Columbus – NY Islanders 5:0 (kon.) | Tampa – Florida 5:3 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (kon.)
New Jersey – Colorado 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Colorado Avalanche
Sobota 07.10.2017, 20:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:28
    Vše nyní ještě podtrhl Cory Schneider, jenž si připsal velice těžký zákrok, ačkoliv vypadal naprosto klidně při jeho zpracování. Matt Duchene si najel mezi kruhy a byl sám před americkým brankářem, trefil jen lapačku.
    54:00 John MOORE - 4:1
     
    54:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Jsou to ale domácí, kteří skórují ve vlastní oslabení! Jesper Bratt projel do útoku podél levého mantinelu a počkal si na nájezd JOHNA MOOREA. Ten dostal puk mezi kruhy a střelou do levé šibenice nedal Bernierovi jedinou šanci. Asistence: Jesper Bratt.
    53:09
     
    53:09
    Branku v oslabení měl na hokejce Taylor Hall, jenž se prodral do zakončení. Z pravé strany ale trefil jen lapačku skvěle chytajícího Berniera!
     
    50:49
    Mikko Rantanen zůstal ležet na ledové ploše a pomalu se z ní sbírá. Vše se tak stalo po nešťastném zákroku Marcuse Johanssona vysokou hokejkou. Přesilovka pro Colorado.
     
    49:04
    Přesně při vypršení trestu Blakea Colemana se hosté dostali od zakončení, puk z pravého kruhu ovšem skvěle vyrazil připravený Cory Schneider!
     
    47:04
    Šance na vrácení se do zápasu. Blake Coleman inkasuje dvě minuty za sekání.
     
    45:13
    Marcus Johansson nyní připravil kotouč pro Nica Hischiera, jenž tvrdě zakončoval od levého kruhu. Jonathan Bernier nebyl překonán touto střelou ani zakončením zpoza branky!
     
    44:17
    Mezírku mezi betony Coryho Schneidera hledal Matt Duchene. Domácí brankář ovšem přesně nastavil hokejku a zamezil druhému puku v jeho síti!
     
    42:47
    Pavel Zacha uzmul kotouč ve vlastním pásmu a postupoval sám na branku Berniera. Toho ale střelou na přední tyčku nedokázal překonat. Taylor Hall následně sám před brankou trefil betony přesouvajícího se Berniera!
    42:02
     
    42:02
    Jonathan Bernier je mužem utkání! Jimmy Hayes byl sám před jeho brankou, položil si jej a dvakrát zakončoval. V ani jednom případě ale kotouč přes hostujícího borce nedostal!
     
    41:46
    Branka to není! Damon Severson se jen tak kysele usmál, toto měla být nejspíše branka na 4:1!
    41:46
     
    41:46
    Další neskutečný zákrok Berniera. Nejdříve střílel do betonů Hall, akce pokračovala a Severson měl před sebou naprosto prázdnou branku. Domácí obránce zakončoval, ale Bernier se skvěle přesunul a kotouč ukryl v lapačce. WOW.
    39:32 Jesper BRATT - 3:1
     
    39:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Třetí využitá přesilovka Devils a jeden velký debut! Hned při svém prvním utkání v NHL se prosazuje JESPER BRATT! Švédský útočník dostal přihrávku na pravý kruh a přesnou střelou do levé šibenice překonal Berniera! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Erik Johnson – 2 min., faul kolenem).
     
    37:44
    Zajímavá situace! Kyle Palmieri byl kolenem naprosto ošklivě dohrán, zastat se ho jela jednička draftu Nico Hischier! Následně se strhla strkanice mezi všemi hráči na ledě!
     
    35:21
    Dvoubodový Kyle Palmieri projížděl kolem branky Berniera, kterého zasáhl a rozhodčí celou situaci posoudil jako nedovolené bránění. Avs tak čeká další přesilovka.
     
    34:23
    Colorado bylo nyní velice blízko k vyrovnávací trefě! J. T. Compher se dostal k odraženému puku a z mezikruží zakončoval. Puk ale vyrazil Schneider.
    32:04 Carl SÖDERBERG - 2:1
     
    32:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Také hostům se povedlo využít přesilovou hru, a to přesně vteřinu před jejím koncem! CARL SÖDERBERG posunul kotouč na Josta a sjel si do brankoviště, kde se svým důrazem dokázal prosadit! Asistence: Tyson Jost a J. T. Compher.
    30:17
     
    30:17
    Luxusní zákroky také Coryho Schneidera! Ten nejdříve zneškodnil střelecký pokus Lindholma od modré čáry, parádně si poradil také s dorážkami Kerfoota a Wilsona!
     
    30:04
    Na dvě minuty utíká na trestnou lavici Steven Santini, jenž si přidržel aktivně hrajícího protihráče. Následuje tak druhá přesilová hra Lavin.
    26:34
     
    26:34
    Neskutečný zákrok Berniera! Taylor Hall dostal kotouč na levý kruh a zakončoval na přední tyčku, hostující brankář se ovšem dokázal rychle přesunout a puk vyrazit! Nereálný zákrok...
    22:52 Jimmy HAYES - 2:0
     
    22:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích v tomto utkání, Devils vedou 2:0! Kyle Palmieri tvrdě pálil od modré čáry. Kotouč se následně od zadního mantinelu odrazil do brankoviště, kde bekhendem skóroval JIMMY HAYES. Asistence: Kyle Palmieri a Will Butcher.
    22:13
     
    22:13
    Nico Hischier měl nyní na hokejce první branku v NHL! Dostal totiž parádní přihrávku na pravý kruh, odkud hned po ledě zakončoval na zadní tyč. Bernier ale předvedl betonem luxusní zákrok.
     
    20:59
    Nikita Zadorov naprosto zbytečným a nesportovním krosčekem poslal k zemi Taylora Halla. Devils si zahrají svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    17:32
    Další skvělý zákrok Schneidera! Sven Andrighetto zakončoval u levé tyčky poté, co dostal přihrávku z druhé strany. Zblízka ale domácího brankáře nepřekvapil.
     
    17:05
    Alexander Kerfoot, hráč draftovaný Devils, nyní mohl skórovat proti týmu, jenž si jej v roce 2012 vybral. Z mezikruží ale pálil jen do ramene Schneidera!
     
    15:49
    Andy Greene si vyměnil kotouč s Hischierem a projel až před branku Berniera, kde zakončoval bekhendem. Hostujícího brankáře ale nepřekonal!
     
    10:41
    Velká šance domácích! Jimmy Hayes po střele od modré čáry pokoušel dorazit kotouč za záda Berniera, ten ale puk udržel na brankové čáře!
     
    10:34
    Devils si zahrají druhou přesilovou hru v utkání. Aktivní Blake Coleman byl před brankou Colorada seknut, na lavici hanby putuje Erik Johnson.
     
    07:56
    Následoval první velký zákrok Schneidera. Po střele Barrieho od modré čáry dorážel Colin Wilson v blízkosti domácího brankáře, ten ale betonem střelu vyrazil!
     
    06:11
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (John Moore – 2 min., podražení).
     
    05:41
    Do dobré střelecké pozice se dostával mezi kruhy Marcus Johansson, jenž zakončoval z otočky. Pokusem po ledě ale připraveného Berniera nepřekonal!
    04:04 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    04:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně ovšem již branka padla a Devils jdou do vedení! Kyle Palmieri objel branku a připravil kotouč pro Willa Butchera, jenž nahazoval před branku. ADAM HENRIQUE se zde prosadil pohotovou tečí! Asistence: Will Butcher a Kyle Palmieri.
     
    02:15
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Anton Lindholm – 2 min., nedovolené bránění).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Henrique (Butcher, Palmieri), 23. J. Hayes (Palmieri, Butcher), 40. Bratt (Hall, Butcher), 54. J. Moore (Bratt) – 33. Söderberg (Jost, Compher)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Santini, J. Moore, Butcher – Hall, Zacha, Palmieri – Ma. Johansson, Hischier, Stafford – Bratt, Henrique, J. Hayes – Gibbons, Coleman, Noesen.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov) – E. Johnson, Nemeth, Barrie, Zadorov, Bigras, A. Lindholm – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Jakupov, Kerfoot, Duchene – Landeskog, Compher, C. Wilson – Jost, Comeau, Söderberg.
    bahis siteleri