEGUIN. Asistence: Devin Shore, John Klingberg.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 38. Seguin (D. Shore, J. Klingberg) – 51. Neal (Schmidt, Sbisa), 58. Neal (Eakin, Garrison)


    Dallas Stars: Bishop (44. Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Oleksiak, Methot, Johns, Hamhuis – Radulov, Seguin, Ja. Benn – B. Ritchie, Spezza, Janmark – Pitlick, Hanzal, D. Shore – G. Smith, Faksa, Roussel.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Garrison, C. Miller, McNabb, Engelland, Sbisa, Schmidt – Marchessault, O. Lindberg, R. Smith – Neal, Eakin, Perron – Haula, W. Karlsson, Leipsic – Carrier, Bellemare, Nosek.

    Rozhodčí: Kendrick Nicholson, Dan O’Halloran – Darren Gibbs, Matt MacPherson
    thejrc.org