Liberec – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Vítkovice – Jičín 15:3 (kon.) | Tatran – Bohemians 5:6 (po pr.)
Olomouc – Ostrava 5:12 (kon.)
po prodl.
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:6 (2:2, 1:2, 2:1 - 0:1)
FbŠ Bohemians
Sobota 07.10.2017, 17:30 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 6. kolo
     
    62:06
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A když nedáš, dostaneš! Bohemians se dostaly do protiútoku a HANA POLÁKOVÁ po skvělé přihrávce Adély Bočanové střílí rozhodující branku. Asistence: Bočanová.
     
    57:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tento zápas je plný zvratů a drama, protože Bohemians zásluhou HANY POLÁKOVÉ srovnávají stav! Poláková přibližně metr za půlící čárou vyslala projektil, který se přesně zapíchl v pravém rohu nad ramenem Drbalové. Asistence: Slavíková.
     
    42:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Deset vteřin přesně. Tolik potřebovala KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ k tomu, aby Tatran opět dostala zpět do vedení! Hostující hráčky jakoby ani nepostřehly, že se už rozehrálo a této chyby hráčka s číslem šest využila přesnou střelou pod ruku Kreisingerové. Bez asistence.
     
    42:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky srovnávají! LENKA FALTUSOVÁ nevymýšlela nic velkého a prostě z poloviny hřiště vypálila křížem dělovku. Míček trefil přesně pravý růžek klece Kreisinglerové, která čekala střelu k tyči levé. Asistence: Viplerová.
     
    36:34
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesto ale se jím narozdíl od Klokanek podařilo využít přesilovku! Před gólmankou Kreisingerovou vznikla skrumáž, ve které se nejlépe vyznala KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ a za velké radosti a oslav snižuje na 3:4. Asistence: Kramperová.
     
    30:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To už se nedá ale říct o další akci! ANDREA KADIDLOVÁ se totiž dostala k dorážce a tentokrát už byla Drbalová krátká.
     
    20:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To Klokanky z protiútoku úspěšné jsou a poprvé v utkání se ujímají vedení! Hana Poláková nahrála MONICE SLAVÍKOVÉ a ta nechala gólmanku Drbalovou nataženou bezmocně na zemi a poslala jí míček za záda. Asistence: Poláková.
     
    16:21
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A máme opět srovnáno! Krásná ukázka sehranosti přináší Bohemians druhou branku, když střelu Bočanové pohotově dorazila za záda bezmocné Drbalové HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Bočanová.
     
    12:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice si berou zpět své vedení! LIANA MATĚVOSOVÁ využila přihrávku Viplerové a střelou z otočky dostala míček až za brankovou čáru. Asistence: Viplerová
     
    06:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už to ale není pravda, protože Klokanky srovnávají! Kristýna Jarešová gólmanku Drbalovou překonat nezvládla, ELIŠKA REISCHLOVÁ už ale akci dokončila. Asistence: Jarešová.
     
    02:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku utkání! Liana Matěvosova našla dobře postavenou LENKU FALTUSOVOU, která gólmance Bohemians dala jesle. Asistence: Matěvosova.

    Marek Baloun


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Faltusová (Matěvosová), 13. Matěvosová (Viplerová), 37. Vachušková (Kramperová), 43. Faltusová (Viplerová), 43. Vachušková – 7. Reischlová (Jarešová), 17. Poláková (Bočanová), 21. Slavíková (Poláková), 31. Kadidlová, 58. Poláková (Slavíková), 63. Poláková (Bočanová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Rybínová, Brotánková – Kubelková, Brandová, Reková – Marko, Viplerová, Matěvosová – Reindlová, Morová, Vachušková – Chaloupková, Faťunová, Faltusová – Kramperová.
    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Císařová, Šindelářová, Hnátová, Loudová, Nová, Nardi – Radová, Veharová, Heráková – Slavíková, Kadidlová, Poláková – Jarešová, Reischlová, Semeráková – Pechánková, Bočanová, Zlámalová.

    Rozhodčí: Hátlová, Jansová

    Diváci: 153
    bahis siteleri