Chabarovsk – Toljatti 4:1 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 3:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Jokerit 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Lada Toljatti
Neděle 08.10.2017, 09:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle a co nejlepší vstup do nového týdne. Na počtenou! (11:34:22)
     
    Dohráno! Chabarovsk si z dnešního utkání odnáší tři body, Toljatti se ani tentokrát nepodařilo prolomit střeleckou mizérii. Domácí dnes měli většinu utkání na ledě převahu a jejich vítězství je tak naprosto zasloužené. Hosté v zápase také měli nějaké světlé chvilky, na body to ale ani zdaleka nestačilo.
     
    Československá stopa
    Michal Jordán (CHA) – 0+0, 3 střely, ice time 20:58
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+2, 0 střel, ice time 18:46
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 36 – 34
    Zblokované střely: 6 – 9
    Vhazování: 37 – 31
    Trestné minuty: 29 – 10
    Využití přesilovek: 2/4 – 1/3
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hosté nahazují kotouč do pásma soupeře, kde si jej na svou hokejku bere Karmaškov. Ten se následně odebírá za branku, hráči Lady se zase stahují k té své.
     
    58:04
    Hlasatel v Platinum Areně ohlásil poslední dvě minuty třetí třetiny, které začínáme v chabarovském obranném pásmu. Ladě však na nějaký propracovanější útok už nezbývají síly a Metsola tak může být v klidu.
     
    57:10
    Zohornovi ještě očividně zbývá dost energie, český forvard ve službách Chabarovsku teď svými rychlými výpady na branku hodně trápí zdecimovanou obranu Toljatti.
    55:59 Alexej BYVALCEV - 4:1
     
    55:59
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Lazušin inkasuje počtvrté, Amur si tímto zásahem už snad definitivně pojistil zisk tří bodů! Tomáš Zohorna projel skrz bránící hráče soupeře až k bráně a z bezprostřední blízkosti zasáhl tyč, od které se puk odrazil přímo na hůl ALEXEJE BYVALCEVA. Ten neměl s usměrněním pryže do obrovského prázdného prostoru v soupeřově svatyni sebemenší problém. Asistence: Tomáš Zohorna, Oleg Li.
     
    55:10
    Utkání se více méně dohrává, oba celky jsou zřejmě již s výsledkem utkání smířeny. Na puku je momentálně častěji hostující Lada, která se ale vůbec nehrne do útoku a drží se spíše ve své třetině.
     
    53:45
    Zohorna drží puk za bránou soupeře a hledá nějaký způsob, jak by jej mohl nahrát připraveným spoluhráčům před brankou. Na obou stranách je ale obklíčen hráči soupeře, rozhodně to teď nemá jednoduché.
     
    52:28
    Chabarovsk si málem v útočném pásmu ukořistil puk pro sebe, jeden z hráčů Lady tomu však na poslední chvíli zabránil. Kdyby se mu to nepovedlo, dostal by se jeho celek do dost svízelné situace.
     
    50:57
    Nikita Filatov se na kruhu dostal ke střele, hráč se zkušenostmi s NHL poslal puk přímo do ramene připraveného Juhy Metsoly. Tomu se dnes v brance Amuru daří a má nemalý podíl na náskoku jeho týmu.
     
    49:46
    Domácí tygři jsou stále v útočném pásmu jako přikovaní, brankář Lady neprožívá úplně bezstarostné chvíle. Zbývá sice ještě deset minut do konce utkání, dovolím si však už nyní říct, že o vítězi je rozhodnuto.
    48:13 Pavel DĚDUNOV - 3:1
     
    48:13
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce vede ke třetí brance Amuru! PAVEL DĚDUNOV si ve středním pásmu vzal puk na svou hůl, projel toljattskou obranou jako nůž máslem, zajel za branku a následně zasunul puk mezi tyč a beton Alexandra Lazušina. Hezčí gól v dnešním zápase uvidíme už jen těžko. Bez asistence.
     
    47:37
    Domácí se osvobozují, Zohorna už netrpělivě přešlapuje u dvířek od trestné lavice. Za několik sekund se vrátí na led, Chabarovsk toto oslabení přežije bez újmy na náskoku.
     
    46:19
    Toljatti se poprvé v této početní výhodě usadilo před Metsolou a kombinuje. Ke střele se ale před dosud pevnou obranu Amuru dostane jen těžko, pokud nevymyslí něco kreativnějšího, než čím se dosud prezentuje.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., hraní puku rukou).
     
    Dnešní utkání sleduje 6 023 diváků (84,83% kapacity).
     
    44:54
    Vorobjov se okamžitě po vyhraném vhazování v útočném pásmu dostal ke střele, kterou Lazušin vykryl dobře nastavenou rukavicí. Vhazování se tak bude po kratičké pauze opakovat.
     
    43:38
    Karmaškov sbírá puk za svou bránou a posílá jej dopředu, hosté se snad poprvé ve třetí třetině pokusí přesunout do útoku. Uvidíme, zda-li se jim povede na kvalitní defenzívu Chabarovsku nějak vyzrát.
     
    42:47
    Strážce hostující svatyně momentálně rozhodně není bez práce, jeho obrana teď znovu dělá naprosto amatérské chyby a on tak musí většinu akcí likvidovat úplně sám.
     
    42:26
    Dědunovova slabá střela skončila na betonu brankáře Lady, odkud se odrazila za branku. Tam si volný puk berou zpět na hůl domácí hráči, jejich útok tak může pokračovat dál.
     
    41:19
    Toljatti se v oslabení zvládá bránit s přehledem, Chabarovsku se teď vůbec nedaří se před Lazušinem usadit. Z ochozů Platinum Areny se pochopitelně line pískot, fanoušci nejsou úplně šťastní.
     
    40:19
    Amur neztrácel čas a okamžitě se probojoval do soupeřovi třetiny, kde rozjel krátkou kombinaci. Ta byla ale nakonec rozebrána ještě předtím, než se domácí dostali ke střele.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Čtyřicet minut za námi, Chabarovsk půjde do třetí třetiny s jednobrankovým náskokem. Ten mu v osmadvacáté minutě v přesilovce zařídil Oleg Li. Domácí měli v první polovině druhé dvacetiminutovky na ledě jasnou převahu, ke konci třetiny s nimi však Lada začala postupně srovnávat krok a v posledních minutách jsme sledovali pohledný a vyrovnaný hokej.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 23 – 30
    Zblokované střely: 3 – 5
    Vhazování: 27 – 10
    Trestné minuty: 27 – 10
    Využití přesilovek: 2/4 – 1/2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Alexandr Něstěrov – 2 min., podražení).
     
    38:56
    Chabarovsk se usadil před brankou opozice a rozjel krátkou kombinaci, která vyústila v nepřesnou střelu z pravého kruhu. Lazušin tak vůbec nemusel zasahovat.
     
    37:35
    Do konce prostřední dvacetimintovky zbývají zhruba dvě a půl minuty, momentálně se hraje v pásmu Lady. Sledujeme vyrovnaný souboj s dobrými šancemi na obou stranách, oba týmy hrají na plný plyn.
     
    36:19
    Svatyni Lady si teď obkroužil Kirill Rasskazov a chtěl puk uklidit mezi beton gólmana a levou tyč, jenže kvůli dotěrnému obránci soupeře nedokázal přesněji zamířit a puk tak šel úplně jinam, než měl.
     
    35:42
    Toljatti se za brankou soupeře dostalo ke kotouči a sérií dost krkolomných přihrávek se dopracovalo i ke střele, klouzající kotouč schovává Metsola do rukavice. Hra je přerušena.
     
    34:07
    Amur se drží v útoku i po vypršení přesilovky, nedaří se mu však atakovat soupeřovu klec už tak jednoduše jako předtím. Střel na branku je k vidění poskrovnu.
     
    32:37
    Chabarovsk si v přesilovce počíná nebezpečně, Lazušin se momentálně musí hodně otáčet, aby všechny jejich pokusy vykryl včas. Bránící čtyřka Toljatti se ještě nedostala k puku, na ledě je skoro celé oslabení.
     
    31:53
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Jegor Babenko – 2 min., sekání).
     
    31:42
    O něco málo více ze hry mají nyní hráči Chabarovsku, kterým se však nedaří na delší dobu prorazit před Lazušina. Defenzíva Lady se v posledních chvílích hodně zpevnila a teď napravuje svojí reputaci.
     
    30:34
    Hra je přelévá ze strany na stranu, atak hostů střídá protiútok Amuru a naopak. Sledujeme rychlý hokej, který se fanouškům v Platinum Areně musí jistě líbit.
     
    29:35
    Tak pozor, s Toljatti to možná ještě tak tragické nebude! Hosté se dostali do slibného přečíslení dva na jednoho a zakončení Jegora Babenka vykryl Metsola betonem jen s notnou dávkou štěstí!
     
    28:27
    Stejně jako v první třetině se i tentokrát Lada po inkasovaném gólu sesypala jako domeček z karet, momentálně je zralá na ručník. Chabarovsk je pevně usazený v útoku a dělá si prakticky vše, co se mu jen zlíbí...
    27:31 Oleg LI - 2:1
     
    27:31
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Využít přesilovku Amuru netrvalo dlouho, domácí jdou znovu do vedení! Zohorna nahrál na opačný kruh Byvalcevovi, který našel před brankou nikým nehlídaného OLEGA LIHO. Ten jen usměrnil kotouč za nepřipraveného strážce toljattské branky. Asistence: Alexej Byvalcev, Tomáš Zohorna.
     
    27:07
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Dmitrij Vorobjov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:58
    Nikita Filatov se zvládl velmi rychle přesunout z vlastního pásma před branku Chabarovsku a i přes dotěrné obránce soupeře zakončit, jeho pokus nakonec připravený strážce domácí branky kryje lapačkou.
     
    26:30
    Metsola před dorážejícími hráči soupeře raději skryl puk pod svojí rukavici a přerušuje tak hru. Před brankou následně vznikla další strkanice, ani tentokrát se však vylučovat nebude.
     
    25:28
    Ježov chtěl rozehrát pryž dopředu, omylem ale přitom namazal Olegu Limu. Ten si udělal krátký výlet do mezikruží a zakončil těsně vedle hostující svatyně, Chabarovsk nyní ke gólu vůbec neměl daleko.
     
    24:30
    Ušenin se snažil seč mohl pro sebe vybojovat kotouč v rohu za hostující brankou, jenže na přetlačení dvou hráčů Lady mu síly nestačily. Puk si tak berou hokejisté Toljatti, kteří se snaží prorazit vpřed.
     
    23:27
    Gorškov opustil trestnou lavici a okamžitě zamířil do obranného pásma pomoct svým spoluhráčům, kteří se zanedlouho poté dostali ke kotouči a vyhodili jej až na druhý konec ledové plochy. Icing.
     
    22:28
    Toljatti se snaží v útočném pásmu něco vymyslet, Amur ale velmi pečlivě brání a nenechává soupeři na ledě moc prostoru. Metsola zatím nemusel ani jednou v oslabení zasahovat.
     
    21:30
    Hra je nyní hodně rozkouskovaná, v první minutě a půl jsme viděli kolem šesti přerušení. Po tom momentálně probíhajícím proběhne buly ve středním pásmu, blíže k chabarovské modré.
     
    21:16
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Gorškov – 2 min., podražení).
     
    20:52
    Chabarovsk do druhé třetiny vlétl po hlavě, Lazušin už musel z rukávu vytáhnout hned několik zákroků. Obrana Lady je zřejmě duchem stále ještě v kabině, vůbec svému brankáři nepomáhá.
     
    20:17
    Domácí se sedmnáct sekund po úvodním hvizdu druhé třetiny dopouští icingu, po kratičké přestávce se tak bude vhazovat po pravé ruce Juhy Metsoly.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka je v Platinum Areně u konce, stav je po ní vyrovnaný – 1:1. Domácí nejprve poslal v přesilovce do vedení Vladislav Ušenin, tři minuty před koncem úvodní třetiny pak Lada srovnala zásluhou Igora Skorochodova. Amur byl po většinu dějství na ledě lepším týmem a nebýt dlouhého pětiminutového oslabení, pravděpodobně by si vedení udržel až do přestávky.
     
    Statistiky po první třetině
    Střely na branku: 9 – 18
    Zblokované střely: 1 – 3
    Vhazování: 12 – 9
    Trestné minuty: 25 – 4
    Využití přesilovek: 1/2 – 1/1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Na levém kruhu se uvolnil Oleg Li a rozhodl se proklepnout reflexy strážce hostující svatyně. Projektil nakonec zamířil přímo do výstroje hbitého Lazušina, hra je přerušena.
     
    18:45
    Beljakov už je nějakou dobu na ledě, Amur má tedy přesilovku. V té zatím nic moc kloudného nevymyslel, Lazušin dosud nemusel zasahovat. Obrana Toljatti nyní odvádí docela dobrou práci.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Igor Skorochodov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:38
    Finský gólman nakonec opravdu zalehl puk těsně před brankovou čarou, gól tedy neplatí! Stav je tak stále vyrovnaný, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    17:38
    Pozor – Lada může jít do vedení! Videorozhodčí teď prošetřuje situaci, která vedla k šarvátce před brankou, kdy po střele jednoho z hráčů Lady z kruhu zalehl Metsola puk někde u brankové čáry.
     
    17:38
    Atmosféra na ledě houstne – po přerušení před brankou Amuru vznikla dost agresivní strkanice, do které se krom brankářů zapojili snad všichni hráči na ledě. Vylučovat se však pravděpodobně nebude.
    16:51 Igor SKOROCHODOV - 1:1
     
    16:51
    Lada právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovku přeci jen využívají, je vyrovnáno! Bránící čtveřice Chabarovsku byla na ledě hodně dlouho a únava jí nakonec dostala do kolen. Před brankou domácích vznikl chaos, ve kterém se nejlépe zorientoval IGOR SKOROCHODOV. Asistence: Dmitrij Vorobjov, Semjon Valujskij.
     
    15:40
    Z početní výhody hostů zbývá něco přes dvě minuty, zatím se jim podařilo Metsolu ohrozit jen dvakrát. Před malou chvílí se ke střele dostal Dmitrij Vorobjov, jehož projektil od modré ale jen orazítkoval plexisklo za brankou.
     
    14:24
    Chabarovsk se znovu osvobozuje, hostům se nedaří navázat na dobrý začátek přesilovky. Domácí se zvládají bránit bez větších obtíží, Lada je v útoku trochu bezzubá.
     
    13:33
    Lada zahájila dlouhou přesilovku aktivně, Metsola už musel čelit dvěma pokusům o vyrovnání. Po nějaké době se však ke kotouči dostal i Amur, který jej obratem vyhodil ven z obranného pásma.
     
    12:58
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Frolov – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Pětiminutový trest odpyká Ivan Beljakov.
     
    12:35
    Momentálně nesledujeme zrovna záživnou pasáž hry, něco tomu chybí. Obě strany teď působí dost nesehraně, zajímavějších šancí je v posledních minutách k vidění minimum.
     
    11:09
    Pavel Turbin nahrál v obranném pásmu Jordánovi, který okamžitě po přejetí domácí modré nahodil kotouč hluboko do soupeřovy třetiny kluziště. Amur se v posledních minutách vůbec nehrne do útoku.
     
    09:54
    Toljatti se z inkasované branky zdánlivě oklepalo, momentálně je častěji na kotouči a snaží se na delší dobu usadit před chabarovskou svatyní. To se mu ale nedaří, domácí obrana je všude o vteřinu dřív.
     
    08:31
    Opět na ledě vidíme bratry Ušeninovi, kteří teď hodně trápí defenzívu hostů. Ta zvládá jejich akce hasit jen stěží, většinu musí krotit až dobře chytající Lazušin.
     
    07:23
    Chabarovsku jeden zásah očividně nestačil, jeho hráči stále aktivně napadají soupeřovu klec ve snaze svůj náskok rozšířit. Gólman Lady má teď plné ruce práce, jelikož jeho obrana se po inkasované brance úplně rozpadla.
    06:12 Vladislav UŠENIN - 1:0
     
    06:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Lada v oslabení působila možná až příliš pasivně, což se jí nakonec vymstilo! U pravého kruhu se po krátké kombinaci se svým dvojčetem Vjačeslavem na kotouč dostal VLADISLAV UŠENIN a ten odtud propálil vše, co mu stálo v cestě. Lazušin byl bez šance. Asistence: Vjačeslav Ušenin.
     
    05:48
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Kirill Kapustin – 2 min., sekání).
     
    04:51
    Hra se přelévá ze strany na stranu, momentálně sledujeme rychlou a vyrovnanou partii. Lada se svým soupeřem po špatném začátku srovnala krok.
     
    03:54
    Toljatti se poprvé ohřálo v útoku a dokonce se mu povedlo i ohrozit gólmana Chabarovsku. Z prostoru mezi modrou a kruhem pro vhazování vypálil Něstěrov, jehož ránu vykryl připravený Fin v domácí brance lapačkou.
     
    02:40
    Poprvé v zápase na sebe upozornil Michal Jordán, jeho střela z levého kruhu pro vhazování teď zaduněla o beton připraveného Lazušina a odrazila se do rohu kluziště.
     
    01:28
    Ušenin chtěl za brankou Lady o pryž obrat Gurkina, jenž však zvládl ze sebe dotěrného forvarda soupeře setřást a rozehrát kotouč dopředu.
     
    00:52
    Lazušin už má ve statistikách první dva zákroky, teď musel likvidovat střelu Bogdana Potěchina z kruhu. Chabarovsk je momentálně aktivnějším celkem, Toljatti začátek trochu zaspalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyšlo lépe pro Ladu, která se s kotoučem stáhla do své třetiny hrací plochy. Krátce na to vyrazila vpřed, její atak byl ale rychle rozebrán.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hymna dozněla, sudí už pomalu ale jistě svolává první lajny do středového kruhu k prvnímu buly. Začínáme!
     
    Hosté už vyrážejí na led a řadí se na modré čáře, po domácích zatím stále ani vidu ani slechu. Až se ke svým soupeřům na připojí, poslechneme si ruskou státní hymnu.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemné a ničím nerušené nedělní ráno, v chabarovské Platinum Areně už je vše připraveno pro dnešní zápas. Hráči jsou ještě v kabinách, do startu utkání zbývá něco málo přes deset minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kondratěv, Kuzmin, Turbin, Jordán, Aťušov (C), Averin, Karmaškov – Byvalcev, T. Zohorna, O. Li – Rasskazov, Frolov, Potěchin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Dědunov, Ruděnkov, Beljakov – Kacuba.

    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – D. Vorobjov, Ch. Genoway, D. Ježov (C), Ďjakov, Gurkin, Maleňkich, Kirillov – Zernov, Filatov, Kapustin – Babenko, Mastrjukov, Bočarov – Něstěrov, Valujskij, Skorochodov – Achmetov, A. Strelcov, Rachimullin.

    Rozhodčí: Kuljov, Gamalej – Zacharov, Bersenjov.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Poprvé v letošním ročníku se oba týmy střetly začátkem září na ledě Toljatti. Domácí poslal do vedení ve třinácté minutě Alexandr Nesterov a stav 1:0 platil až do samotného závěru základní hrací doby, kdy se Amuru podařilo vyrovnat zásluhou Tomáše Zohorny. Utkání tak dospělo do prodloužení, ve kterém bod navíc Chabarovsku přisoudil Alexej Byvalcev. Lada má tedy svému soupeři rozhodně co vracet.

    Neděle, 3. září 2017
    Lada Toljatti – Amur Chabarovsk 1:2pp.
    Třetiny: 1:0, 0:0, 1:0 – 0:1

    Branky: 13. Nesterov – 59. Zohorna, 63. Byvalcev.
    Střely na branku: 25 – 23
    Zblokované střely: 14 – 10
    Vhazování: 27 – 32
    Trestné minuty: 10 – 12
    Využití přesilovek: 0/6 – 1/5
    Diváci: 5 909.
     
    LADA TOLJATTI
    14. místo ve Východní konferenci
    19 Z, 3-1-2-13, 13 bodů (skóre 29:46)

    Toljatti je na tom hodně špatně. Aktuálně je poslední nejen v rámci Charlamovovy divize, ale i celé Východní konference. Hlavním kamenem úrazu Lady je produktivita – dosud vstřelila celkem pouze devětadvacet branek, což je nejméně v celé KHL. Navíc jen čtyřikrát v letošní sezóně zvládla svému soupeři dát více než dvě branky, naposledy přesně před měsícem proti Magnitogorsku. Povede se jí dnes střeleckou křeč na ledě Chabarovsku konečně ukončit?

    Nejproduktivnější hráči
    Denis ZERNOV – 19 Z, 8 bodů (3+5)
    Stanislav BOČAROV – 19 Z, 7 bodů (4+3)
    Charles GENOWAY – 19 Z, 6 bodů (2+4)

    Brankářské statistiky
    Alexandr LAZUŠIN
    – 920 min. | 92,4% úsp. | prům. 2,28
    Anton KRASOTKIN
    – 179 min. | 92,9% úsp. | prům. 2,34
    Jevgenij IVANNIKOV
    – 33 min. | 84,2% úsp. | prům. 5,50
     
    AMUR CHABAROVSK
    11. místo ve Východní konferenci
    18 Z, 3-2-4-9, 17 bodů (skóre 36:55)

    Už je to šest let, co se hokejisté Chabarovsku naposledy probojovali do play-off a zatím to vypadá, že tato šňůra nezdaru neskončí ani letos. Amur je momentálně na jedenáctém místě tabulky Východní konference, na postupovou osmou příčku, kterou momentálně okupuje Salavat Julajev, ztrácí už deset bodů. Svěřenci Miškata Fachrutdinova jsou ale momentálně v docela dobré formě – vyhráli dvě z posledních tří utkání, nestačili pouze na Čeljabinsk. Uvídime, zda-li se jim dnes povede na nedávné úspěchy navázat.

    Nejproduktivnější hráči
    Alexej BYCALCEV – 18 Z, 14 bodů (5+9)
    Oleg LI – 18 Z, 11 bodů (2+9)
    Vladislav UŠENIN – 16 Z, 8 bodů (3+5)

    Brankářské statistiky
    Juha METSOLA
    – 982 min. | 90,8% úsp. | prům. 2,63
    Jevgenij KISELEV
    – 73 min. | 86,8% úsp. | prům. 4,06
    Jevgenij ALIKIN
    – 43 min. | 84,6% úsp. | prům. 5,57
     
    Krásné ráno! Chabarovská Platinum Arena dnes bude dějištěm střetu dvou outsiderů Východní konference – domácí Amur bude hostit toljattskou Ladu. Pojďme si oba soupeře představit podrobněji.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 28. O. Li (Byvalcev, T. Zohorna), 49. Dědunov, 56. Byvalcev (T. Zohorna, O. Li) – 17. Skorochodov (D. Vorobjov, Valujskij)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – Kondratěv, Kuzmin, Turbin, Jordán, Aťušov (C), Averin, Karmaškov – Byvalcev, T. Zohorna, O. Li – Rasskazov, Frolov, Potěchin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Dědunov, Ruděnkov, Beljakov – Kacuba.
    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – D. Vorobjov, Ch. Genoway, D. Ježov (C), Ďjakov, Gurkin, Maleňkich, Kirillov – Zernov, Filatov, Kapustin – Babenko, Mastrjukov, Bočarov – Něstěrov, Valujskij, Skorochodov – Achmetov, A. Strelcov, Rachimullin.

    Rozhodčí: Kuljov, Gamalej – Zacharov, Bersenjov.

    Diváci: 6 023
    thejrc.org