Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
8:5 (5:2, 0:3, 3:0)
New York Rangers
Neděle 08.10.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    A navíc si na konci duelu domácí zahrají přesilovku, Ryan McDonagh si pomohl hákováním a Rangers tak už mají pouze teoretickou šanci.
     
    49:12
    První oslabení ještě ani neskončilo a Kevin Hayes je dalším vyloučeným – ten je potrestán za sekání.
     
    47:17
    Rangers si vyžádali challenge a jelikož se tato snaha ukázala jako lichá, přichází vyloučení za zdržování hry – to si jde odsedět Kreider.
     
    35:00
    A Toronto je v dalších problémech, na trestnou lavici je poslán Mitch Marner, který odpyká týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Domácí dnes nemají dobrá oslabení, ubrání se tentokrát?
     
    26:57
    Po dobré šanci Matthewse přišel kontr hostů a ten musel zastavit za cenu faulu William Nylander, který svého soupeře přibrzdil sekáním.
     
    22:23
    Je tu další vyloučení proti hostům, na trestnou lavici zamíří obránce Brady Skjei, který se provinil podražením Matthewse.
     
    19:17
    První vyloučení vidíme i proti domácímu celku, držením protihráče se provinil ruský bek Nikita Zajcev a míří na trestnou lavici.
     
    11:07
    Navíc budou hosté pokračovat v oslabení, na trestnou lavici je poslán také za držení Mats Zuccarello.
     
    09:44
    A Rangers navíc půjdou do oslabení, prvním vyloučeným zápasu je Kevin Shattenkirk – ve vlastním pásmu si totiž podržel Martina.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. D. Moore (N. Zajcev, M. Martin), 6. Hyman (W. Nylander), 12. Gardiner, 14. N. Zajcev (Hainsey, Kadri), 18. W. Nylander (Hyman, C. Carrick), 48. Bozak (Gardiner, Marner), 50. Komarov (W. Nylander, Matthews), 59. Kadri (Marleau, Komarov) – 4. J. T. Miller (Kreider, K. Hayes), 20. Shattenkirk (Zuccarello, Kreider), 28. Zibanejad (Shattenkirk, Zuccarello), 33. M. Staal (Zuccarello, McDonagh), 35. Zuccarello (M. Staal, J. T. Miller)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, C. Rosén, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Marleau, Kadri, Komarov – M. Martin, D. Moore, Co. Brown.
    New York Rangers: H. Lundqvist (21. Pavelec) – McDonagh, Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal, DeAngelo – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash, Chytil, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Vesey, Desharnais, Carey.

    Rozhodčí: Peel, Hebert – Driscoll, Barton
    ocianews.com