Nymburk – Havlíčkův Brod 2:1 (1:0 po s.n.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 8:2 (kon.)
Poruba 2011 – Šumperk 9:5 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 2:3 (kon.) | Klatovy – David Servis 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Tábor 2:4 (kon.) | Most – Bílina 4:3 (3:1 po s.n.) | Pelhřimov – Písek 2:5 (kon.)
Kobra – Děčín 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Řisuty 6:1 (kon.)
Letňany – Dvůr Králové n. L. 4:7 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
HC Řisuty
Sobota 07.10.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci baví hokejem! Při předchozím pokusu o akci až "do kuchyně" se sice ještě do kombinace vloudila nepřesnost, ale přesilovka pokračovala a Lukáš Tondr krásným křižným pasem našel ve střehu číhajícího KAMILA BŘÍŠKU, jehož rána z první končí šestým gólem a zároveň hattrickem tohoto hráče.
    Asistence: Tondr Lukáš, Homolka.
     
    38:20
    Vlci právě vstřelili branku!
    Demolice Buldoků pokračuje, je tu pátý vlčí zásah. Kamil Bříška sice před malou chvílí střelecky neuspěl, nyní si však spravil chuť, jelikož vytvořil střeleckou pozici pro ONDŘEJE ŽALUDA a jablonecký obránce překonal Chabra svižnou střelou ze zápěstí.
    Asistence: Bříška.
     
    27:03
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je pořádná kanonáda. Po spolupráci Nevyhoštěného s Havlasem posunul druhý jmenovaný kotouč na vzdálenější tyčku, kde jej do branky uklidil volný JAN VÍŠEK!
    Asistence: Havlas, Nevyhoštěný.
     
    25:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hostující obrana působí ve druhé části velmi děravým dojmem a nyní přichází další trest! KAMIL BŘÍŠKA se zmocnil puku ve středním pásmu, prohnal se podél mantinelu až za Ilašenkovu klec a po parádním vyjetí zpoza branky zvyšuje přesnou střelou mezi betony už na 3:1! To byla hokejová paráda.
    Asistence: Tondr Martin, Homolka.
     
    24:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Ale teď už byl Ilašenko krátký! Vlci to sehráli jednoduše a zároveň účelně. Víšek po přechodu modré čáry posunul puk VOJTĚCHU HAVLASOVI, jehož svižná střela končí v síti!
    Asistence: Víšek.
     
    12:07
    Vlci právě vstřelili branku!
    Teď to ale domácí sehráli moc pěkně. Homolka posunul touš na Lukáše Tondra, který moc dobře věděl o zcela volném KAMILU BŘÍŠKOVI a adresoval mu přihrávku. Na Bříšku se už usmívala poloprázdná branka a máme vyrovnáno.
     
    5:32
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se z ničeho nic dostávají do vedení! Kos poslal kotouč do brankoviště, kde si jej našel PETR KAIL a z bezprostřední blízkosti otevřel skóre utkání.
    Asistence: Kos, Dostál.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 13. Bříška (Tondr Lukáš, Homolka), 25. Havlas (Víšek), 26. Bříška (Tondr Martin, Homolka), 28. Víšek (Havlas, Nevyhoštěný), 39. Žalud (Bříška), 44. Bříška (Tondr Lukáš, Homolka) – 6. Kail (Kos, Dostál)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Moravec, Žalud, Čechura, Pavlů, Tondr Martin, Pilař, Zeman, Homolka – Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Babec, Frk, Peřina, Gecko.
    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Keller, Dostál, Havelka, Bílek, Kužel (A), Petržílka – Krpata, Kos (C), Kail, Choc, Hampl, Záleský, Fortelka, Janeček, Náprstek.
    thejrc.org