Nymburk – Havlíčkův Brod 2:1 (1:0 po s.n.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 8:2 (kon.)
Poruba 2011 – Šumperk 9:5 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 2:3 (kon.) | Klatovy – David Servis 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Tábor 2:4 (kon.) | Most – Bílina 4:3 (3:1 po s.n.) | Pelhřimov – Písek 2:5 (kon.)
Kobra – Děčín 7:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Řisuty 6:1 (kon.)
Letňany – Dvůr Králové n. L. 4:7 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
9:5 (4:1, 2:1, 3:3)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 07.10.2017, 17:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    JIŘÍ ZDENĚK zkompletoval hattrick poté, co se dostal za Dračí obranu a sám tváří v tvář Svobodovi jej překonal bekhendovou kličkou a střelou pod víko. Asistence: Tomáš Káňa a Marek Kaluža.
     
    52:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    DAVID ZACHAR se nejlépe zorientoval na brankovišti a dorazil odskočený puk pod horní tyč. Asistence: Marek Kaluža.
     
    50:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Chybí tři vteřiny do vypršení trestu Šťávy a VLADIMÍR CINK trestá porubské zaváhání při rozehrávce a střelou nad levé Kůdelovo rameno snižuje na rozdíl dvou branek.
     
    47:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Müllerovu střelu Kůdela jen vyrazil před sebe, kde však stál MILAN OSTŘANSKÝ a ten poslal puk nad sedícího Kůdelu. Asistence: Jakub Müller a Jakub Schejbal.
     
    44:55
    Draci právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR KOVAŘÍK nahodil puk na brankové čáře a i když si Kůdela svou pravou tyč kryl, prošel kotouč asi někde kolem brusle za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Šťáva a Jiří Půhoný.
     
    43:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    TADEÁŠ JAROŠ se jen opřel do hokejky a kotouč poslal na bránu. Svoboda byl sice vyjetý, aby zmenšil střelecký úhel, ale přesto mu kotouč prošel za záda. Asistence: Lukáš Říha a Samuel Ollender.
     
    39:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Střela Šťávy dopadla na Kůdelu, který ovšem nedokázal kotouč zkrotit a poskakující kotouč kličkou dopravil do odkryté brány VLADIMÍR CINK. Asistence: Ondřej Šťáva.
     
    28:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dlouho se Porubští snažili o přesilovkový gól až se podařil zrealizovat zřejmě nacvičený signál, kdy Luka je na levém křídle a JIŘÍ ZDENĚK si na pravém sjíždí před branku, kde navíc cloní i jeden porubský obránce, a dostává přesnou křižnou přihrávku, čímž zakončuje do odkryté brány. Svoboda neměl žádnou šanci reagovat! Asistence: Vladimír Luka a Michal Janota.
     
    20:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Opět rychle využitá přesilovka! JIŘÍ ZDENĚK si popojel od modré čáry a vystřelil. Asistence: Michal Janota a Tomáš Káňa.
     
    19:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Šumperským se nepodařilo skórovat a tak přišel protiútok. MAREK KALUŽA vzal vše na sebe a po levém křídle si dojel pro svou druhou úspěšnou střelu. Svobodovi prošel puk mezi betony. Asistence: Jiří Zdeněk a Tadeáš Jaroš.
     
    16:41
    Poruba právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA nic nevymýšlel a poslal kotouč na bránu. Lakosilovi před brankovištěm clonila dvojice hráčů, takže si na puk ani sáhnout nemohl. Asistence: Lukáš Říha a Luboš Adam.
     
    13:01
    Draci právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ KRÁLÍK celkem lehce projel středním pásmem a doslova se nacpal na střed před Kůdelu a skoro v pádu se pořádně opřel do hokejky. Puk prošel porubskému brankáři mezi betony. Asistence: Vladimír Cink.
     
    06:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ŘÍHA si sjel za šumperskou bránu, ale ještě před tím naznačil střelu, takže Lakosil z brankoviště vyjel na pravou stranu více než měl, a když porubský útočník dokonal objetí, nahodil puk do brankoviště, kde si jej za čáru srazil bruslí šumperský obránce. Asistence: Tadeáš Jaroš a Luboš Adam.
     
    03:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá početní výhoda! MICHAL JANOTA si nahodil puk se Zdeňkem a od modré čáry přesně na středu hřiště vypálil. Lakosil kotouč sklepl mezi betony, ale střela byla tak prudká, že puk popadl až za brankovou čáru. Asistence: Jiří Zdeněk a marek Kaluža.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 4. Janota (Zdeněk, Kaluža), 7. Říha (Jaroš, Adam), 17. Luka (Říha, Adam), 20. Kaluža (Zdeněk, Jaroš), 21. Zdeněk (Janota, Káňa), 29. Zdeněk (Luka, Janota), 44. Jaroš (Říha, Ollender), 53. Zachar (Kaluža), 59. Zdeněk (Káňa, Kaluža) – 14. Králík (Cink), 40. Cink (Šťáva), 45. Kovařík (Šťáva, Půhoný), 48. Ostřanský (Müller, Schejbal), 51. Cink


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Popela, Janota, Kaluža, Puškár, Adam, Slavík – Fojtík, Zachar, Ballner – Luka, Zdeněk, Káňa – Jaroš, Říha, Ollender – Sztefek, Schwarz, Gelnar
    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Sedlák, Gewiese, Šťáva, Schejbal. Ďurkáč, Řezáč, Procházka – Vachutka, Vymazal, Půhoný, Kovařík, Lehečka, Králík, Hroch, Novosad, Cink, Skopal, Müller, Ostřanský

    Rozhodčí: Koziol – Bojda, Mikler
    thejrc.org