Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:1 (4:0, 2:1, 0:0)
Montreal Canadiens
Neděle 08.10.2017, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:05 Nathan WALKER - 6:1
     
    38:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Krutá sprcha pro Montreal, který byl v této třetině jednoznačně lepším týmem. Beagle vyhrál buly na Smitha – Pellyho, jeho střela se otřela o ruku NATHANA WALKERA, který si tak při svém debutu připisuje branku! Asistence: Smith – Pelly,Beagle.
    36:46 Alexandr OVEČKIN - 5:1
     
    36:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington přidává další branku! ALEXANDER OVEČKIN se pokoušel kličkou překonat Montoyu, který kotouč vykopl, bohužel pro Habs pouze do míst kde byli domácí obránci, o brusle jednoho z obránců se puk doklouzal do branky, Asistence: Kuzněcov.
    24:50 Brendan GALLAGHER - 4:1
     
    24:50
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal snižuje v oslabení, je to tak další branka Habs v početní nevýhodě v této sezóně! Byron s Gallagherem dobře napadali, Gallagher vypálil, puk se odrazil vedle branky, kde ho sebral Paul Byron, který ho zprvní poslal zpět před branku, kde ho BRANDON GALLAGHER tečoval za záda Holtbyho! Asistence: Paul Byron.
    18:10 Alexandr OVEČKIN - 4:0
     
    18:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! Ness dobře naznačil střelu na modré, předal puk Kuzněcovovi, který pálil na druhou tyč, těsně před Pricem tečoval puk ALEXANDER OVEČKIN, který tak završuje hattrick už v první třetině! Asistence: Kuzněcov, Ness.
    02:51 Alexandr OVEČKIN - 3:0
     
    02:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington přidává další gól, když využívá přesilovku! Tohle už opravdu zavání debaklem! ALEXANDER OVEČKIN dostal křižnou nahrávku, zpracoval si puk a nekompromisně zavěsil pod horní tyčku branky! Přesouvající se Price, byl znovu bez šance! Asistence: Kuzněcov J.,Bäckström N..
    00:46 T. J. Oshie - 2:0
     
    00:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! hostujícím hráčům asi nikdo neřekl, že začal zápas! Benn ve vlastním rohu špatně rozehrál, puk sebral Bäckström, který ho předal T.J. OSHIEMU, který vystřelil, Price jeho střelu vyrazil, ale domácí hráč nebyl nikým hlídaný a svou střelu si i dorazil za záda bezmocného Price! Asistence: Bäckström N.,Burakovsky A.
    00:20 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    00:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do zápasu jako hrom! Puk se po pár odrazech na středu hřiště dostal k ALEXANDERU OVEČKINOVI, který z otočky vypálil, jeho střela zapadla neomylně do levého horního rohu! Asistence: Vrána, Kuzněcov.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 1. Ovečkin (J. Vrána, Kuzněcov), 1. Oshie (Bäckström, Burakovsky), 3. Ovečkin (Kuzněcov, Bäckström), 19. Ovečkin (Kuzněcov, Ness), 37. Ovečkin (Kuzněcov), 39. Walker (Smith-Pelly, Beagle) – 25. Gallagher (Byron)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Orpik, Carlson, Ness, Chorney – Burakovsky, Bäckström, Oshie – Ovečkin, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Chiasson – Walker, Beagle, Smith-Pelly.
    Montreal Canadiens: Price (21. Montoya) – Mete, S. Weber, Alzner, Petry, Jo. Benn, Streit, J. de La Rose – Pacioretty, Drouin, Gallagher – Hudon, Plekanec, Lehkonen – Galchenyuk, Danault, A. Shaw – Byron, Hemský.

    Rozhodčí: Watson, Chmielewski – Devorski, Berg
    ocianews.com