Kladno – Slavia 2:0 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Motor ČB 2:0 (kon.)
Přerov – Litoměřice 0:2 (kon.) | Vsetín – Kadaň 2:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 1:3 (kon.)
Havířov – K. Vary 0:1 (1:3 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 07.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Do třetí třetiny vstoupili hosté s viditelným odhodláním. Valaši však brzy najeli na stejnou notu a svou hrou nepovolili Kadani vyrovnání. Útočnými výpady se prezentovali hlavně vsetínští obránci, ale ani jedna z nadějně vypadajících střel neskončila za zády Dvořáka. Hostující gólman předvedl výborný výkon, jelikož na něj šlo za celý průběh zápasu 41 střel. Domácí Pavelka čelil jen třinácti střeleckým pokusům.

    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače, který ještě stále oslavuje druhé tříbodové vítězství v sezóně, Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:51:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Kadaň se očividně chystala na hru v šesti, ale Valaši neopouštějí útočné pásmo.
     
    59:03
    Blahovu přihrávku vystihl Markovič a ujel po pravém křídle. Jeho střelu bekhendem pod horní tyčku vyrazil Dvořák lapačkou.
     
    58:29
    Po pasáží ve středním pásmu nahazuje Kadaň na Pavelkovu branku. Hosté mají poslední minutu a půl na vyrovnání.
     
    57:30
    Z nulového úhlu vypálil Kůs, Pavelka vyrazil kotouč před sebe, kam si opět nabruslil Kůs. Přes bránící hráče už však nedokázal vystřelit.
     
    56:09
    Proti střele Šilhavého zasáhl Dvořák koncem hokejky. Puk končí na vnější straně brankové sítě a hraje se v útočném pásmu domácích.
     
    55:32
    Markovičova přihrávka do mezikruží na hlouček hráčů se odrazila od brusle hostujícího Havla přímo na branku Kadaně. Dvořák puk stále sledoval, a tak mu zákrok lapačkou u pravé tyčky nedělal problémy.
     
    54:28
    Hejcman dostal na levé křídlo přesnou přihrávku, čehož okamžitě využil a vypálil na branku. Na druhou stranu se bleskově vydal Hořanský, který z levého kruhu vystřelil mezi betony.
     
    54:01
    Ostrčilova střela z pravého křídla končí v moci kadaňského gólmana.
     
    53:36
    Krenželok se vydal do útoku, neměl však k sobě žádného ze spoluhráčů, a tak od modré pouze nahodil na branku, čímž aspoň vybojoval útočné pásmo.
     
    52:55
    Janáčkova prudká střela od modré šla pouze kolem branky. Od mantinelu odražený kotouč zkusil do branky dopravit Hořanský. Kotouč zasáhl ve vzduchu a poslal jej přímo do Dvořákovy lapačky.
     
    52:31
    Hořanského střela od mantinelu končí v připravené Dvořákově lapačce.
     
    51:59
    Nahození od modré čáry nebylo pro Dvořáka nebezpečné. Kadaňský gólman odklonil puk do rohu za brankou.
     
    51:26
    Markovič přebruslil všechny hostující hráče a z těsné blízkosti se pokusil procpat puk po ledě kolem levé tyčky. Z této situace vyšel vítězně hostující muž v masce.
     
    50:45
    Hlava poslal za jízdy zadovku na Roba, ten si puk zpracoval a vystřelil. Do střely z vrcholu pravého kruhu se položil Hořanský a zabránil tak ohrožení Pavelky.
     
    50:15
    Kadaňská střela ihned po vhazování v útočné třetině byla zblokována.
     
    49:22
    Krenželok nabruslil do útočné třetiny po levém křídle a i přes těsné bránění ze strany hostí vystřelil. Dvořák jeho střelu vyrazil vyrážečkou, což však vsetínskému obránci nezabránilo v dalších střeleckých pokusech. Mladý obránce byl velmi blízko ke třetí vsetínské brance.
     
    Dnešní utkání sleduje 2805 diváků.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Janáček (Pokorný), 5. Podešva (Vávra, Slováček) – 35. Rob


    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Janáček, Dundáček, D. Krenželok, Šenkeřík – Březina, Hruška, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – Jonák, Pokorný, Hořanský – Toman, Šilhavý, Vítek.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný, Szathmáry, Kadeřávek, R. Černý, Cestr, Blaha – Krejčiřík, Hejcman, O. Procházka – Kůs, Rob, J. Havel – Hlava, Rindoš, Kohút – Ringler, Adámek, Tupý.

    Rozhodčí: Obadal, Skopal – Bryška, Novák
    thejrc.org