Warriors Brno – Jihlava 2:3 (kon.) | Olomouc – Salzburg 3:5 (kon.) | Chomutov – Kladno 0:4 (kon.)
Liberec – Letňany 4:0 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Havířov 4:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 5:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:3 (3:0, 0:1, 4:2)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 07.10.2017, 15:30 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    59:40
    Na hattrick útočil v samotném závěru i Tomáš Křehlík, jenž se dostal ke střele z mezikruží. Proti jeho střele z otočky ale famózně zasáhl betonem Ševců!
     
    56:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velká chyba Rachůnka znamená sedmý gól v jeho síti. Brankář Brodu vyrazil proti puku, ale nešťastně jej odrazil pouze k TADEÁŠI JAKUBCOVI, který měl svou úlohu dost ulehčenou. Asistence: Maxmilián Komma, Kryštof Šánek.
     
    55:30
    Hrabčák měl na holi hattrick. Po šikovném přiklepnutí od spoluhráče byl v dobrém postavení, ale místo poloodkryté klece trefil jen vytrčený beton Rachůnka.
     
    54:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra znamená třetí gól v síti Hradce. Po tvrdé střele Cachnína se jako první dostal ke kotouči MAREK TECL, jenž si díky rychlé dorážce vychutnává gólovou radost. Asistence: Richard Cachnín, Tomáš Křehlík.
     
    53:11
    Přesilovou hru si pro změnu zahraje i hostující tým, který se může pokusit o korekci skóre. Kynčl byl přistižen při nedovoleném zákroku a je mu pískán krosček.
     
    52:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají přesilovou hru a přidávají šestý gól. Střelec poslední branky se v krátké době prosazuje podruhé. SAMUEL HRABČÁK znovu předvedl svoji přesnou střelu, když z levé strany našel přesně horní roh havlíčkobrodské branky. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    50:30
    Hradec má navíc další příležitost přesilové hry, Tomáš Křehlík je totiž vyloučen za hrubost.
     
    50:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    V mezikruží se zmocnil puku SAMUEL HRABČÁK a poradil si náramně. S ničím se nerozpakoval, podíval se a rychlým švihem uklidil kotouč pod horní tyčku Rachůnkovi branky. Asistence: Petr Kuboš.
     
    48:01
    Nakonec se přeci jen vylučuje. Pejchal je vykázán za napadení.
     
    45:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tým z Vysočiny rychle reaguje na trefu domácích. TOMÁŠ KŘEHLÍK se zmocnil kotouče a dojel s ním až před brankáře, kterého si krásnou kličkou nejdříve položil a poté zakončoval do odkryté klece. Asistence: Marek Tecl, Richard Cachnín.
     
    43:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu hattrick! Po pěkné útočné akci ihned po vhazování se prosazuje Dominik Sklenář, který tak zaznamenává v dnešním utkání už třetí branku! Asistence: Samuel Hrabčák, Miroslav Kukla.
     
    38:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra Havlíčkova Brodu už přináší gólové vyústění. TOMÁŠ KŘEHLÍK se dlouho rozmýšlel, kterému ze spoluhráčů že vlastně nahraje. Poté se ale odhodlal ke střele a udělal nejlépe jak mohl, protože přesně našel skulinu mezi výstrojí a tyčí brankáře Ševců. Asistence: Štěpán Dudycha, Matěj Krejčí.
     
    38:05
    Tým hostí se momentálně dožaduje dalšího potrestání, které také přichází. Pěnčík vyhodil kotouč mimo hrací plochu a rovněž odjíždí na trestnou lavici.
     
    36:46
    Za vystřelení puku mimo hřiště je potrestám Matěj Síla.
     
    35:30
    Hra opět v pásmu Brodu. Po velké skrumáži v mezikruží se málem podruhé v zápase radoval Poppel, ale jeho příliš přesná střela zazvonila o spojnici branky.
     
    32:40
    Dudycha neviděl nikoho z najíždějících spoluhráčů, vzal tedy odpovědnost na sebe a udělal dobře. Po objetí celého kluziště zakončoval sám a po obkroužení branky se málem radoval z gólu. Jeho snahu ale překazil hbitý Ševců.
     
    31:08
    A početní výhoda dokonce končí. Kuboš je vyloučen za držení protihráče.
     
    29:21
    Další dobrá příležitost pro Mountfield. Předešlý provinilec Dudycha je opět na trestné lavici, tentokrát za podražení.
     
    28:35
    Havlíčkobrodský Křehlík se zmocnil puku v prostoru mezi kruhy, potáhl kotouč a tvrdou ranou orazítkoval pravou tyč. Teď měli hosté velkou smůlu!
     
    26:24
    Pinkas ale nabídnutou šanci nevyužil, svůj samostatný nájezd zakončil střelou mimo tři tyče.
     
    26:24
    Dudycha zalehl kotouč v brankovišti a je nařízeno trestné střílení!
     
    21:56
    Na světě je první přesilová hra. Hostující Kohout je vyloučen za podražení.
     
    13:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se opět radují Lvi. Pěknou akci Šedivého s Hrabčákem přesně zakončil DOMINIK SKLENÁŘ. Hradecký útočník obdržel pěknou křižnou nahrávku pásmem, se kterou naložil nejlépe jak mohl a Rachůnka hravě překonal. Asistence: Dominik Šedivý, Samuel Hrabčák.
     
    13:20
    Křehlík se protáhl sám přes celé hřiště až před brankáře. V rozhodující chvíli jej ale zdvojila domácí obrana a k zakončení tak ani nedošlo.
     
    10:48
    Po ose Krejčí-Síla-Pinkas putovala další šance Mountfieldu, přičemž poslední jmenovaný se dostal ke střele a jeho rána skončila na spojnici tyče a břevna!
     
    09:03
    Ševců si v krátkém časovém rozmezí připisuje dva dobré zákroky. Nejdříve zneškodnil střelu Tecla téměř z brankoviště, poté lapil i dalekonosný pokus Dvořáka od modré čáry.
     
    06:50
    Havlíčkův Brod se nyní málem postaral o snížení. Z prostoru před brankovištěm vylétl kotouč a zastavil se až o pravou tyč Ševců!
     
    04:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tlak Mountfieldu končí zaslouženou brankou. PETR POPPEL získal puk v prostoru mezikruží, udělal si prostor ke střele a neomylnou ranou pod vyrážečku přidává druhý gól svého týmu. Asistence: V. Síla.
     
    01:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se bleskově ujímají vedení. Hrabčák se dostal podél mantinelu až do útočného pásma, kde přesně našel DOMINIKA SKLENÁŘE u levé tyče. Ten se z dobré pozice nemýlil a v samotném úvodu posílá svůj tým do vedení. Asistence: Samuel Hrabčák.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 2. Sklenář (Hrabčák), 5. Poppel (V. Síla), 14. Sklenář (Šedivý, Hrabčák), 44. Sklenář (Hrabčák, Kukla), 51. Hrabčák (Kuboš), 53. Hrabčák (Sklenář), 57. Jakubec (Komma, Šánek) – 39. Křehlík (Dudycha, Krejčí), 46. Křehlík (Tecl, Cachnín), 55. Tecl (Cachnín, Křehlík)


    Mountfield HK: Ševců (Vacek) – Řehák, Kukla (C), Voňka, Müller, Pěnčík, J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Sklenář (A), Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Soukup, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    BK Havlíčkův Brod: Rachůnek (Arbelovský) – Brdičko, Dvořák, Adam, Kalachev, Škareda, Horák, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Pejchal (A), Petržilka, Kohout, Tecl (C), Křehlík, Pokorný, Cachnín (A). Trenér: Richard Cachnín.

    Rozhodčí: Bejček – Špringl, Horažďovský
    thejrc.org