Warriors Brno – Jihlava 2:3 (kon.) | Olomouc – Salzburg 3:5 (kon.) | Chomutov – Kladno 0:4 (kon.)
Liberec – Letňany 4:0 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Havířov 4:0 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 7:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 5:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
AZ Havířov
Sobota 07.10.2017, 13:30 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    57:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku a potvrzují své dnešní vítězství. Základem gólu bylo zakázané uvolnění hostů, po němž následovalo vhazování před brankářem Dufkem. Zlínští ho vyhráli a sehráli rychlou akci, na jejímž konci stál úspěšný střelec – SEBASTIAN FAJKUS. Asistence: Matyáš Hamrlík a Matěj Pröschl.
     
    36:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka a domácí navyšují své vedení. Filip Weintritt poslal z rohu přihrávku DOMINIKU LUŽOVI před brankou a zlínský forward toho skvěle využil. Jeho střela do šibenice byla tak přesná, že přesněji už to snad ani nešlo. Brankář Havířova se sice dobře přesunul, ovšem nepovedlo se mu utěsnit všechny skuliny. Asistence: Filip Weintritt a Lukáš Světlík.
     
    30:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro Havířov! Domácí po 33 vteřinách od úvodní trefy navyšují své vedení na 2:0. Jeden ze zlínských forwardů se dostal za obranu hostů, tváří v tvář brankáři však neuspěl. Úspěšný byl až DAVID KOZUBÍK, který dotlačil vyražený puk za čáru. Bez asistence.
     
    29:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a ujímají se vedení 1:0. Dufek vyrazil puk před Dominika Lužu, ten se však neunáhlil a místo střely ještě našel zcela volného LUKÁŠE SVĚTLÍKA, který ze strany poslal puk do odkryté branky. Asistence: Dominik Luža a Filip Weintritt.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 30. Světlík (Luža, Weintritt), 31. Kozubík, 37. Luža (Weintritt, Světlík), 58. Fajkus (Hamrlík, Pröschl)


    Berani Zlín: Kubík – Holík, Suhrada, Hamrlík, Jaroněk, Vítek, Janošek, Pavlas, Prchal, Dvořáček, Pröschl, Weintritt, Světlík, Lekeš, Apolenář, Luža, Kozubík, Fajkus, Kristek.
    AZ Havířov: M. Dufek (Štipčák) – Uhlíř, Thiel, Máca, Ševěček, Pavelek, Grygar – Bochnak, Hilšer, Juhász, Janeček, Revaj, Ciencala, Žídek, Tomeček, K. Dufek, Pindel.

    Rozhodčí: Kohoutek – Mikoviny, Kráľ
    ocianews.com