Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
Dallas Stars
Neděle 08.10.2017, 02:20 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:12 Mattias JANMARK - 4:2
     
    53:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas snižuje na rozdíl dvou branek, když Spezza sebral puk za bránou Blues, odkud jej ihned přihrál před Allena MATTIASI JANMARKOVI, který okamžitou střelou překonává domácího brankáře. Asistence: Jason Spezza
    48:30 Vladimir TARASENKO - 4:1
     
    48:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! VLADIMIR TARASENKO obdržel přihrávku do pravého kruhu, kde měl navíc i hodně prostoru, takže poté už neměl problém trefit bližší šibenici hostující klece. Asistence: Alex Pietrangelo, Brayden Schenn.
    42:53 John KLINGBERG - 3:1
     
    42:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Radulov nahrál na modrou JOHNU KLINGBERGOVI, jehož dělovka zapadla do horního patra Allenovy brány. Asistence: Alexander Radulov, Devin Shore.
    14:50 Jaden SCHWARTZ - 3:0
     
    14:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velmi pěkná akce domácích! Schenn viděl mezi kruhy najetého Jaškina, který poté posunul puk na JADENA SCHWARTZE, který jen objel bezmocného Lehtonena a zasunul kotouč do prázdné klece. Asistence: Dmitrij Jaškij, Brayden Schenn.
    11:14 Joel EDMUNDSON - 2:0
     
    11:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté v rychlém sledu další branku, když uzavřeli hostující obranu v jeho obranném pásmu a Pietrangelo nakonec viděl na levé straně zcela volného JOELA EDMUNDSONA, jenž už se nemýlil a poslal puk do sítě Dallasu. Asistence: Alex Pietrangelo, Jaden Schwartz.
    09:51 Carl GUNNARSSON - 1:0
     
    09:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení! Stastny obdržel přihrávku mezi kruhy, kde jeho střelu vyrazili hosté do rohu kluziště, kam si najel CARL GUNNARSSON, jenž rychle vracel kotouč před bránu a trefil s ním Hamhuise, od kterého se poté puk odrazil do hostující klece. Asistence: Stastny, Vladimir Sobotka.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Gunnarsson (Stastny, Sobotka), 12. Edmundson (Pietrangelo, Schwartz), 15. Schwartz (Jaškin, B. Schenn), 49. Tarasenko (Pietrangelo, B. Schenn) – 43. J. Klingberg (Radulov, D. Shore), 54. Janmark (Spezza)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Sobotka, Stastny, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Jaškin – Pääjärvi, Sundqvist, T. Thompson – Upshall, Brodziak, Thorburn.
    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – J. Klingberg, Lindell, Methot, Oleksiak, Hamhuis, Johns – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, B. Ritchie – D. Shore, Hanzal, Pitlick – Roussel, Faksa, Cracknell.

    Rozhodčí: Kowal, Peel – Nowak, McPherson
    thejrc.org